Gość: Kamas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 15:27 Prototyp niby ciekawy, ale mam wrażenie, że gdy obedrze się go z tych kosmicznych wlotów, to będzie cholernie nudnym, typowym Lexusem Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Toyot-anty Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 15:34 jedyny Lexy jaki mi się podoba to IS 2/obecnej generacji Link Zgłoś
Gość: helloKitty Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.183.172.246.dsl.dynamic.eranet.pl 13.04.11, 17:35 Przecież jak sie popatrzy to inaczej ubrane stary flagowy model bmw Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.unknown.vectranet.pl 13.04.11, 18:35 z przodu audi, z tyłu bmw 5 poprzedniej generacji, w sumie dziwny Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.cdma.centertel.pl 13.04.11, 18:40 Taka duża przednia kratka doskonale muchy zbiera... Jednak mogę się założyć ze nie będzie tak okazała w wersji produkcyjnej Link Zgłoś
Gość: hainz Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 20:46 Widzę, że fani niemieckich pancerwagenów zamilkli. No cóż producenci audi czy mercedesa, nie mówiąc już o krowiastym bmw mogą jedynie pomarzyć o takim designie. Brawo lexus! Link Zgłoś
Gość: Maaaaaaaa Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.11, 20:52 Pomarzyc? takie cos teraz stuka kia z h...dajem... audi, mercedes i bmw to maja byc klasyczne sedany a nie statki kosmiczne inspirowane calibrami z mieciolek dolnych. Link Zgłoś
Gość: hainz Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 21:59 Klasyczne sedany były dobre w latach 90. Razem z kilogramowym telefonem komórkowym i telexem.... Teraz mamy rok 2011 i pokolenie ludzi wychowanych na ipodach, ipadach i facebooku. Lexus myśli o młodych przedsiębiorcach a niemieckie klasyki są dla dziadków którzy cierpią na zaburzenia w oddawaniu moczu... Link Zgłoś
Gość: KL Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.11, 07:53 A faktycznie nie pomyslalem o tym wkoncu zyjemy w czasach iLansu... faktycznie ten samochod do nich pasuje. Link Zgłoś
Gość: jeddd Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.multi-play.net.pl 14.04.11, 08:14 Nie podoba mi się, ale przyznaję, że nareszcie zwraca uwagę.... i właściwie nie ważne czy na plus czy minus liczy się, że będzie się można pokazać. To chyba liczy się w tym segmencie. Dodatkowy plus za zwykły obrotomierz pomimo układu hybrydowego. Link Zgłoś
Gość: @jeddd Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:36 Co za brednie! Samochód powinien zwracać uwagę w każdym segmencie. Czy chciałbyś mnieć brzydką żonę bo jest tańsza w utrzymaniu? Link Zgłoś
Gość: @@jeddd Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.11, 12:21 Co za brednie! Jak twoja zona zwraca uwage swoja brzydota (jak ten lexus) To chyba lepiej zamienic ja na zone ktora ma przecietny wyglad? Link Zgłoś
Gość: blaha Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 13:47 Rozstaw osi 285cm? Nie pamiętam ile teraz mają samochody z tego segmentu, ale tyle to ma aktualne Mondeo i tym podobne... Link Zgłoś
Gość: @@@jedd Re: Lexus LF-Gh | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 10:37 Co za brednie! Jak twoja zona zwraca uwage swoja brzydota (jak ten lexus) To chyba lepiej zamienic ja na zone ktora ma przecietny wyglad? Teee bazyliszek - twoja astra pewnie ładniejsza he? Link Zgłoś