Dodaj do ulubionych

Trzy litery buractwa

07.05.04, 20:43
Jaka rejestracje uwazacie za najbardziej wiesniacka, to znaczy jacy kierowcy
sa najgorszymi burakami na drodze. Zakladam, ze beda to trzy litery, bo zwykle
kierowcy z wiekszych miast maja wiecej kultury i umiejetnosci (przynajmniej w
porownaniu z wiochmenami).
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-dres TDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:46
      To sa te trzy litery, które świadcza o buractwie i tępactwie.

• Gość: Pankracy Re: TDI IP: *.toya.net.pl 08.05.04, 14:14
        Dlaczego? To tylko turbo doładowy silnik na olej napędowy. Co w tym tępego albo
        buraczanego?
        • Gość: anty-dres Widziałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 14:24
          fałdokarkowca, który miał wytatuowany na jednym przedramieniu logo nike a na
          drugim finezyjny napis TDI. Moze to przypadek (mogl przecież wybrać GT, SX,
          GSI, etc.), ale jednak wybral TDI.
      • Gość: J. Re: TDI contra ... IP: 217.17.46.* 10.05.04, 09:11
        Widzę, że nie byłeś w pewnej miejscowości leżącej między krajową "dwójką" i
        ósemką" (wyjazdy z W-wy), gdzie uroczy panowie o szerokich buziach bez śladu
        zarostu na głowie w swoich wspaniałych maszynach (proszę nie mylić z
        rejestracją powiatu wysokomazowieckiego z Podlasia) dają popisy wirtuozerii
        umiejętności łamania wszelkich przepisów, na które "niebiescy" odwracają głowę
        w drugą stronę.

Moje obserwacje tyczą się jedynie wybranych egzemplarzy
    • hehe.he Re: Trzy litery buractwa 07.05.04, 20:49
      GAY 1234
    • Gość: ersatz Re: Trzy litery buractwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:49
      J A S I O B I M B R O W N I C Z E K
      • Gość: pIPI Re: Trzy litery buractwa IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 08.05.04, 14:30
        Popieram - JASIOBIMBROWNICZEK
        Bimber z buraków?Brrrrr... :-)
    • Gość: Beego$ Re: Trzy litery buractwa IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.04, 22:01
      GWE
      • Gość: AdM Re: Trzy litery buractwa IP: *.visp.energis.pl 08.05.04, 16:04
        GWE-kolebka wiejskiego tuningu
    • Gość: R Re: Trzy litery buractwa IP: 62.233.164.* 08.05.04, 09:23
      WOT
      WPR
      WPI
      WCI
      WRA
      WBR

I dwucyfrowe
      WR
    • Gość: DżentelMan Re: Trzy litery buractwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 09:49
      Wszystkie zaczynające się na W** . Yupikayey madafaker .
    • Gość: jumpersing Re: Trzy litery buractwa IP: *.visp.energis.pl 08.05.04, 11:37
      Włocławskie tablice CWE ***L mówią wszystko za siebie, choć nie mam żadnych dowodów na to, że jeżdzą niemi bezdnadziejni kierowcy.
      Zawsze można też znaleść cwaniaków na DW, te chyba podchodzą pod jakiś bank.
    • Gość: iksik Re: Trzy litery buractwa IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 13:22
      Przecież to proste: TDI ,DCI ,DTI , CDI ,JTD i chyba szczyt buractwa -TDCI
      • Gość: Maciek Re: Trzy litery buractwa IP: *.arkonskie.v.pl 08.05.04, 13:36
        ha naszczesie zawsze mozna zamowic auto bez oznaczen silnika....tak zrobilem i
        jak kogos wyprzedzam to nikt nie powie mi ze jestem burakiem...co wiecej np w
        GTSie nie wsytepuje oznaczenie slinika wogule- procz wersji V6!

Odbiegam od tematu....Ok wszystkie literki ktore maja cos wspolengo z Warszawa i
        Szczecinem- nawet te dwulitereowe!

----------------------------
        Co robia ludzie z Bydgoszczy, zeby pojechac do Miasta?
        Wsiadaja w pociag do Torunia!
        ----------------------------
        Lodzianin!
      • kollector Re: Trzy litery buractwa 10.05.04, 07:28
        O Kur** NIE JESTEM burakiem - HDi!
        8-D

.
        Nie wiem skąd ta nienawiśc do dieslowcow - czyżby cena paliwa poniżej 4 zlotych
        była tego powodem?
        Jeśłi jeseście za biedni na paliwo to przesiądźcie się na rowery (ewentualnie
        komunkację miejska)
      • Gość: J. Re: Trzy litery buractwa IP: 217.17.46.* 10.05.04, 09:04
        Gość portalu: iksik napisał(a):

> Przecież to proste: TDI ,DCI ,DTI , CDI ,JTD i chyba szczyt buractwa -TDCI

Luki w wykształceniu? A gdzie D4D i HDi?
    • seabeast [...] 08.05.04, 14:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Maciek Re: Trzy litery buractwa IP: *.arkonskie.v.pl 08.05.04, 14:43
        Ok tablica ZS....czyli Szczecin, jestem w tym miescie...wszyscy stoja pod
        swiatlami i nikt jak dojezdza do swiate nie wlacza kierunkowskazow, robia to jak
        sie zapala zielone i okazuje sie ze nikt nie jedzie na wprost tylko np wszyscy w
        lewo....Wciskanie sie na chama w na lewy pas- na nim jest zawsze duza kolejka-
        przy duzym skrzyzowaniu prz ul.Ku Sloncu obok stacji BP- gdy jedzie sie od
        Taczaka)! Albo zajechanie taksowkarzowi drogi gdy ten bierze pasazera pod
        swiatami i trzymanie go pod tymi swiatlami jeden cykl swietlny!

Warszawa- pan w BMW (moze to sa litery buractwa, szczegolnie im starsze i
        bardziej z tuningowane) jechal srodkiem dwupasmowej drogi i nie potrafil sie
        zdecydowac jak jechac, a jak w koncu zjechal na prawy pas to po to zeby za
        moment skrecic w LEWO!

Pozdrawiam!

To tylko czesc przykladaow!
        Wiecej pisac nie bede bo dostane nerwicy, a po co skro dzien ladny!
        • seabeast [...] 08.05.04, 14:55
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Maciek Re: Trzy litery buractwa IP: *.arkonskie.v.pl 08.05.04, 15:32
            > Tracisz przy tym tylko zdrowie . Ja podchodzę do tego jak do ćwiczeń np. nagła
            > zmiana sytuacji na drodze (...) przecież to
            > inteligencja polska i najlepsi rajdowcy świata .
            Czasami mozna stracic zdrowie od tego, jak sie zareaguje za wolno....Zgadzam sie
            z toba, najgorzej jest jak sie czegos szuka w miescie nawet na obcych numerach,
            wtedy wielu kierowcow miejscowych patrzy na ciebie z pogarada!
    • Gość: Poll Re: Trzy litery buractwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 15:15
      EKU- byłe woj kucieńskie
      • Gość: siema Re: Trzy litery buractwa IP: 217.96.15.* 08.05.04, 15:22
        tekie rejestracje mają repy z Polfy Kutno
        • Gość: jhojijioioj PKO i PKN IP: 217.153.116.* 08.05.04, 16:43
          Czyli Konin i okolice. Zawsze jak jadę trasą poznańską to od Warszawy do Koła
          jest w miarę OK, potem wyjeżdżają buroki z PKO, PKN, a ostatnio PN (nie mylić z
          cywilizowanymi mieszkańcami Poznania - ci mają PO). PKO, PKN i PN nigdy, ale to
          NIGDY nie zjadą z lewego pasa. Toczą się tymi swoimi przerdzewiałymi gratami
          obok autobusu jadącego prawym, nijak nie da się ich wyprzedzić, zawsze blokują
          most na Warcie w Kuninie.
          • Gość: Q Re: PKO i PKN IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 09.05.04, 01:40
            Dupa jesteś nie szofer... most na Warcie jest w środku miasta, korki tam
            permanentne, dlatego nie ma mowy, by zostawiac wolny lewy pas, zatem lewy pas
            nie służy do wyprzedzania w środku miasta, ponadto jest tam ograniczenie
            prędkości (ustawowo 50 a przed pasami na wysokości stadionu nawet 40). Dlatego
            daruj sobie łąskawie swoje teksty, nikt poboczem nie bedzie szusował, a nie
            wszyscy mają "Scigacze". Mnie w Koninie, właśnie na trasie poznańsko-
            warszawskiej wnerwiają tacy jak ty (zapewne) którzy przeciskaja sie pomiędzy
            samochodami, doprowadzają do stłuczek itp i w efekcie blokują miasto...
            Ponadto, szlag mnie trafia, jak wyprzedzają na trasie Warszawa-Koło na
            trzeciego... może ty masz siedem wcieleń jak kot, inni raczej nie, przyjmij to
            do wiadomości. Dla twojej informacji piszę, że mam rejestrację PKN, mieszkam w
            Poznaniu. rejestracja nic nie znaczy, auto leasingowane od dealera... jak ty
            masz rejestrację ? Aha, Poznań ma też PZ :)
            • Gość: jhkdvejiof Re: PKO i PKN IP: 217.153.116.* 09.05.04, 15:10
              > Dupa jesteś nie szofer... most na Warcie jest w środku miasta, korki tam
              > permanentne, dlatego nie ma mowy, by zostawiac wolny lewy pas

Tak???? Nawet jak jest późny wieczór i jadą trzy auta na krzyż? I nie pisz mi,
              żebym wtedy wyprzedzał prawym. Po prostu pytam: po co te wasze duże fiaty PKN
              pchają się lewym non stop? I jeszcze jedno: most na Warcie to tylko epizod
              drogi przez kunińską mękę. Zjedziesz z mostu w kierunku Goliny, a PKN i PKO
              dalej suną majestatycznie lewym, mimo, że o korku - nawet jeśli w ciągu dnia
              był na moście - już wszyscy zapomnieli.

> Ponadto, szlag mnie trafia, jak wyprzedzają na trasie Warszawa-Koło na
              > trzeciego...

Mnie też szlag trafia, ale co to ma wspólnego z naszą dyskusją? Szlag mnie
              trafia też, że dzieci w Afryce głodują, ale jak zechcę o tym porozmawiać, to
              założę wątek na innym forum.
              • Gość: Q Re: PKO i PKN IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 10.05.04, 01:12
                W nocy trzy auta na krzyż... żartujesz ??? Zapomniałeś o sznurach TIRów
                sunących prawym pasem, dlatego lewy zajęty. Nie przesadzaj, że tyle duzych
                fiatów jest w Koninie, aż tylu ich nie ma :)))

Jak zjedziesz z mostu w kierunku Goliny, to dwa pasy masz faktycznie jeszcze
                spory kawałek, ale pamiętaj, że z tego lewego mozna skręcać w lewo, ot kwestia
                przyzwyczajenia niektórych, nie powinno Cię to razić, wciąż, pomimo wszystko,
                jesteś w mieście, gdzie na tej ulicy jest... 50 km/h... Ponadto na prawym pasię
                możesz zawiechę uszkodzić.

Odnośnie wyprzedzania na trzeciego... po prostu taki mój komentarz, nie wolno,
                Afryki nie poruszałem.

Aha, jak już jeździsz to zapewne wiesz, że w Poznaniu na Warszawskiej też lewy
                pas jest okupowany i co, juz nie ma tam buraków ??? Uspokój się i wyluzuj.
                Miejska ulica nie rodeo.
    • Gość: palaczek Re: Trzy litery buractwa IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.05.04, 16:43
      warszawka katowice poznan wroclaw trojmiasto-to najwieksze buraki.szczegolnie
      wybijaja sie tu "warszawiacy" jak zwykle najwieksi wyprzedzacze i najwieksi
      kozacy na drogach.nie obchodzi ich nic bo maja warszawskie blachy no i w glowie
      gowno zamiast mozgu.
    • arturos01 Re: Trzy litery buractwa 08.05.04, 17:10
      Wszystkie samochody służbowe.
      Nie wiem co wy tak sie czepiacie warszawiaków. Wiekszość samochodów które
      jeżdżą po waszych miastach są to wasi ludzie. Yylko samochody mają
      zarejstrowane na firmy leasingowe w Wawie albo siedziby firm są w Wawie.
      Jak po rejestracji można oceniać umiejetność człowieka? Nie wiem.
      Gościu z dużego miasta (GD, KR, DW, SK, PO, WI, WB, WA itp.) może jeździć
      super, a może być pierdołą maksymalną. Ludzie ze wsi czesto się wprowadzają do
      dużych miast i jeżdżą na blachach z dużych miast.
      Pozdrawiam
    • Gość: Z Zadupia Re: Trzy litery buractwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 17:37
      WSI -powiat siedlecki. To mówi wszystko.
      • Gość: ukatrupić R Re: Trzy litery buractwa IP: *.chello.pl 08.05.04, 18:03
        WO MONIA
        WO GRUBY
        WO PEDAŁ... itd...

a od WR gościu R sie odp....ol
        • Gość: Lekito Re: Trzy litery buractwa IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.04, 19:03
          BMW !!!!!!

Potwierdzam GWE - powiat wejherowski!!!
          • Gość: ,femfebuheeh Re: Trzy litery buractwa IP: 217.153.116.* 08.05.04, 19:17
            > Potwierdzam GWE - powiat wejherowski!!!

Nie byłbym taki pewien. Mój znajomy z Warszawy (doskonały kierowca) ma domek na
            terenie powiatu wejherowskiego i tam zarejestrował auto, choć mieszka w W-wie.
            Blachy mogą zmylić.
        • Gość: R Re: Trzy litery buractwa IP: 62.233.164.* 10.05.04, 07:29
          Radomiaki to jest dopiero chamówa ma maxa na naszych drogach.
    • Gość: scyzoryk TJE TJE TJE TJE TJE TJE TJE TJE! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 19:15
      Powiat Jędrzejów. To taka wieś 20 km od Kielc an trasie do Krakowa. Tych wsiurów
      widzę co dzień i co drugi jedzie lewym pasem 60 km/h, nie włącza kierunkowskazu,
      wymusza pierwszeństwo. Najgorsze, że duża część tych wsiurów pracuje w Kielcach
      i robi bydło.
      • Gość: YnteliGięt Re: TJE TJE TJE TJE TJE TJE TJE TJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 20:49
        Z waszych wypowiedzi wynika że Polska to jedna wielka wieś buraczana . No i
        macie racje na tej glebie wyhodowały się takie buraki jak Miller , Lepper ,
        Kwachu , Wiśniewski , Wojewódzki itd . Nie zapominajcie że komuchy i wojna
        pozbyły się inteligencji . Jesteśmy wsią z buraczanymi kierowcami w
        burakowozach (szroty na kółkach na butlami tlenowymi) jeżdżącymi po kartoflisku
        a nie po drogach .
    • Gość: Ukatrupiony RADOM I OKOLICE IP: 62.233.164.* 10.05.04, 07:32
      TO BURACTWO
    • jasio.bimbrowniczek LPG, MPI, HTP 10.05.04, 09:08
      Tlumaczylem, ze chodzi mi o rejestracje, a nie TDI, GTI itd.
      Ale jak juz o tym piszemy, to moje typy jak w temacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka