Dodaj do ulubionych

Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą

IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 19:13
V12 i tylko 250km/h, czyli tyle co opel vectra po tunningu
W środku jakiś kotleś w gajrze
Kolor zupełnie do niczego
Słabizna
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesLove Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.6.11.vie.surfer.at 20.02.12, 20:03
      fakej milosnik opla :D chłopie ze wsi usiądź w takim RR nie maxem sie jezdzi haha
    • samiec_alfa_romeo Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 20.02.12, 20:09
      Wygląda majestatycznie.

Dziwi mnie jednak wypuszczanie takiego kolosa jak Phantom w wersji dwudrzwiowej. Rolls to bardziej auto które kupuje się by być wożonym a nie do samodzielnego prowadzenia.
    • Gość: ser Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.12, 20:45
      @samiec_alfa_romeo - czasy się trochę zmieniły, teraz bogacze wolą sami prowadzić swoje bryki zwłaszcza takie mocne:)
    • fsomichal Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 20.02.12, 21:07
      @fakej-wolałbyś mieć w garażu stuningowaną vectrę niż Rolls-Royca???
    • Gość: piotrek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.12, 21:11
      ech dzieci przecież tam prędkość jest ograniczona elektronicznie. widzę że p. Julek za kierownicą :)
    • Gość: odbiłomisię Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.171.227.196.dsl.crowley.pl 20.02.12, 21:16
      Rolls Royce - Auto, które odpalasz kartą PZU Pomoc

Ta furmanka dla nowbogackich częściej jeździ na lawecie albo stoi w garażu ..popsuta.

Ludzie z milionami w kieszeni nie kupują takiego g*wna
    • Gość: uważny gość Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.home.aster.pl 20.02.12, 21:30
      samiec_alfa_romeo: jak tak Twój lexus/toyota w luksusowym apartamentowcu? Skompromitowałeś się, pamiętasz? Ustaliłeś już co masz i czym jeździsz?
    • Gość: olaf Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.12, 22:11
      Coraz nudniejsze te wasze filmiki, no ale przynajmniej oszczędziliście nam dennych tekstów i lektora w trakcie mutacji. Dziękuję.
    • Gość: trolll Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 22:58
      ale mają te filmiki....jeśli onet, interia, autokult, autogaleria... przetestuja takie auto zrobię komuś laskę...
    • Gość: bartek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 23:33
      to sie nazywa gwiezdziste niebo :)
    • Gość: bartek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 23:34
      widzę, że są tu sami hejterzy..
    • samiec_alfa_romeo Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 20.02.12, 23:36
      Już powiedziałem, że jeżdżę w Tico w gazie, co nie przeszkadza mi snuć luźnych myśli na portalu motoryzacyjnym. Wiadomo, że żaden z wypowiadających się tutaj nie ma i nie będzie miało takiego samochodu jak na filmie, pozostaje nam oglądanie zdjęć i dyskutowanie na takie akademickie tematy jak Rolls Royce. Gdzie się niby skompromitowałem w mojej wypowiedzi? Przecież ten Rollsik ma 5,8 metra długości i jest z założenia samochodem to jazdy z szoferem.
    • milosniktrojki Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 01:18
      Warszawa? Myślałem, że to jakaś dzielnica Siemianowic albo Bytomia.
    • arturpio Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 02:37
      jest piekny.
    • Gość: ser Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.pwc.ca 21.02.12, 02:40
      Ja myślałem że to u mnie we wsi:D
    • 1mississauga Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 03:42
      Nigdy nie zazdrosc ,jesli kogos jest stac na takie auto ,zapewne nie szpanuje dla sasiada .To jest status ,ale malo kto o tym wie.
    • Gość: fakej Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 07:31
      @fsomichal: Czy byłoby Ci bardziej łyso gdybyś na autobahnie musiał zjeżdżać z lewego pasa na pas hańby (bo ktoś właśnie zamierza Ci zrobić garaż z dupy) w sytuacji gdy siedzisz w tunningowanym oplu czy w sytuacji gdy prowadzisz coupe na które właśnie wywaliłeś trzy bańki?
    • Gość: qwas Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.12, 08:22
      a ten twoj tjunikowany opel waży ~2,5t? Rozpędza się w 5s do 100? I z palcem w nosie dobija do 250km/h? Wątpię :) Na każdym z 5ciu biegów będziesz się spinał i kręcił silnik po czerwone pole... A w RR nawet poziom hałasu się nie zwiększy. Poza tym w tjuninkowanym oplu zawsze bedziesz wygladał jak wiesniak.
    • ignatz Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 09:09
      Czy ta podsufitka ma imitować rozgwieżdżone niebo? Hmm... ale można to wyłączyć, prawda? :-)
    • tigga_11 Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą 21.02.12, 09:43
      "pas hańby".... człowieku ale ty masz małego
    • Gość: FrouFrou Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.171.114.178.static.crowley.pl 21.02.12, 09:58
      fakej, osiole ... jak ktoś ma 3 bańki na Rollsa to do autostradowego ścigania się z "twoją" Vectrą po tjuninku kupi sobie ... Gallardo ... ale do majestatycznego powożenia w luksusie kupi właśnie Rollsa ... schowaj się więc z tymi durnymi porównaniami
    • Gość: Miodek Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 11:04
      Za 3 mln złotych macie 8 mercedesów S klas:)
    • Gość: fragles102 Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.02.12, 11:08
      Ludzie o PRAWDZIWIE wielkich dochodach jeżdżą tylko Subaru Imprezą i Toyotą Avensis 2.0, 1000x bardziej stylowymi i luksusowymi niż ten szmelc, a ponadto NIEZAWODNYMI hehe.
    • Gość: prczikowtezile Re: Rolls-Royce Phantom Coupe | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 11:16
      Przesadzasz, nawet jak ktoś nie ma kasy na subaru, to moze i tak sobie poszaleć takim cackiem:

prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=subaru&sortMethod=price&pageNum=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka