Gość: dobryautor IP: *.e-wro.net.pl 20.04.11, 16:46 Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że inspirowano się amerykańskimi "mięśniakami" jak Mustang i Camaro. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Prześmiewca Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 20.04.11, 16:46 Absolutny brzydal. Z przodu najbardziej. Link Zgłoś
scorpinor Re: Luksusowe Volvo Universe 20.04.11, 17:13 Idealny! Oczywiście tylko i wyłącznie na chiński rynek ;) Link Zgłoś
Gość: Tiaaa Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 17:33 Tył jak AŁDI a7 skrzyżowane z Jaguarem. Luksus od Chinoli ? Nie, dzięki.. Tylko grill i lampy oryginalne, reszta bezpłciowa Link Zgłoś
ionen76 Re: Luksusowe Volvo Universe 20.04.11, 18:02 A mi się podoba. Szczególnie nawiązanie do PV. Tył może faktycznie trochę podobny do Jaguara, a może nawet do Saaba 9-5. Ale przecież to Volvo - nie ma być piękne tylko wygodne i funkcjonalne. Link Zgłoś
bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 22.04.11, 12:22 Przypominam sobie pierwsze reakcje na nowe S60, były podobne, a jednak auto wiele zyskało jak wyjechało na drogi i w tej chwili sprzedaje się bardzo dobrze. Link Zgłoś
Gość: Milo Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.home.aster.pl 20.04.11, 18:04 Prócz znaczka nie ma nic z Volvo w sobie. Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 18:37 Wyglada jak Audi w masce.Paskudnej z reszta. Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 20:22 Jakoś mało Volvo w tym Volvo Link Zgłoś
bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 22.04.11, 12:24 A w nowym C30? A w nowych modelach S60/V60? Era kantów (za którymi naturalnie się tęskni) już się skończyła, idzie nowe i jak pokazują opinie użytkowników niekoniecznie gorsze, a wręcz dużo lepsze. Link Zgłoś
stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 26.04.11, 23:18 to że nowy design C30 i S60/V60 został bardzo dobrze przyjęty widać po wynikach sprzedażowych Volvo Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 20:48 Oni to coś Chińczykom na złość chyba zrobili. Ma w sobie coś z maszkary Geely GE udającej RR. Pewnie liczą, że czegoś tak strasznego nikt nie każe im produkować? Mogą się mylić. Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.centertel.pl 20.04.11, 20:56 - yyy ... Volvo ?! tak ohydnego nie widziałem ... Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Luksusowe Volvo Universe IP: 212.87.244.* 21.04.11, 00:55 bok - tak tył - będzie przód - nihooya... Link Zgłoś
Gość: fdsa Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.cdma.centertel.pl 21.04.11, 01:42 kur.. polaczki, tępe i opóźnione w rozwoju, klasyka. jakby wszystko stało w miejscu to nadal sralibyście w krzakach, póki co idźcie warować przy swoich pięknych autach prosto od niemca kazirodcy albo francuskiego żabojebcy, intrygujące auto, które może wprowadzić powiew świeżości na ten cały kapuściany rynek prymitywnych sedaników Link Zgłoś
Gość: marudny Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 07:41 Pewnie nie ja jeden się zastanawiałem, kto zdaniem projektantów z Volvo, miałby taki samochód kupić? Komu ma się spodobać? Na szczęście pojawił się komentarz fdsa i teraz wiemy: to samochód dla swoistej elity, która w niemieckich samochodach widzi kazirodztwo, we francuskich seks z żabą, a swój naród (interpolując atmosferę domu rodzinnego?) ma za tępoli opóźnionych w rozwoju. Niestety, tacy zwolennicy świeżego dizajnu pracą swoich rąk i głów nigdy nie zarobią nawet na Polo od niemieckiego dentysty. Ślepa uliczka. Link Zgłoś
Gość: BBKING Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 08:17 @marudny zrozum idioto, że to jest auto na Chiny, nie na zapyziałą UE szanuj inne gusty, to ciebie może kiedyś zaczną szanować póki co - jesteś nikim w rozmowie Link Zgłoś
Gość: marudny Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 08:37 @BBKING: dzięki za potwierdzenie teorii o swoistej elicie. Wspaniałych obrońców ma Volvo. Link Zgłoś
Gość: BBKING Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 09:05 skup uwagę na krytykantach a w wolnych chwilach zgłębiaj tajniki czytania ze zrozumieniem Link Zgłoś
Gość: NC Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.04.11, 09:34 Zdaje się, że bazą techniczną dla tego prototypu jest wydłużona platforma S80. Link Zgłoś
Gość: pr Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 11:22 Piekne czy paskudne, wszysko jedno, zalezy co sie komu podoba, wazne, ze komus chce sie budowac duze, luksusowe fury, mogace konkurowac z niemieckimi kuflami piwa typu audi a6, bmw 5 czy mercedes E. Zobaczymy, czy volvo da rade upchnac jakis sensowny uklad napedowy (dobre R6 i V8 plus naped na tyl), to w polaczeniu z kapitalnym wykonczeniem (jak w obecnie produkowanych modelach) bedzie ciekawa alternatywa dla bezkonkurencyjnych dotad niemieckich aut. Link Zgłoś
Gość: UTR Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 21:46 Swietny projekt tyl perfekcyjnie zerzniety z jaguara, przod i drzwi hmm... niewiem chcieli byc jak RR ale nie wyszlo? widac ,ze chinczyki sie jak zwykle staraja. Link Zgłoś
bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 22.04.11, 12:10 Pamiętajmy , że to jest projekt koncepcyjny, więc nie traktujmy tego jako ostateczną wersję, a swoją drogą S80 domagało się już wręcz zmian. Link Zgłoś
stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 25.04.11, 19:39 myślałem że po S60 iV60 design Volvo już mnie nie zaskoczy ... ale ten concept robi wrażenie a nowa wersja S80 rzeczywiscie powinna już się pojawić Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Luksusowe Volvo Universe IP: *.bredband.comhem.se 26.06.11, 20:55 tutaj zaczyna mi pachniec tania chinszczyzna- mam tu na mysli design Link Zgłoś
bratnig Re: Luksusowe Volvo Universe 27.06.11, 11:52 Pamiętaj , że to koncepty, które mają tez na celu sondować nastawienie potencjalnych klientów i wszelkie także te negatywne opinie są wnikliwie analizowane. Link Zgłoś
stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 30.06.11, 13:13 podobnie było z conceptem SC90, ale ja nie zdziwiłbym się jakby design zaprezentowany w Universe został wykorzystany np. w nowym S80/90 Link Zgłoś
stuntman-mark Re: Luksusowe Volvo Universe 29.09.11, 12:41 Volvo ostatnio zaprezentowało concept YOU który jest bardziej dopracowany i wyglada lepiej niż Universe Link Zgłoś
motoinfor Re: Luksusowe Volvo Universe 29.09.11, 13:41 motoinfor.pl zapraszam do dodawania drobnych ogłoszeń na temat motoryzacji za free... Link Zgłoś