Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:04
wyjde i najebie głupiemu gaziarzowi !!! Kur...a jak ktoś nie umie zakładać
instalek to niech tego wogóle nie robi albo niech sobie kupi rower albo
samochód z 900 cm3 dyzlem !! Albo zepchne takiego szrota z drogi i nie będzie
mi tu jeździł hitler pierdzielony . Gdzie ci ludzie trzymają takie szroty bo
chyba nie w garażach pod domem ,a w pracy gdzie oni parkują ??
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:14
      A moze szukaj przyczyny a nie skutkow?
      Bij pracownikow stacji, rzad, Bush'a, bo to oni sa odpowiedzialni za dzisiejsza
      cene benzyny i za to ze ludzi na nia nie stac. Samochod nie jest dla wybranych.
      A gdyby nawet byl to napewno Ty nie bylbys tym wybrancem.
      • jasio.bimbrowniczek Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to 17.05.04, 11:26
        Gość portalu: obywatel napisał(a):

> A moze szukaj przyczyny a nie skutkow?
        > Bij pracownikow stacji, rzad, Bush'a, bo to oni sa odpowiedzialni za dzisiejsza
        >
        > cene benzyny i za to ze ludzi na nia nie stac. Samochod nie jest dla wybranych.
        >
        > A gdyby nawet byl to napewno Ty nie bylbys tym wybrancem.

Samochod powinien byc dla potrzebujacych,
        A nie wmowisz mi, ze taki zulik ze wsi bujajacy sie 30letnim golfem potrzebuje
        samochod.
        On i tak 3/4 zycia spedza przed budka z piwem lub przed gs-em zlopiac tanie wina.
        • Gość: nelsonek Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 22:56
          Gość portalu jasio.bimbrowniczek napisał:
          > A nie wmowisz mi, ze taki zulik ze wsi bujajacy sie 30letnim golfem potrzebuje
          > samochod.
          > On i tak 3/4 zycia spedza przed budka z piwem lub przed gs-em zlopiac tanie win
          > a.

zatem proponuje wszystkim mieszkancom wsi zabronic kupowania samochodu.
      • habudzik Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to 21.05.04, 13:09
        Gość portalu: obywatel napisał(a):

> Bij pracownikow stacji, rzad, Bush'a, bo to oni sa odpowiedzialni za
        dzisiejsza
        >
        > cene benzyny i za to ze ludzi na nia nie stac. >

"Jak się nie ma miedzi to się na dupie siedzi"
        Jak mnie nie stać na 15 metrowy jacht i na jego utrzymanie to go nie mam, i
        już. Siedze w domu i na Discovery oglądam jak bogaci się potrafią bawić w
        Monaco.
    • Gość: Vento Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to IP: *.aster.pl 17.05.04, 12:52
      Zapewne (sądząc po tekscie) twoja buzia, oglądana przez szybę bryki (uzywam
      twego języka,), stwarza o wiele większy dyskomfort dla innych użytkowników
      drogi niż gaziarze.
      V.
    • Gość: bywalec... Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:17
      Zrezygnuj z grochówek itp, wtedy w SWOIM samochodzie nie poczujesz juz gazu....
    • Gość: sten A jeśli gaziarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:46
      okaze się na tyle sprawny, ze zmasakruje cie w stopniu nieodwracalnym i uczyni
      kaleką? To co wtedy? Glupio i szkoda bedzie, co nie.
      • Gość: Pudzianowski Niemożliwe . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:37
        Niemożliwe . Z zasady gaziarz to nieudacznik życiowy .
        • Gość: jarek dymek Re: Niemożliwe . IP: *.hd.pl 18.05.04, 18:54
          sluchaj klopsiku! jak juz za pare lat zrobisz prawo jazdy, przesiadziesz sie z
          tramwaju do conajwyzej malara poczujesz co to znaczy koszty utrzymania! ja nie
          mam gazu i nigdy nie zaloze, ale zrozum innych palanciaku! w tramwaju tez sobie
          smierdzisz, a nikt o tym nie pisze na forum - bo to normalka!
          • Gość: Pudzianowski Re: Niemożliwe . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 20:13
            Jak nie chcesz pulpeciku mieć kosztów to nie rób bachorów po kątach ,albo
            kombinuj zdrowo żeby mieć ich jak najwięcej i jeszcze ci zostanie . Jak nie
            chcesz mieć kosztów idź do lasu do szałasu ,pij wode z rzeki i jedz robaki .
        • Gość: Gazownik Re: Niemożliwe . IP: 62.233.164.* 19.05.04, 07:26
          Ta jasne. Gaziarz to nieudacznik, a kto daje sie dymać rządowi i koncernom
          paliwowym.
          • jasio.bimbrowniczek Gaziarze to debile 19.05.04, 12:35
            Mysla, ze sa tacy sprytni, bo zaoszczedza te pare groszy, ale do lba im nie
            przyjdzie, ze padli ofiara propagandy cwaniaczkow instalujacych gaz.
            Kiedys widzialem w Realu goscia. Caly koszyk wypchany produktami TiP.
            Jogurty Tip, mleko TiP, chleb TiP, nawet piwo TiP. Na pewno gosciu zaoszczedzil
            pare groszy, ale jego watroba nie. Ale fagas byl przeszczesliwy.
            Ale w koncu Tip to Tanie i Pewne. Wiec musi byc dobre.
            ps. Przerobki samochodow na gaz powinny byc zakazane.
            Prosze bardzo, jezdzijcie sobie samochodami na gaz, ale fabrycznie do tego
            przystosowanymi.
            Jak bede premierem, to o to zadbam.

• Gość: nelsonek jasio.bimbrownik to debil IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 23:00
              wypisywanie takich rzeczy powinno byc zakazane! MERYTORYCZNIE: dlaczego przerobki na gaz powinny byc zakazane?
              co Cie obchodzi watroba goscia kupujacego wyroby TiP? niech sobie ten opisywany fagas bedzie szczesliwy. jego sprawa!
            • Gość: felek Re: Gaziarze to debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:09
              jasiu twój chory bełkot nikogo tutaj nie interesuje, wkładaj gumiaki i wracaj
              do gnoju.
    • Gość: gluk Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 19.05.04, 13:53
      Ale ty przemek to głupi jesteś...
    • Gość: krm Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:28
      Gość portalu: Przemek napisał(a):

> wyjde i najebie głupiemu gaziarzowi !!! Kur...a jak ktoś nie umie zakładać

Jak cię spotkam to wyjdę i ci wpierdolę. Pasuje ci ta odpowiedź. Podejżewam że
      instalacja gazowa w moim samochodzie jest więkcej warta niż szrot którym ty się
      poruszasz!
      • Gość: Przemek Re: Jeszcze raz poczuje gaz w moim samochodzie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 19:12
        Podaj miejsce i czas !!!
        • Gość: p ...................... IP: *.chello.pl 19.05.04, 19:48
          słuchaj jeden z drugim, albo jesteście małolatami co się gówno na życiu znacie
          albo bezmózgimi dresami którzy się dorwali w kawiarence do internetu. Czy w
          waszych pustych łbach z klapkami na oczach nigdy nie zaświtało, że samochód za
          np.5000 zł (a nie stjuningowana bejca na maxa,nie firmowy samochód czy fiat
          panda na kredyt) + instalacja gazowa to jedyna możliwość dla kogoś kto ma chore
          dziecko lub żone żeby ją zawieźć raz w tygodniu do szpitala oddalonego 50 km bo
          nie ma pociągu a pks jeździ raz na dzień??? Czy wiecie ile w polsce kosztują
          badania w szpitalu, zabiegi itd.. Żyjemy w takim kur....kim kraju więc i wy nie
          bądźcie kur....mi bez serca. Bo kto napisze od tej pory coś o gazie ten jest
          poprostu kawałem sk.....a i k....y w jednym. Mówie to w imieniu wszystkich
          niesłusznie obrażanych na tym forum.
          TEN WĄTEK BĘDZIE WSTAWIANY W KAŻDY POST ANTYGAZOWY.
    • Gość: Przemek Jeżeli taki jest tok was gaziarzy rozumowania więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:01
      złodziej też należy usprawiedliwić bo ma 10 bachorów na utrzymaniu i żone które
      znowu jest "przy nadzieji" i trzeba jakoś to gromadkie wyżywić nie ??? A
      gaziarz ma prawo zatruwać gazem innych i narażać bezpieczeństwo bo też chce
      żyć . Jestem bez serca bo wychowałem się wśród ludzi bez serca w najgorszych
      slumsach Polski i na szczęście z tego gówna wyszedłem i nigdy tam nie wrócę .
      Dlatego też nie nawidzę biedaków z gromadką dzieci i patologicznych rodzin .
      Powinno się toto zagazować .
      • Gość: nelsonek Re: Jeżeli taki jest tok was gaziarzy rozumowania IP: 80.249.1.* 21.05.04, 14:02
        Gość portalu: Przemek napisał(a):

> złodziej też należy usprawiedliwić bo ma 10 bachorów na utrzymaniu i żone
        > które znowu jest "przy nadzieji" i trzeba jakoś to gromadkie wyżywić nie ???
        A
        > gaziarz ma prawo zatruwać gazem innych i narażać bezpieczeństwo bo też chce
        > żyć . Jestem bez serca bo wychowałem się wśród ludzi bez serca w najgorszych
        > slumsach Polski i na szczęście z tego gówna wyszedłem i nigdy tam nie wrócę .
        > Dlatego też nie nawidzę biedaków z gromadką dzieci i patologicznych rodzin .
        > Powinno się toto zagazować .

w ktorym miejscu gaiarz kradnie?? w ktorym miejscu gaziarz naraza
        bezpieczenstwo?? poczytaj najpierw troche a pozniej sie wypowiadaj.

a benzyniarz, czy dizlowiec ma prawo zatruwac innych?? toz to prawo kalego!! a
        co jest winien biedak z gromadka dzieci?? moze ich zabenzynujemy??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka