Gość: fakej IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 19:13 V12 i tylko 250km/h, czyli tyle co opel vectra po tunningu W środku jakiś kotleś w gajrze Kolor zupełnie do niczego Słabizna Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wiesLove Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.6.11.vie.surfer.at 20.02.12, 20:03 fakej milosnik opla :D chłopie ze wsi usiądź w takim RR nie maxem sie jezdzi haha Link Zgłoś
samiec_alfa_romeo Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 20.02.12, 20:09 Wygląda majestatycznie. Dziwi mnie jednak wypuszczanie takiego kolosa jak Phantom w wersji dwudrzwiowej. Rolls to bardziej auto które kupuje się by być wożonym a nie do samodzielnego prowadzenia. Link Zgłoś
Gość: ser Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.12, 20:45 @samiec_alfa_romeo - czasy się trochę zmieniły, teraz bogacze wolą sami prowadzić swoje bryki zwłaszcza takie mocne:) Link Zgłoś
fsomichal Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 20.02.12, 21:07 @fakej-wolałbyś mieć w garażu stuningowaną vectrę niż Rolls-Royca??? Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.12, 21:11 ech dzieci przecież tam prędkość jest ograniczona elektronicznie. widzę że p. Julek za kierownicą :) Link Zgłoś
Gość: odbiłomisię Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.171.227.196.dsl.crowley.pl 20.02.12, 21:16 Rolls Royce - Auto, które odpalasz kartą PZU Pomoc Ta furmanka dla nowbogackich częściej jeździ na lawecie albo stoi w garażu ..popsuta. Ludzie z milionami w kieszeni nie kupują takiego g*wna Link Zgłoś
Gość: uważny gość Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.home.aster.pl 20.02.12, 21:30 samiec_alfa_romeo: jak tak Twój lexus/toyota w luksusowym apartamentowcu? Skompromitowałeś się, pamiętasz? Ustaliłeś już co masz i czym jeździsz? Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.12, 22:11 Coraz nudniejsze te wasze filmiki, no ale przynajmniej oszczędziliście nam dennych tekstów i lektora w trakcie mutacji. Dziękuję. Link Zgłoś
Gość: trolll Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 22:58 ale mają te filmiki....jeśli onet, interia, autokult, autogaleria... przetestuja takie auto zrobię komuś laskę... Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 23:33 to sie nazywa gwiezdziste niebo :) Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 23:34 widzę, że są tu sami hejterzy.. Link Zgłoś
samiec_alfa_romeo Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 20.02.12, 23:36 Już powiedziałem, że jeżdżę w Tico w gazie, co nie przeszkadza mi snuć luźnych myśli na portalu motoryzacyjnym. Wiadomo, że żaden z wypowiadających się tutaj nie ma i nie będzie miało takiego samochodu jak na filmie, pozostaje nam oglądanie zdjęć i dyskutowanie na takie akademickie tematy jak Rolls Royce. Gdzie się niby skompromitowałem w mojej wypowiedzi? Przecież ten Rollsik ma 5,8 metra długości i jest z założenia samochodem to jazdy z szoferem. Link Zgłoś
milosniktrojki Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 01:18 Warszawa? Myślałem, że to jakaś dzielnica Siemianowic albo Bytomia. Link Zgłoś
Gość: ser Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.pwc.ca 21.02.12, 02:40 Ja myślałem że to u mnie we wsi:D Link Zgłoś
1mississauga Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 03:42 Nigdy nie zazdrosc ,jesli kogos jest stac na takie auto ,zapewne nie szpanuje dla sasiada .To jest status ,ale malo kto o tym wie. Link Zgłoś
Gość: fakej Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 07:31 @fsomichal: Czy byłoby Ci bardziej łyso gdybyś na autobahnie musiał zjeżdżać z lewego pasa na pas hańby (bo ktoś właśnie zamierza Ci zrobić garaż z dupy) w sytuacji gdy siedzisz w tunningowanym oplu czy w sytuacji gdy prowadzisz coupe na które właśnie wywaliłeś trzy bańki? Link Zgłoś
Gość: qwas Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.12, 08:22 a ten twoj tjunikowany opel waży ~2,5t? Rozpędza się w 5s do 100? I z palcem w nosie dobija do 250km/h? Wątpię :) Na każdym z 5ciu biegów będziesz się spinał i kręcił silnik po czerwone pole... A w RR nawet poziom hałasu się nie zwiększy. Poza tym w tjuninkowanym oplu zawsze bedziesz wygladał jak wiesniak. Link Zgłoś
ignatz Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 09:09 Czy ta podsufitka ma imitować rozgwieżdżone niebo? Hmm... ale można to wyłączyć, prawda? :-) Link Zgłoś
tigga_11 Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 09:43 "pas hańby".... człowieku ale ty masz małego Link Zgłoś
Gość: FrouFrou Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.171.114.178.static.crowley.pl 21.02.12, 09:58 fakej, osiole ... jak ktoś ma 3 bańki na Rollsa to do autostradowego ścigania się z "twoją" Vectrą po tjuninku kupi sobie ... Gallardo ... ale do majestatycznego powożenia w luksusie kupi właśnie Rollsa ... schowaj się więc z tymi durnymi porównaniami Link Zgłoś
Gość: Miodek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 11:04 Za 3 mln złotych macie 8 mercedesów S klas:) Link Zgłoś
Gość: fragles102 Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.02.12, 11:08 Ludzie o PRAWDZIWIE wielkich dochodach jeżdżą tylko Subaru Imprezą i Toyotą Avensis 2.0, 1000x bardziej stylowymi i luksusowymi niż ten szmelc, a ponadto NIEZAWODNYMI hehe. Link Zgłoś
Gość: prczikowtezile Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 11:16 Przesadzasz, nawet jak ktoś nie ma kasy na subaru, to moze i tak sobie poszaleć takim cackiem: prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=subaru&sortMethod=price&pageNum=1 Link Zgłoś