Dodaj do ulubionych

BMW Gran Coupe coraz bliżej

IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 10:49
ja chce coupe
Obserwuj wątek
    • Gość: Hmm Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.wasko.pl 30.06.11, 11:00
      BMW, zaprojektujcie ten koreanski przod raz jeszcze. To samo w nowej 6-tce.
    • Gość: Gość Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: 195.182.9.* 30.06.11, 11:09
      Piękna fura! Wreszcie BMW zrobiło 6er, na którą aż chce się patrzeć. No i jak dla mnie - ładniejsza od CLSa (choć także fajne auto) bo bardziej agresywna od niego.
      Pzdr.
    • Gość: Danyy Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 12:01
      agresywne to jest? z której strony .. już audi jest bardziej drapieżne... Nie postarali się.
    • Gość: 722 Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.siedlce.vectranet.pl 30.06.11, 12:03
      @ Hmm Przód jest właśnie fajny, po prostu masz inny gust idioto. BMW nie będzie przerabiało auta bo jakiejś grupie 10 - 20 % przód się nie podoba.
    • Gość: Wal sie Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 12:05
      @722 Nie wyzywaj innych od idiotow bo maja inny gust, idioto...
    • Gość: b. Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 12:11
      pewnie będzie pomykać jak diabli, ale jednak wybrałbym CLS'a. Jakoś bardziej mi się podoba.
    • Gość: mik Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.toya.net.pl 30.06.11, 12:26
      eee, takie nijakie, tak samo ja audi A7 - to już piątka ładniejsza.

W tej klasie zdecydowanie najładniejszy jest CLS i Panamera.
    • Gość: T Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 12:50
      CLS ale poprzednia generacja, ten nowy ma debilne lampy z tylu... niby maly szczegol ale jednak wiele zmienia.
    • Gość: tr Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: 78.144.64.* 30.06.11, 12:57
      rozpisujecie sie o tych wozach jakby kazdy mial zaraz isc do salonu po jeden hehehhe dobrze panowie dobrze ...... trzeba miec jakis powod do wstawania chodzenia do pracy ...
    • Gość: kvakva Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.szczecin.mm.pl 30.06.11, 14:07
      E, no ładny jest... Kijek, dresik, ful pałer dysko polo, Niedługo kupię, bo co to jest 15 lat
    • Gość: ms Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: 193.164.157.* 30.06.11, 15:34
      BMW wg mnie idzie strone statecznego klienta choc przyznam szczerze ze z obecnych modeli to mi sie tylko seria 3 podoba coupe. Za to e60 jest boskie. Audi stalo sie strasznie dresiarskim autem (bynajmniej dla mnie). Za duzo ledow i zbyt pstrokate nadwozie, uwazam ze nie jest skierowane do zbyt powaznych ludzi dbajacych wizerunek (choc A7 jest bardzo stylowe!)
    • Gość: halis Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: 80.54.10.* 30.06.11, 16:09
      niby fajnie ale wyglada jak kopia maseratti quadroporte...
    • Gość: tomm3 Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: 139.149.31.* 30.06.11, 16:49
      @ms zgadzam sie zupelnie. BMW po wielu modelach wyprzedzajacych konkurentow uderza w klientele MB ktorzy chca zmienic znaczek. MB zas robi wrazenie pomarszczonego dziadka ktory zaczal chodzi w modnych wytartych jeansach i uderza regularnie na solarium.
      Audi zas plawi sie w pie...ch grille ala geba swini, LEDy itd.. Stary podzial typu stateczny MB, sportowe BMW i aspirujace Audi jest nieaktualny
    • Gość: G Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 18:27
      Geba swini? To chyba wlasnie o BMW, jeszcze kilka modeli i nerki zaslonia caly przod auta.
      farm1.static.flickr.com/232/508820380_116cde3d39.jpg kiedys
      www.necoautos.com/wp-content/uploads/2011/04/BMW-M5-Concept-Front-2011.jpg teraz... jak swinia.

IMO. nowy design mercedesa jest dosc ciekawy, nie musisz miec 65lat zeby kupic sobie Mercedesa. Za to BMW przestalo byc agresywne jak kiedys i straszna klucha sie z tego zrobila.
    • Gość: Wright Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.ghnet.pl 30.06.11, 21:22
      Niezły fotomontaż.
    • Gość: oregano Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.home.aster.pl 30.06.11, 21:54
      wyglada coraz bardziej jak maserati - przynajmniej z przodu
    • Gość: suka Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.11, 23:47
      Jaguar XF jest o wiele ładniejszy....
    • Gość: fdgh Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 07:11
      BMW staje się mercedesem, a mercedes robi coraz bardziej sportowe auta (nie dotyczy nowego ML'a, który chyba będzie z ssangyongiem konkurował)
    • franco.f Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej 01.07.11, 08:11
      Odnoszę wrażenie, że BMW w stylistyce zupełnie nie potrzebnie poszło w stronę komercji. Pamiętacie końcówkę lat 90-tych? Porównajcie linię ówczesnej "siódemki", czy "trójki". Te samochody miały totalnie oryginalną i niepowtarzalną linię, a teraz tak jakby troche straciły tożsamość. Przecież to Gran Coupe wygląda jak większy Peugot. Przede wszystkim "spieprzyli" przód. Reasumując: BMW - cały przód czyli linia reflektorów i grilla ma być pod kątem ostrym w stosunku do ziemi! To był znak rozpoznawczy marki! Ja wiem, że trzeba iść z postępem, ale w tym przypadku to był ewidenty błąd.
    • Gość: admin Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: 80.50.155.* 01.07.11, 08:27
      Kupuję, jak tylko będzie do tego instalacja gazowa.
    • milosniktrojki Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej 01.07.11, 09:23
      Nie kupię przez przednie reflektory.
    • Gość: Uszatek Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 09:42
      Wróżę mu dużą popularność na naszym rynku - za jakieś 10-15 lat.
    • Gość: Gość Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 12:00
      co oni robią z tymi bmw... wszystkie Fki są strasznie brzydkie (może poza 7er)...
    • Gość: Gość Re: BMW Gran Coupe coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 12:08
      Nie mówiąc już o pięknych jedynkach :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka