Gość: ..... Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.02.11, 14:53 E46 compact mi się podoba, nawet myślałem o kupnie ale trochę mnie odstraszyła cena serwisu. Lancia Y ma trochę nieproporcjonalny grill wg mnie, może na żywo wygląda lepiej. A nikt nie zauważył, że S-klasę w pikowaną kurteczkę ubrali żeby nie zmarzła :) Link Zgłoś
Gość: kozior Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.olsztyn.mm.pl 15.02.11, 15:16 Panie Balkanie, a gdzie zapowiadany test Fiata Doblo na Tok FM? Myślałem, że szybciej pojawi się w archiwum Link Zgłoś
Gość: mb Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:22 Multipla jest chyba nadal produkowana, tylko Fiat nie oferuje. jej na naszym rynku Link Zgłoś
Gość: rbs Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 15:55 Szkoda tez Alfy GT, pięknego coupe, które zakończyło swoja karierę w zeszłym roku i nie widać następcy Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 17:46 Nie tylko istnienie jako wersji produkcyjnej, ale też charakter i pazur Honda S2000 zawdzięcza podobno ówczesnemu prezesowi firmy, który przejechał się prototypem na torze i nie był zachwycony. Dał swoim ludziom pół roku na dodanie samochodowi jaj, no i wyszło to, co wyszło. Facet wiedział co robi, bo zanim został urzędnikiem, zajmował się głównie wyścigami. Link Zgłoś
Gość: cin2424 Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.ghnet.pl 15.02.11, 17:48 no umowmy sie multipla przed FL to faktycznie byla jakas porazka i ugliest car of the century, ale juz ta nowsza moze sie podobac, oczywiscie jako van/auto do przewozu rodzinki Link Zgłoś
Gość: YULL Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 18:04 CENA BĘDZIE NIEBIAŃSKA A WYPAS W ŚRODKU PIEKIELNY. TA JA JUŻ ROZWAŻĘ NOWĄ KIA RIO. DOSTANE WIECEJ ZA MNIEJ Link Zgłoś
Gość: Danyy Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 18:06 BMW - compact? boże to jak kadett wygląda [szczególnie e36]... nie placze za tym ze go wyrzucono z oferty ;) Link Zgłoś
Gość: m Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 19:17 i jeszcze dodam, że z beczki drewnianej lepiej smakuje kapusta kiszona niż z plastykowej, i tańsza od schabu - po co przepłacać! Link Zgłoś
skreem Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 15.02.11, 19:53 olo - nie podoba się to wypad ze strony. Nikt Ci nie każe oglądać. Link Zgłoś
bimota Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 15.02.11, 20:18 Czego szkoda ? Wszelakiej wloszczyzny z lat 90: Tipo/Tempra, Coupe, Alfy 33 (mniej), 145/146, 155, GTV/Spider... Multipli tez (tej pierwszej). To byly auta..., nie to co te szkaradztwa obecne... Link Zgłoś
Gość: k Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.internetia.net.pl 15.02.11, 20:27 BMW compact ma to do siebie, że jest praktyczny. wizualnie najbardziej mi się podoba coupe, ale rowerów do bagażnika tam już się nie zmieści. Link Zgłoś
Gość: hbr Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.arktyka.com 15.02.11, 21:09 Ford Cougar. Szkoda, że Ford zrezygnował z naprawdę ładnych samochodów ze sportowym zacięciem na rzecz typowych "służbówek", które wraz z kolejnymi generacjami stają się coraz bardziej nijakie. Link Zgłoś
s_mi Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 15.02.11, 21:51 Wróżbita Maciek Witam! Miłość ma zawsze szansę. Ja myślę że pani wie o czym mówię. Ja pier.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
qurarra Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 15.02.11, 21:53 Wszystkim trollom klikajcie proszę ikonkę "kosza" przy nick'u. I nie ma co dyskutować, bo to ich tylko nakręca. a propos modeli których szkoda - no tych polskich strasznie nam brak :( a szczegónie tych bezawaryjnych Pozdrawiam Link Zgłoś
1mississauga Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 16.02.11, 06:56 Polecam; ostatnia pozycja Honda S2000,zajebiste auto.Masz kase to kup napewno nie bedziesz zalowal.To auto jest stworzone dla prawdziwych kierowcow.Jacek ma racje. Link Zgłoś
Gość: Qrak Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.static.tkt-net.pl 16.02.11, 09:34 Panie Jacku - miłość na zawsze szansę!!!!! Zdziwiony byłem po reklamie, ze Pan Jacek nie posyłał buziaczków, całusków i nie był też na różowo.. byłoby tak bardziej spójnie! Do S2000 pasowałyby tylko perfumy wprost z garażowego kanistra :-) dźwięk silnika oszałamiajacy, jakby sie dosiadało wściekłą pszczołę.. piękna konstrukcja godna Pana Soichiro i jego odwiecznej koncepcji budowania aut Link Zgłoś
Gość: footro Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.aster.pl 16.02.11, 14:25 kuźwa, chyba dostanę udaru jeśli jeszcze raz zobaczę dzisiaj tego dupka z reklamy. Link Zgłoś
Gość: footro Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.aster.pl 16.02.11, 14:35 panie Jacku, przy okazji nowego MB i wszystkich jego wynalazków "podnoszących" bezpieczeństwo chciałem wsadzić kij w mrowisko. Na krakowskim osiedlu Kurdwanów, niedawno zginął od kilkudziesięciu ran maczetami pewien mężczyzna. Kto to był to nieistotne, ale jak zginął - owszem. Zaczęło się od tego, że został zatrzymany w swoim Audi przez inne auto, które z premedytacją puknęło go w bok. A ponoć po stłuczce - jeśli nie wypaliły poduszki - nie można tym odpalić i odjechać, w związku z czym przed swoimi przyszłymi mordercami musiał uciekać półtora kilometra NA PIECHOTĘ. Wydaje mi się że to wystarczający powód do dyskusji. Link Zgłoś
czasamicynik Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 16.02.11, 16:10 Mr olo jeśli poza ciągłym czepianiem się prowadzącego i wciskaniem capslock'a nie masz nic ciekawego i konstruktywnego do powiedzenia to lepiej zabierz łapki od klawiatury i nie udzielaj się na tym forum. Myślę, że wszyscy na tym skorzystają:-> Chyba, że jesteś zaprogramowanym botem. Link Zgłoś
czasamicynik Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon 16.02.11, 16:33 W kwestii tematyki odcinka: lancie były ok, ale do końca lat 80 - tych. Obecnie wydaje się, że częściej auta te są skierowane do kobiet. Co do BMW E46 Compact miałem okazję przejechać się jako kierowca modelem z prezentowanym w materiale silnikiem 2.5 R6 i rzeczywiście sprawiał dobre wrażenie, choć dodatek "Compact" w nazwie był bez sensu. Chyba lepiej brzmiałoby "BMW 3 3d", chociaż z drugiej strony... Co do aut "fajnych" (użyłem świadomie cudzysłowu, by zaznaczyć to niepolskie wyrażenie) dodałbym jeszcze Alfę Romeo 156. Za co? Za typowo włoski styl i temperament oraz nietuzinkowość. Pozdrawiam:-)! Link Zgłoś
Gość: olo Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.acn.waw.pl 16.02.11, 20:27 PANIE DRYGAJACY JACKU JAK MOWI PAN DO KAMERY TO RACZKI Z KIESZENI WYRAZNY BRAK KULTURY Link Zgłoś
Gość: qer99 Re: Motodziennik: Nowa Lancia Ypsilon IP: *.e-wro.net.pl 18.02.11, 18:34 np. nowy Citroen C4 www.citroen.pl/home/#/citroen-c4/ ma taki system postojowy, że ma zerowe wydalanie CO2 Link Zgłoś