Dodaj do ulubionych

auto z funkcją spania

19.05.04, 13:48
Mam problem. Chcę kupić takie auto, żeby po rozłożeniu siedzeń mozna było sie
wygodnie przespać. I nie może to byc jakieś mega kombi bo będzie mi trudno
wjechać do garażu (z parkowania tyłem zawsze byłam kiepska).
I jeszcze dodam, że nie mogę wydac więcej niż 60 tys. zł.
co kupić? czy np. dobra będzie fabia kombi?
Obserwuj wątek
    • Gość: maciejosss Re: auto z funkcją spania IP: 217.98.119.* 19.05.04, 13:54
      W Octavi można się wyspać (ok 180cm po rozłożeniu siedzeń )a w Fabii to raczej
      nie (ale za 60tys. to Fabia-full bajer 1,9TDI ,a Octavia raczej benzynka słabo
      wyposażona ) (Fabia Combi -4,22m a Octavia ok. 4,60m )
      • niknejm Re: auto z funkcją spania 19.05.04, 13:58
        Kurczę, to juz Hondomania z mojej strony, ale Jazz tak ma. Serio. Jednym z
        założeń jest tam mozliwość takiej aranżacji wnętrza, że powstaje niczego sobie
        łóżko. :-))

Pzdr
        Niknejm
        • Gość: maciejosss Re: auto z funkcją spania IP: 217.98.119.* 19.05.04, 14:01
          ale po rozłożeniu przednich siedzeń a w Octavi bez rozłożenia masz 1,8m tylko
          podłoda nie jest w pełni równa (tak mi się wydaje ,że jest mały próg)
        • szarytka Re: auto z funkcją spania 19.05.04, 14:22
          ok, jak duży jest bagażnik? I jak sie jeździ ta hondą?
          • Gość: rafał Re: auto z funkcją spania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:00
            twingo...z tego rocznika niedostepne u dilerów - tylko zamówienia "indywidualne"
            oparcia tylnych foteli składamy...w tył (nie da sie co prawda do końca, ale kąt
            15-20 stopni - więc jakby podgłówek), przednie też i mamy powierzchnię do spania
            pozdr
          • niknejm Re: auto z funkcją spania 19.05.04, 16:02
            szarytka napisała:

> ok, jak duży jest bagażnik? I jak sie jeździ ta hondą?

Bagażnik niezbyt wielki, 380L. Jeździ się dobrze, choc wyścigówka to nie jest -
            silnik 1.4, około 12s. do 100km/h.

Przednie siedzenia, fakt, rozkłada się do spania, za to nie ma 'progów'.

Link do prezentacji modelu:
            www.honda.pl/zdjecia/2/4/9/1064_jazz_prezentacja_2.html
            Wadą tego auta jest jego cena - niemal równa cenie Civica 1.4, który jest
            ciutek większy wewnątrz. Za to Jazz robiony jest w Japonii i ma te ciekawe
            możliwości aranżacji wnętrza.

Pzdr
            Niknejm
    • Gość: Ubik Re: auto z funkcją spania IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 19.05.04, 17:21
      Proponuję Poloneza Trucka z laminatowym zadaszeniem i łóżkiem wodnym na pace ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka