Gość: Lexio IP: *.zapora / 212.160.172.* 05.05.04, 16:58 W ub. czwartek (w trakcie Euro Szczytu Gosp. w Waw.) widziałem po raz I na żywo Maybacha! Był chyba na niem. nr rej., w ok. pl. Zawiszy. Czy ktoś też go widział? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Maciek Re: Maybach w Waw.! IP: *.arkonskie.v.pl 05.05.04, 17:18 Jak jechalem przez Poznan widzalem Maybacha na polskich numerach...Kulczyk chyba jechal w srodku! Cala ulica stala zeby czekac az auto obok przejedzie...kazdy wgapiony i z otwarta szyba! No ale ja patrzylem chyba bardziej zeby zobaczyc auto za 1,2 miliona zlotych (standard)...bo wygladem nie rzuca mnie ono na kolana! Link Zgłoś
Gość: verte Re: Maybach w Waw.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:57 Gość portalu: mooj napisał(a): > na 99% nie Kulczyk :) Pewnie że nie.On jeździ tylko tymi które sprzedaje.Jego rodzinka też. Link Zgłoś
Gość: mooj Re: Maybach w Waw.! IP: *.spray.net.pl 05.05.04, 18:35 1% zostawiam na to że mógł być zaproszony;) Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Maybach w Waw.! 06.05.04, 01:22 Macie racje, to nie byłem ja. Leciałem wtedy prywatnym odrzutowcem na spotkanie z kolumbijskimi handlarzami kokainy. Zakładam w Polsce nowy biznes i musiałem przetrzeć szlaki... A Maybach...? To amatorszczyzna. Prawdziwy biznesmen jeździ tylko Fiatem Tipo! Link Zgłoś
p-iotr Re: Maybach w Waw.! 05.05.04, 18:16 Heh.. widzialem widzialem.. ciemnobordowo-brazowy. Stal dostojnie na Okeciu przed terminalem. Na niemieckich blachach. Piekny. pzdr Link Zgłoś
Gość: Szczesciarz Re: Maybach w Waw.! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:36 Co prawda Maybacha nie widziałem, ale ostatnio mijał mnie SUPERB! Tak samo wsztyscy się patrzyli... Cudowne przeżycie. Może to był Kulczyk? Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Maybach w Waw.! 06.05.04, 01:25 Tak, masz rację, to byłem ja. Ja też cię widziałem i też jestem pod wrażeniem. Podaj swój telefon, mam dla ciebie pracę. Będziesz zajmował się kupowaniem mi nowej Skody Super - co tydzień ma być w innym kolorze. Ach jak ja kocham to auto... Link Zgłoś
Gość: bart Re: Maybach w Waw.! IP: *.media4.pl 06.05.04, 10:22 podobno prezes firmy HELLENA jeździ maybachem. Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Maybach w Waw.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:34 ja ogldalem w Niemczech to cudo jak dla mnie nadmuchana S-klasa no i duzo dluzsza... Link Zgłoś
Gość: mooj Re: Maybach w Waw.! IP: *.spray.net.pl 06.05.04, 10:38 mówimy o maybachu nie zenonie s.?:) Link Zgłoś
Gość: ania Re: Maybach w Waw.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:34 a ja widzialam dwa na zywo w marcu w chicago i powiem - okropne landary:) a szczegolnie badziewiarskie firanko-zaslonki z tylu - jak w ruskim pociagu. nie wiem po co i dlaczego w polsce ludzie patrzyli na te balie z otwartymi ustami - tysiac razy ladniejsze i efektowniejsze sa np. ferrari albo lamborghini.. Link Zgłoś
Gość: go Re: Maybach w Waw.! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 10:18 aniu sory ale pierdoliszpierdolisz widzialem wczoraj na terasie z janek starszy typ z kobitka a auto na niemcach jak to sie zbiera rewelacja ps.a skad ta niechec do firanek i zaslon czyzbys duzo ich prala na domkach Link Zgłoś
art_0 Re: Maybach w Waw.! 07.05.04, 10:42 W zamierzchlych czasach nasi "przyjaciele" za wschodniej granicy lubowali sie wlasnie w takich firankach w swoich Czajkach i ZILach. Moze dlatego? Art Link Zgłoś
Gość: ania odpowiedz do "go" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:07 go - rozumiem ze takiemu "typowi" jak ty - ktory nie umie sie poprawnie wyslowic - operujac (jako argument) prostackim wulgaryzmem - moze taki maybach rzeczywiscie imponowac - jego "baliasty" wyglad z firankami. mi - on nie imponuje. No, ale wyraznie jestesmy z innego kregu kulturowego Link Zgłoś
Gość: go odpowiedz do ania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.04, 12:24 ale ja za hajsem nie dymam do juesej moja droga, no ale nie ma sie co wstydzic Link Zgłoś
Gość: Ania do ga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:21 ?????? 1. skad ty mozesz wiedziec gdzie jezdze, po co i dlaczego????? 2. co to za "porady" o wstydzeniu???? 2. co ten twoj "post" ma do rzeczy???? - dyskusja jest na temat Maybacha podsumowanie twojego krotkiego wypowiedzi: jak najbardziej uswiadczyla mnie ponownie o wielkiej roznicy pomiedzy nami - przepasci kulturowej, a takze bez watpienia ogromnej roznicy poziomu inteligencji, pogladow.... Widzisz "go" - nie okreslaj kogos i nie oceniaj swoja miarka. Ty jak widzisz slowo "Chicago" to myslisz o pracy na czarno - o tyraniu w pocie czola za pare nedznych dolarow, co jest dla ciebie notabene powodem do zazdrosci:) - Ale wyobraz sobie - do Chicago mozna takze jezdzic na sympozja, konferencje, mozna tam tez jechac turystycznie - piekne miasto Ty jak widzisz ze ktos sie nie zgadza z twoim pogladem - to od razu zwracasz sie (nota bene - do kobiety) pierd...*&^% .sz - rozumiem, ze w twoim kregu tak sie wlasnie traktuje kobiety, ale wyobraz sobie, ze nie jest to normalne. Ty jak widzisz firanki w samochodzie to rozmyslasz o tym jakie to piekne i ze trzeba je prac - inni mysla ze jest to badziewiarski kicz Reasumujac - zadna "dyskusja" z toba nie ma sensu - nie zmienisz sie, bo jak sie w gnoju urodzilo, to sie gnojem obroslo ...i trudno z tego "wyrosnac". Ale oczywiscie mozesz sie starac - kto wie... Link Zgłoś
Gość: go do enia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 17:30 ale mamy z ciebie beke sympozja konferencje to ty moze widzialas w tv Link Zgłoś