Dodaj do ulubionych

stare zaległości z idei

06.03.07, 21:58
Minęła umowa w idei po 2 letniej wspupracy dodawali mi jakiś odsetki. Firma windykacja się odezwała KRUK minęło 30 miesięcy i dostałem wezwanie do sodu grockieg.
Czy firmy telekomunikacyjne mogą robić coś takiego?
Chyba powinni się spytać czy chce kotłować usługę.
CO ROBIĆ ??????
Obserwuj wątek
    • majkel01 Re: stare zaległości z idei 06.03.07, 22:33
      moga. Umowe nalezalo wypowiedziec bowiem wyraznie jest napisane w niej ze po
      oznaczonym okresie umowa przechodzi w umowe na czas nieokreslony. Wiec sam sobie
      jestes winien. Jesli sprawa trafila do Sądu Grodzkiego (polecam skorzystanie ze
      slownika ortograficzneg) to nalezy zaplacic i miec wszystko z glowy poki sa
      jeszcze male odsetki.
      • Gość: Wanda Re: stare zaległości z idei IP: *.net81.citysat.com.pl 07.03.07, 09:42
        Większosć twierdzi -na 99% ŻE WINDYKATORZY DO SĄDÓW NIE CHODZA . Niestety ,ale
        zanalzłeś sie / jak wiekszość/ w tym 1% . Zapłać , bo ze 1zł zrobi Ci sie 3 zł.
        Wanda
        • aniol_stroz1 Re: stare zaległości z idei 07.03.07, 12:14
          Oj Wanad znowu mylisz pojęcia. Zapewne Kruk działał tutaj jako zewnętrzna firma
          windykacyjna, nic nie wskórała więc Orange oddało sparwę do sądu grodzkiego,
          zaznaczam Orange a nie Kruk :))). Zastanów się czasem zanim cokolwiek napiszesz.

Pozdrawiam
          • Gość: Wanda Re: do Anioła IP: *.net81.citysat.com.pl 07.03.07, 14:54
            Ale rozumiem ,że Czytałes treść postu pozmac. Jego nie interesuje , kto go
            podał do sądu tylko DOWIEDZIAŁ się ,że sprawa jest w sądzie i pyta o
            konsekwencje.A konsekwencje to - nakaz zapłaty+ odsetki + koszta sadowe+koszta
            zastępstwa procesowego+ inne. Wanda
        • pozmac Re: stare zaległości z idei 07.03.07, 19:09
          To mam przesrane,było do zapłaty 900 a po sprawie, 1500 ale dolina.
          Dam znać jak ten koszmar się skończy..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka