tomaszozog1990
07.02.12, 11:02
Wiele osób ma problem z zainstalowaniem naviexperta na swoim telefonie!
Postanowiłem stworzyć któtką instrukcję:
Najprostszy sposób to wejść w przeglądarkę telefonu (oczywiscie połączyć się z internetem), i wpisac adres getne.pl (strona automatycznie wybierze twój telefon), następnie kliknąć pobierz.
Po pobraniu tel zapyta czy zainstalować, oczywiście dajemy że tak.
Po instalacji trzeba będzie sie zarejestrować, potrzebne będzie podane adresu email, na który pozniej zostanie wysłany nasz ID i hasło za pomocą którego będziemy mogli się logować.
Po poprawnej konfiguracji internetu (jak kupiliscie tel z tej sieci co macie karte czy abonament to jest już skonfigurowane) naviexpert automatycznie się połaczy z netem i zacznie pobierać mapy potrzebne do przejazdu.
Transmisja danych nie jest duża, przejechanie ok 500 km wymaga ok 200kb danych,
w tym momencie po instalacji mamy 7 dni za darmo NaviPlanu, po tym czasie możemy kupić abonament lub dostęp do map, należy sprawdzać oferty i promocje gdyż często abonamenty są tańsze, np na rok kosztuje 99zł a teraz w promocji 69zł
Podczas gdybyś kupował abonament możesz podać nr osoby która ci poleciła NaviExpert czyli mnie w odpowiedznim polu podając mój nr ID : 8805859717
Mam nadzieję że pomogłem i w razie potrzeby pisz a ja napewno postaram się odpowiedzieć w ciągu 12 godzin.