Gość: kier Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 12:54 Aldi nie jest premium, zwlaszcza po serii stosunkow ze szkodą. Premium jest tylko cena. Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.play-internet.pl 31.10.11, 06:58 Audi robi w dzisiejszych czasach najładniejsze samochody. Mistrzostwo świata jeśli chodzi o stylizację, brawo! Link Zgłoś
Gość: wlasciciel Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.umts.vodacom.co.za 01.11.11, 19:58 Ciekawi mnie czy tych wielu znawcow jezdzi lub jezdzilo Audi A4. Ja mam 7letnie A4 z 2litrowym benzyniakiem o mocy 96kW i dwuletnie Audi A4 z 2 litrowym beznzyniakiem turbodoladowanym o mocy 155kW i momencie 350Nm. Obydwa samochody kupilem nowe, sprawuja sie wspaniale, jak do tej pory nie mialem zadnego problemu z obydwoma autami. Wspaniale samochody. Link Zgłoś
Gość: van der Cyc Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 13:42 Audi robi technologicznie bardzo dobre samochody. Jednak taka zachowawcza stylizacja karoserii i wnętrza np. w A4 czy A1 mnie nie przekonuje. Pod tym względem są po prostu lepsi. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 15:55 sam jezdze a6 bo 3 lata temu mi sie cholernie podobala, ale nowe modele kojarza mi sie z modern talking, ktory zrobil przeboj, a potem wszystko bylo podobne do tego pierwszego. z ta unifikacja przegieli pale. moje nastepne bedzie bmw- oni zaczeli robic naprawde klasycznie piekne auta, a audi odgrzewa stara potrawe, ktora sie juz znudzila.mowie tylko o wygladzie, bo jesli chodzi o reszte to nadal swiatowa czolowka . Link Zgłoś
Gość: cenar Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 23:14 ale z Was pacany buraki, nigdy pewnie nie mieli audi.i nie mają nawet pojęcia o czym mówią. Eleganckie, ponadczasowe auto, pełne gustu, to już moje kolejne auto tego koncernu. 2 sztuka a4 b7 . pirwsze urtowało nam życie. jesteście jebane chińskie pacany i ch.... kto ma audi wie o czym mówię, h... wam w dupę palenty z podstawówki. Link Zgłoś
Gość: tgtg Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.vlan367.corcoran.lubman.net.pl 22.04.12, 23:34 Modele Audi i tak łatwiej odróżnić od siebie niż na przykład nowe modele BMW 3,5 i 7 :) A ci co piszą że Mercedes najlepszy to chyba mają na myśli że najlepszy jeśli chodzi o najszybsze rdzewienie karoseri ;) Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.12, 13:20 BMW jest bardzo ładniejsze ale jeździ się lepiej Audi Link Zgłoś
Gość: gośc123456789 Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 22:36 Czy te komentarze piszą same dzieci, które chcą tylko bmw bo ktoś im wpoił, że to najlepsze auto i największy szpan? Link Zgłoś