Gość: ;) Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: *.ifm-geomar.de 24.02.12, 12:03 Fuj szkaradna, tandetna, przereklamowana marka!!! Kupuja ja ludzie zamiast worka z lenu! Samokalancy! I ten luzer Szumacher! Co piec tys km nowy silnik! Co kilometr zlamane serca!!! Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 12:20 genialne auta dla takich samochodów na ulicach warto życ. Nigdy mnie nie bedzie stac,ale uwielbiam je podziwiac na ulicach. Oby wiecej. Link Zgłoś
Gość: l1234 Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 15:19 jak widac kryzys dotyka tylko biednych. bogaci maja coraz wiecej kosztem zwyklych ludzi. pensje pracowikom trzeba obnizyc zeby miec wiecej dla siebie Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: *.19-1.cable.virginmedia.com 25.02.12, 07:57 dla wszystkich, którzy piszą bez użycia mózgu, kierując się szeroko rozumianym medialnym bełkotem, proponuję ferrari 1.9 TDI LUB 2.0 HDI Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: *.unknown.vectranet.pl 26.02.12, 11:04 Znajdziesz tu m.in. ciekawe testy samochodów i motocykli, informacje o auto-moto gadżetach, wieści ze świata sportów motorowych, ale także porady dotyczące fotelików dla dzieci, eksploatacji auta i jednośladu oraz opisy moto podróży. www.motocaina.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623 Link Zgłoś
Gość: K M Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: 46.77.14.* 22.03.12, 06:50 ferrari jest najlepsze. Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: *.unknown.vectranet.pl 22.03.12, 19:28 Conowego.pl - to nowy wortal technologiczny oraz gazeta internetowa. Testy najnowszych produktów, fachowe porady i recenzje, dział gaming, konkursy i wiele innych atrakcji. www.conowego.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623 Link Zgłoś
Gość: rafii Re: Rekordowa sprzedaż Ferrari IP: *.toya.net.pl 27.05.12, 23:03 Jak zwykle dziecinada, założe się że 9 na 10 tu komentujacych jakby mieli 1mln zł to by kupili ferrari, a twierdze to na podstawie faktu że wogóle weszli an tą stronę. Psioczą i wymyślają różne bzdury o penisach, menadzerach itd.. , bo poprostu nigdy nie będzie ich stać na takie auto (mnie zresztą też), ale czy to powód by wytykać innym że je kupują. Wszystkie superauta są przedewszystkim dla miłośników motoryzacji, jak ktoś tego nie rozumie to szkoda i spór o to który z nich lepszy jest czysto akademicki, fajnie że ludzie mają tyle fantazji i to samo jednak potraffią wyprodukować na tyle sposobów :), każdy super samochód jest piękny i doskonały na swój sposób i naprawde warto to docenić bo wielu ludzi włożyło w to mase pracy by mógł powstać. Szkoda że ludzie widzą w tym tylko blache, i pięć kółek :(, i nie doceniają technologii jaka za tym się kryje. Najbardziej bawi mnie że są lansiarskie, wątpie by ktokolwiek kogo na to stać pomyślał choć przez sekunde o takim powodzie do zakupu. Link Zgłoś