Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Hit z Italii

IP: *.home.aster.pl 07.04.11, 08:44
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kesik Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 08:53
      Co do słabej sprzedaży japońskich samochodów w Chinach, należy pamiętać o zaszłościach historycznych między tymi dwoma narodami. Oni się po prostu bardzo nie lubią.
    • Gość: elegancja francja Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.slubice.vectranet.pl 07.04.11, 08:54
      Pan Jacek elegancki widać, że MOTODZIENNIK wyrósł z pampersów. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.11, 08:55
      Panie Jacku, w koszulkach było ciekawiej. Teraz taki sam mundurek ma być codziennie? Wprawdzie nie ma teraz haseł o wyjmowaniu rąk z kieszeni, ale ja wole tak jak było kiedyś.
    • Gość: Michi Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.farmacol.com.pl 07.04.11, 09:06
      "Droga redakcjo" to dobry pomysł. Tematów na pewno Wam nie zabraknie. Oby tylko starczyło czasu na wszystko.
      Pozdrawiam.
    • Gość: drgklk Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.static.tvk.wroc.pl 07.04.11, 09:12
      Panie Jacku z każdym dniem program jest coraz lepszy! Gratuluje! Ogladam MD codzienniei tylko czekam, aż wprowadzicie kilkuminutowe testy samochodow. Wtedy MD będzie kompletny a ja zaglosuje na Pana w Telekamerach ;)
    • wwx1 Re: Motodziennik: Hit z Italii 07.04.11, 09:16
      Czy może Pan wytłumaczyć dlaczego nie ma waszej audycji w archiwum na stronie tokfm? Dlaczego testy samochodów nie są aktualizowane. Pisałem e-maila w tej sprawie ale nie otrzymałem odpowiedzi. Wiem że nie tylko ja mam z tym problem.
    • Gość: Łukasz Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.tktelekom.pl 07.04.11, 09:18
      Panie Jacku widział pan to www.youtube.com/watch?v=WMHXA-1c4DM dla mnie jest to zaskoczenie. P.S. może być elegancko ale luźniej nie pasuje do pana garniak ślubny
    • Gość: veine Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 09:25
      Maserati z lat 80tych były bardzo ładne i rasowe możliwe ,że wykonane okropnie, ale to nic.
    • Gość: Necro Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: 193.106.230.* 07.04.11, 09:58
      Zdziwił mnie ten problem z Bravo, bo sam jeżdżę i skrzynia chodzi zaskakująco lekko i precyzyjnie. Zaskakująco, bo wszystkie wcześniejsze skrzynie w Fiatach, z którymi miałem do czynienia stawiały pewien opór. Nie żeby trzeba było wrzucać na dwa razy, ani nie wyskakiwały biegi. Po prostu był taki dyskomfort i tyle. A w nowym Bravo zero problemów. Mogę więc potwierdzić diagnozę motodziennika- u mnie nie ma tego głupiego systemu start stop.
    • Gość: a Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: 109.255.101.* 07.04.11, 10:01
      @ Lukasz
      Dzieki za ciekawy link!
    • Gość: szym Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.11, 10:26
      Ja tam marzę o maserti biturbo z lat 80-tych. Źle wykonane i psujące się, ale dla mnie przepiękne. Jako trzecie auto, czemu, nie?

Ładnie zakryliście brzydkie słowo. Szkoda, że cenzura znika na 2 sek. przed wygaśnięciem ujęcia, dzięki czemu mimo wszystko jesteśmy narażeni na takie potworne wulgaryzmy.;-)
    • Gość: Jasiek Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.189.221.130.skyware.pl 07.04.11, 10:38
      A Shamal był/jest jednym z najpiękniejszych coupe lat 80'tych.

I dzięki temu, iż -jak określił Jacek- nikt za bardzo nie chce ich kupować- Maserati są o wiele bardziej cenione niż wszędobylskie np Porsche.
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: 178.73.13.* 07.04.11, 10:39
      @Łukasz
      ciekawe... :), w ogóle "Sonda" to było COŚ.

system "Start Stop" to porażka, w większości pojazdów
    • Gość: akuma Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.radom.vectranet.pl 07.04.11, 10:42
      Jak zrobicie stop klatka i spojrzycie na tego Maserati 3200 GT (0:52) przecież to istny Fiat Coupe fiat jak zawsze oszczędny w nowych modelach ;]
    • Gość: NC Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.04.11, 10:45
      300C jako baza dla nowego Maserati? Sądząc po zapale p. Marchionne, ta konstrukcja, sięgająca korzeniami... Renault 25 (tak, tak...) trafi w końcu na rynek też jako Ferrari, spozycjonowana jako konkurent Panamery albo i Rapide, a może nawet reaktywuje się dla niej Isottę-Fraschini, aby wyprodukowała konkurenta RR i Maybacha.
    • Gość: akuma Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.radom.vectranet.pl 07.04.11, 10:51
      Bardzo fajny link widzę że już w Fiacie 125p był zamontowany system odzyskiwania energii rodem z F1 (Kinetic Energy Recovery Systems) KERS
      dzięki za link @Łukasz
    • Gość: Droga redakcjo Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.multimo.pl 07.04.11, 11:15
      Pewnie nie zabraknie tematów w nowym cyklu. Oczami wyobraźni widzę jak piętnujecie handlarza cofającego liczniki i sprzedającego szpachlowozy.
      I BARDZO DOBRZE !
    • Gość: login Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: 80.50.35.* 07.04.11, 11:15
      Fajnie znika to zamazanie słowa roz....na na końcu :)
    • Gość: fiat Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.tktelekom.pl 07.04.11, 12:56
      pomysl na dzial ciekawy. mimo "douczyc sie" o problemach takich jak 3.0 saaba czy start-stop fiata.
    • Gość: ojej Re: Motodziennik: Hit z Italii IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 13:03
      Brzydkie słowo, ojej, jestem oburzony.
    • ignatz Re: Motodziennik: Hit z Italii 07.04.11, 13:53
      O, mam ten sam problem z biegami w swoim prastarym punciaku, może mam tam start-stop? :-)
    • ionen76 Re: Motodziennik: Hit z Italii 07.04.11, 14:23
      Panie Jacku, silnik jest raczej sprzężony a nie sprężony (jak Pan twierdzi) ze skrzynią biegów ;)
      Poza tym ten system Stop&Go to kolejny element po filtrze cząsteczek stałych niepotrzebny i przysmażający ogromne problemy w eksploatacji wprowadzony przez szalonych ekologów...
    • us_market Re: Motodziennik: Hit z Italii 07.04.11, 14:33
      Siatka chyba tansza niz sztachety! Po ile dzisiaj metr parkanu?
    • kyouzo Re: Motodziennik: Hit z Italii 07.04.11, 14:37
      do mnie także nowy uniform nie przemawia.
      było na luzie, jest spinka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka