Dodaj do ulubionych

BestDrive w Polsce

IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 13:48
Nie wierzę takim i wszystkim warsztatom, omijam z daleka i dobrze wszystkim radzę. Ewentualnie wyłącznie w mojej obecności i z inspekcją - ale nie chcą wiadomo dlaczego. Wszystko przy aucie potrafię zrobić sam i robię to dobrze.

Niedawno z ciekawości w specjalizowanym warsztacie pytałem o wymiane sprzęgła i pytam klienta czy mają kołki rozprężne do zablokowania drążka zmiany biegów. Mechanik do mnie "a co to takiego?" więc ja go zapytuje "to jak pan chce wymienić sprzęgło w tym modelu" A on mi na to "coś bym znalazł, jakis gwóżdź albo kawałek bolca". Oto poziom mechaniki, zaznaczam, że byłem u zaufanych i polecanych bo z takimi co wymieniali elementy na stare lub w ogóle nic nie wymieniali tylko kasowali to już w przeszłości miałem...
Obserwuj wątek
    • Gość: adaadsda Re: BestDrive w Polsce IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 13:56
      Jak wyżej, tego typu sieci warsztatów omijam szerokim łukiem. Nie porażają i cenowo i jakością wykonywanych usług.
    • Gość: Amka Re: BestDrive w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 20:44
      Jak wyżej, takie warsztaty są kiepskie.
    • Gość: Demka Re: BestDrive w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 20:45
      Jak wyżej, lepiej pojechać do ASO niż męczyć się z mechanikami, którzy mogą być niewyszkoleni w naprawie danego modelu.
    • Gość: Murzyn Re: BestDrive w Polsce IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 22:25
      To sobie ku..wa robcie sami i sie nie udzielac
    • Gość: v Re: BestDrive w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 01:38
      taaa olej, świece itp czyli generalnie usługi polegające na odkręceniu jednej czy 4 śrubek to już obowiązkowo trzeba robić samemu łosiu!
    • gawronyyee Re: BestDrive w Polsce 09.11.16, 16:37
      Omijajcie BestDrive w Tychach. Umawiasz się na usługę w konkretny dzień a na miejscu dostajesz odpowiedź że w tym dniu nie mogą jej wykonać. Porażka + niemiła obsługa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka