Gość: DG Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 23:15 Piękny artykuł. Potwierdza to tylko moją teorie, że o samochodach typu BMW M5 powinna się wypowiadać tylko ekipa z Top Gear. Powód? Ich stać na taki samochód, który jest przeznaczony tylko dla wybranych i ktoś kogo stać na taki samochód nie pyta się ile go będzie kosztować wyposażenie dodatkowe i czy jest drogie. Link Zgłoś
marrcel Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 24.11.11, 23:46 Artykułu nie dałem rady przeczytać ;) Niepotrzebne wodolejstwo. Ale samochód piękny. Jako fan starej Hondy, jeśli miałbym wybierać wśród niemieckich marek, to właśnie BMW. To auto ma charakter. Wiem, że to zupełnie inna klasa. Ale gdybym stać mnie było np. na Acurę, to zastanowiłbym się jeszcze czy nie BMW. Świetna jest ta M5'ka. Link Zgłoś
Gość: tofifi Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.11, 23:53 Ale jak tak patrzę na te m5 na zdjęciu obok siebie to i tak mi się najbardziej najstarsza podoba. A frajda z jazdy.... i tak większa jest gokartem.... Inna sprawa, że po co mi te kilkaset koni jak i tak większość czasu w samochodzie w korkach spędzam. Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 00:04 Do wszystkich moich szacownych przedmowcow: Jestescie banda zakutych lbow! Malkontenow! Zazdrosnikow! Nudziarzy! Nie majacych pojecia komentatorow! Tylko na tyle Was stac zeby silic sie na psedo smieszne uwagi albo wytykanie niby bledow i porownywanie jajka do kury! A trzasnij sie w leb jeden z drugim, ktory porownuje M5 do jakiegos japonskiego szajsu! Wylecz sie z kompleksow marudo, ze nie bedzie cie na niego stac! Napisz cos sam zanim skrytykujesz pisownie, stylistyke i caly tekst. Pewnie sam orlem w swoim zawodzie nie jestes, bo gdyby tak byloi nie pisalbys takich glupot. p.s dzieki za swietny material Link Zgłoś
Gość: kot gunio Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 00:17 Nie stać was. Link Zgłoś
bezy2008 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 25.11.11, 00:46 @Franek_golas - jak już tak porównujemy, to: Maserati jest droższe i to klasa bmw 7 Jaguar - j.w.a konkurencja dla M5, czyli XFR tańsza jest niewiele Infiniti M35h - możesz porównywać ze "zwykłymi" piątkami ale i tak gratuluję postępu w dziedzinie porównywania Link Zgłoś
fragles102 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 25.11.11, 07:57 Po pierwsze tego BMW nie porównujmy do NISSANA GTR bo GTR drugie tyle lepiej przyśpiesza i technologicznie jest nie osiągalne dla każdej niemieckiej marki ) do limuzyny chyba na długość) to samochód dla trzepniętych warjatów!!!!! siadają całą rodzinką jadą na wikend i pózniej słyszymy w medium BMW na łuku wypadło z drogi i owinęło się o przydrożne drzewo / taki los czeka prawie każdego buraka i BMW ,niech ktoś mnie poprawi hehe Link Zgłoś
Gość: aa Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 07:57 Tańsze ubezpieczenie w Liberty Direct. Wystarczy, że przy obliczaniu stawki ubezpieczenia wpiszesz poniższy kod: 2011-76020744 zniżka z kodem na ubezpieczenie OC to 50 zł! zniżka z kodem na ubezpieczenie OC/AC to aż 100 zł! możesz także przejść do obliczenia stawki bezpośrednio z tego linku: www.libertydirect.pl/kalkulator-OC-AC.htm Link Zgłoś
karo80.0 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 25.11.11, 08:30 Samochód technicznie zaawansowany, ale "ekskluzywny" to raczej tylko w Polsce (o czym zresztą świadczą przesadzone zachwyty redaktora), gdzie niestety będzie konkurował na drogach z masą cherlawych 520d, o których marzą dyrektorzy średniego szczebla. W tej klasie cenowej można kupić coś rzeczywiście unikalnego, rasowego i z zębem, bez zadawania się z pospólstwem spod znaku BMW... ;) Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.189.221.130.skyware.pl 25.11.11, 10:24 Zawsze miałęm słabość do bawarczyków z literką M. Moim zdaniem to absolutnie dzieło geniuszu. Miałem przyjemność jeździć poprzednią M-ką i moim zdaniem auto to nie ma konkurencji w swojej klasie. Nowa M5 jest zapewne także rewelacyjna, niemniej jednak nie ma tego czegoś co jej poprzedniczka E60. I nie mówie tutaj o wspaniałym V10 i odgłosie jaki wydabywał się z wydechu. Jedno jest pewne- Bangle miał jaja. E60 była/jest zupełnie inna od pozostałych modeli BMW. Obecna wersja z daleka przypomina serię 7. Moim zdaniem tylko E AMG może konkurować z tym samochodem. Co więcej (wszystkie) AMG mają coś, czego strasznie mi brakuje w BMW M: dźwięk płynący z wydechu nie ma sobie równych. Umówmy się: ten z BMW jest taki sobie. A Audi to II liga. Link Zgłoś
Gość: fragles102 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 11:50 Jestem buraczanym pedałem w dresach , jak każdy fan japan bieda plastik Link Zgłoś
Gość: j Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 11:51 fragles102 - Ja też , umówimy się dziś pod remizą ? Link Zgłoś
Gość: karo8.0 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 11:53 Jestem downem Link Zgłoś
Gość: karo80.0 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 11:54 fragles102 i j , chłopaki ja też tak mam , Link Zgłoś
fragles102 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 25.11.11, 14:26 Rzeczywiście w BMW jeżdżą podnieceni reda PEDAŁY hehe Link Zgłoś
fragles102 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 25.11.11, 14:33 @Gość:fragles102 masz rozdwojenie jazni zdecyduj się czy jesteś pedałem w BMW czy pedałem lecącym na BMW ? hehe Link Zgłoś
Gość: Zonk Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.tvk-net.pl 25.11.11, 14:59 BMW M5 super jedyny konkurent to AMG. Audi to jest druga liga i nie mamy o czym tutaj dyskutować. A GT-R jest do dupy bo kupie za 40k ściganta który wciągnie nosem GT-R'a. Każdy kto m5 stawia obok GT-R jest debilem. M5 to nadal limuzyna ! A GT-R dwu osobowy samochód sportowy o ch...*wym wyposażeniu. Link Zgłoś
Gość: Habla Habla Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 16:06 Brawo dla Szczepana Mroczka. Takie testy chcę czytać. W starym dobrym stylu z Wysokich Obrotów. Coś jak pański test BMW E46 z 2006 r., czy też wrażenia z jazdy z Porsche 911 Carrera 997 z 2005 r. Proszę pisać w tym stylu, bo jest dobry i sprawdzony. Wymieńcie jeszcze Balkana na Artura Włodarskiego i będzie cacy. Chciałbym też poczytać testy motocykli autorstwa Lemskiego. Link Zgłoś
Gość: Mercedes Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 18:24 Jak widać , fragles102 i j to dwa etatowe pedały z japan bieda plastik LOL Link Zgłoś
fragles102 Re: BMW M5 | Pierwsza jazda 26.11.11, 09:03 @Habla Habla ten redaktożyna co to napisał to jakiś nawiedzony gej hehe Link Zgłoś
Gość: tomek Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 14:48 M5 w wersji E28 - marzenie! Link Zgłoś
Gość: Gość Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 15:02 @Zonk Audi druga liga? Tylko każda RS6 objezdza M5 ^_^ czy stare modele czy nowe nie ma znaczenia. Nowa RS6 ma mieć 600 koni i być lżejsza od poprzedniej generacji Link Zgłoś
Gość: motomaniak Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.sti.net.pl 25.12.11, 12:12 szybkie samochody www.nowesamochody.eu www.autosalon24h.pl Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.11, 12:53 BMW M5 F10 porównał bym tak jak paru tu innych kolegów z E 63 AMG.Oba auta mają RWD i bardzo podobną moc.Nie wiem skąd próba postawienia GT-Ra który powinienem być równany do 911 trubo s.Ale niestety poziom debaty na tym forum z niektórymi mija się z celem :P Link Zgłoś
Gość: gość Re: BMW M5 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 22:33 fragles jesteś tępym kretynem.Chciałbym cię kiedyś spotkać. Link Zgłoś