Gość: tmk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 14:00 Nie wiem jak dla was ale dla mnie niestety pan Dudek nie jest żadnym autorytetem jeżeli chodzi o motoryzację , a ten film to zwykła reklama Audi i Castrola. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: liryk Re: Jerzy Dudek o samochodach cz.I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 17:06 A mnie tam się podoba! Mało jest tak wygadanych sportowców. Fajnie posłuchać co w codziennej jeździe autem ceni ktoś taki jak Jurek! Link Zgłoś
Gość: R Re: Jerzy Dudek o samochodach cz.I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 17:25 Hm.....Pan Dudek dawno w Polsce nie był i chyba zapomniał jak się poprawnie konstruuje zdania... Ale w sumie na tak zadawane pytania co miał powiedzieć? Że lubi pałować ile fabryka dała, bo jedzie nie swoja furą i zarabia gruby hajs na mandaty z których się śmieje? Bezsensem ta produkcja trąci ... Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Jerzy Dudek o samochodach cz.I IP: 195.150.70.* 29.07.11, 08:47 Pieprzy głupoty. Dzięki Realowi mogą jeździć fajnymi samochodami, jakby ich samych na nie nie było stać. Zapewne jest tak samo jak w Manchesterze United. Prócz menagera i Paula Scholes'a, któremu to obojętne NIKT z pierwszej drużyny nie chciał jeździć udostępnionymi przez sponsora samochodami Audi. Kontrakt rozwiązano. Link Zgłoś