Dodaj do ulubionych

Luksusowe Volvo Universe

IP: *.e-wro.net.pl 20.04.11, 16:46
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że inspirowano się amerykańskimi "mięśniakami" jak Mustang i Camaro.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prześmiewca Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 20.04.11, 16:46
      Absolutny brzydal. Z przodu najbardziej.
    • scorpinor Re: Luksusowe Volvo Universe 20.04.11, 17:13
      Idealny! Oczywiście tylko i wyłącznie na chiński rynek ;)
    • Gość: Tiaaa Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 17:33
      Tył jak AŁDI a7 skrzyżowane z Jaguarem.
      Luksus od Chinoli ? Nie, dzięki..
      Tylko grill i lampy oryginalne, reszta bezpłciowa
    • ionen76 Re: Luksusowe Volvo Universe 20.04.11, 18:02
      A mi się podoba. Szczególnie nawiązanie do PV. Tył może faktycznie trochę podobny do Jaguara, a może nawet do Saaba 9-5.
      Ale przecież to Volvo - nie ma być piękne tylko wygodne i funkcjonalne.
      • bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 22.04.11, 12:22
        Przypominam sobie pierwsze reakcje na nowe S60, były podobne, a jednak auto wiele zyskało jak wyjechało na drogi i w tej chwili sprzedaje się bardzo dobrze.
    • Gość: Milo Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.home.aster.pl 20.04.11, 18:04
      Prócz znaczka nie ma nic z Volvo w sobie.
    • Gość: Hmm Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 18:37
      Wyglada jak Audi w masce.Paskudnej z reszta.
    • Gość: 123 Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 20:22
      Jakoś mało Volvo w tym Volvo
      • bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 22.04.11, 12:24
        A w nowym C30? A w nowych modelach S60/V60? Era kantów (za którymi naturalnie się tęskni) już się skończyła, idzie nowe i jak pokazują opinie użytkowników niekoniecznie gorsze, a wręcz dużo lepsze.
        • stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 26.04.11, 23:18
          to że nowy design C30 i S60/V60 został bardzo dobrze przyjęty widać po wynikach sprzedażowych Volvo
    • Gość: jacek Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 20:48
      Oni to coś Chińczykom na złość chyba zrobili. Ma w sobie coś z maszkary Geely GE udającej RR. Pewnie liczą, że czegoś tak strasznego nikt nie każe im produkować? Mogą się mylić.
    • Gość: xyz Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.centertel.pl 20.04.11, 20:56
      - yyy ... Volvo ?! tak ohydnego nie widziałem ...
    • Gość: asdf Re: Luksusowe Volvo Universe IP: 212.87.244.* 21.04.11, 00:55
      bok - tak
      tył - będzie
      przód - nihooya...
    • Gość: fdsa Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.cdma.centertel.pl 21.04.11, 01:42
      kur.. polaczki, tępe i opóźnione w rozwoju, klasyka. jakby wszystko stało w miejscu to nadal sralibyście w krzakach, póki co idźcie warować przy swoich pięknych autach prosto od niemca kazirodcy albo francuskiego żabojebcy, intrygujące auto, które może wprowadzić powiew świeżości na ten cały kapuściany rynek prymitywnych sedaników
    • Gość: marudny Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 07:41
      Pewnie nie ja jeden się zastanawiałem, kto zdaniem projektantów z Volvo, miałby taki samochód kupić? Komu ma się spodobać? Na szczęście pojawił się komentarz fdsa i teraz wiemy: to samochód dla swoistej elity, która w niemieckich samochodach widzi kazirodztwo, we francuskich seks z żabą, a swój naród (interpolując atmosferę domu rodzinnego?) ma za tępoli opóźnionych w rozwoju. Niestety, tacy zwolennicy świeżego dizajnu pracą swoich rąk i głów nigdy nie zarobią nawet na Polo od niemieckiego dentysty. Ślepa uliczka.
    • Gość: BBKING Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 08:17
      @marudny

zrozum idioto, że to jest auto na Chiny, nie na zapyziałą UE
      szanuj inne gusty, to ciebie może kiedyś zaczną szanować
      póki co - jesteś nikim w rozmowie
    • Gość: marudny Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 08:37
      @BBKING: dzięki za potwierdzenie teorii o swoistej elicie. Wspaniałych obrońców ma Volvo.
    • Gość: BBKING Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 09:05
      skup uwagę na krytykantach a w wolnych chwilach zgłębiaj tajniki czytania ze zrozumieniem
    • Gość: NC Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.04.11, 09:34
      Zdaje się, że bazą techniczną dla tego prototypu jest wydłużona platforma S80.
    • Gość: pr Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 11:22
      Piekne czy paskudne, wszysko jedno, zalezy co sie komu podoba, wazne, ze komus chce sie budowac duze, luksusowe fury, mogace konkurowac z niemieckimi kuflami piwa typu audi a6, bmw 5 czy mercedes E.
      Zobaczymy, czy volvo da rade upchnac jakis sensowny uklad napedowy (dobre R6 i V8 plus naped na tyl), to w polaczeniu z kapitalnym wykonczeniem (jak w obecnie produkowanych modelach) bedzie ciekawa alternatywa dla bezkonkurencyjnych dotad niemieckich aut.
    • Gość: UTR Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 21:46
      Swietny projekt tyl perfekcyjnie zerzniety z jaguara, przod i drzwi hmm... niewiem chcieli byc jak RR ale nie wyszlo? widac ,ze chinczyki sie jak zwykle staraja.
    • bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 22.04.11, 12:10
      Pamiętajmy , że to jest projekt koncepcyjny, więc nie traktujmy tego jako ostateczną wersję, a swoją drogą S80 domagało się już wręcz zmian.
    • stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 25.04.11, 19:39
      myślałem że po S60 iV60 design Volvo już mnie nie zaskoczy ... ale ten concept robi wrażenie a nowa wersja S80 rzeczywiscie powinna już się pojawić
    • Gość: obiektywny Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.bredband.comhem.se 26.06.11, 20:55
      tutaj zaczyna mi pachniec tania chinszczyzna- mam tu na mysli design
      • bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 27.06.11, 11:52
        Pamiętaj , że to koncepty, które mają tez na celu sondować nastawienie potencjalnych klientów i wszelkie także te negatywne opinie są wnikliwie analizowane.
        • stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 30.06.11, 13:13
          podobnie było z conceptem SC90, ale ja nie zdziwiłbym się jakby design zaprezentowany w Universe został wykorzystany np. w nowym S80/90
    • stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 29.09.11, 12:41
      Volvo ostatnio zaprezentowało concept YOU który jest bardziej dopracowany i wyglada lepiej niż Universe
    • motoinfor Re: Luksusowe Volvo Universe 29.09.11, 13:41
      motoinfor.pl zapraszam do dodawania drobnych ogłoszeń na temat motoryzacji za free...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka