jasiek-23
18.04.11, 01:10
Jako,ze zawsze kupowalem stare auta a ostatnio dane bylo mi pojezdzic prawie nowym aurisem z wypozyczalni herza pozwole sobie na pare spostrzezen.Autko w idealnym stanie z przebiegiem 25kkm rok prod 2011 silnik 1.3. Jesli chodzi o pozytywy to zawieszenie ktore dobrze trzyma w zakretach ,wydajna klima i automatycznie skladane lusterka.I to byloby na tyle.Silnik 1.3..to jakas porazka..dziwie sie,ze ktos to wogole kupuje.. Mam prywatnie staraa starlet 1.5d (rok 1987) i volvo 850 tdi z ubieglego stulecia i obydwa te autka jezdzaa o niebo lepiej,majaa fajne silniki ktore bioraa z dolu i saa jak rakiety przy aurisie do tego palaa mniej..Poza tym stolki .. starocie saa tu tez gooraa nawet w starlecie siedzi sie sporo wygodniej ,volvo przy aurisie to statek kosmiczny..w aurisie siedzisko krotkie,brak regulacji leedzwiowej..czy nikt nie wsiada do tego auta przed kupnem??? Piszee to bo jestem w szoku jak mozna wydac 60 /bodaj/ kpln za auto ktore taki stary kibel jak 850tdi /za swoj dalem 700€/ bije na glowe pod kazdym wzgleedem..