Dodaj do ulubionych

Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3

• Gość: Pluto Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 07.03.12, 15:10
      @A3: zgadzam się z Tobą w 100% Też bym wolał wydać te 30 tyś. na paroletnie Audi, które oferuje dużo więcej niż na nowy biedny.
    • Gość: Zdzisiek Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.12, 15:19
      Osobiście to nie podoba mi się obecne postępowanie Audi w kwestii designu marki. Jednak jestem w stanie zrozumieć dlaczego kierownictwo Audi postępuje w ten sposób. Spojrzeli na dane ze sprzedaży A3 II-generacji, która rozeszła się w ilości 1.8mln pojazdów i do dziś od premiery jest najchętniej kupowanym kompaktem premium daleko w tyle zostawiając konkurencję. Ba nawet obecnie prawie 9 lat od premiery, stare A3 jest chętniej wybierana niż nowa 1. Potem przejrzeli dane ze sprzedaży A1, na którą popyt przewyższa podaż. Doszli więc do wniosku po co zmieniać coś, co się tak świetnie sprzedaje, widać klienci tego od marki oczekują.
    • Gość: MIX Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.03.12, 15:20
      Większości Polaków się nie podoba, bo wolą koreańskie huidaje, kia czy inne tata z ich jarmarcznymi wystrojami wnętrz. Przynajmniej tak długo, jak długo ich nie stać i nie mogą auta ocenić z perspektywy potencjalnego nabywcy.
    • Gość: @pluto Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.Red-83-35-22.dynamicIP.rima-tde.net 07.03.12, 15:29

Pluto - przyjemności szukaj z laską, od auta wymagaj aby się dygotało na
      nierównościach i aby nie było szkodą pod makijażem.
    • Gość: mike Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.Red-83-35-22.dynamicIP.rima-tde.net 07.03.12, 15:32
      CZTERY ZERA KRYPTO SZKODA DLA FRAJERA
    • Gość: tim Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.Red-83-35-22.dynamicIP.rima-tde.net 07.03.12, 15:34

Cztery zera = krypto szkoda dla frajera.
    • Gość: Równiacha Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.12, 15:37
      Cztery zera dla frajera.

Paździerze miki i timy odpimpać się od Doskonałej Skody.

• Gość: Ry-chu Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 15:46
      @m,frajerzy to kupują wypierdziane,12letnie polówki z raichu,i myślą że sa fajni,he,hee!!!
    • ostap.bender Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 07.03.12, 16:03
      @Zdzisiek: przyznaj się, trafiłeś tu przez pomyłkę? jako jedyny ogarnąłeś temat, i to wliczając w to "redakcję" :) uciekaj, człowieku, tutaj się dowiesz, że BHP to British Horse Power :D
    • Gość: gosc Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.tom-net.pl 07.03.12, 18:25
      cztery zera dla viochmena
    • Gość: Orion Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.siedlce.vectranet.pl 08.03.12, 02:10
      Mi tam stylistyka Audi bardzo się podoba, ale Audi jak na markę premium ma za dużo wpadek jakościowych jak na przykład skrzynie czy niektóre wersje TDI co sypały się po 100 tys. Może dla tego, że mamy to samo co w Golfie czy Pastuchu, ale oczywiście po cenie *2 . Prawdziwa marka premium została tylko jedna BMW. Mercedes też sobie odpuścił z jakością i na 3-4 letnich egzemplarzach potrafi rdza wyjść.
    • Gość: Gość Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.12, 11:42
      A ja mam Audi dość. Cena nowego nie warta jakości. I nie ma co wpychać ludziom kitu. Rozumiem, jest lepiej wyciszony i ma lepsze tworzywa w środku niż VW i Skoda, ale nie ma szału. Następny samochód to Volvo, najprawdopodobniej V40 i nie diesel. Auto ma na siebie zarobić. Z tym się zgadzam. Wiec jak mam kupić A4 w cenie Superb'a kombi, biorę Skode. Co do marek premium to zawsze dostrzegam że właścicielom Volvo, Saab'a, Bmw, Merca, i Audi wydaje się że to najlepsze i najbardziej luksusowe samochody na świecie. Zejdźmy na ziemie. To nie Bentley i Rolls. Jeżeli ktoś pokonuje 80tyś do 100 tyś rocznie to na prawdę sprawdzi samochody po 3 lub 4 latach. Wie na podstawie kosztów serwisu co ma najlepszy stosunek jakości do ceny. Jak ktoś pokonuje 15-25 tyś. rocznie nie ma pojęcia co dzieje się z samochodem, tylko opiera się na opinii mechanika, sąsiada i forumowiczów (chyba że trzyma go 10-15 lat). Tak na prawdę o tym co dobre wiedza najlepiej zarządzający flotami. Wiec ludzi, kupujcie co wam się podoba. To i tak nie jest ta sama jakość co samochodów w latach 70 i 80, zwłaszcza Merca. Pamiętajcie, zakup auta to początek ciągnięcia przez koncern samochodowy kasy z waszej kieszeni. To samo tyczy się gadżeciarskiego wyposażenia które wciska klientom w takich pakietach by kupowali to co jest im niepotrzebne, a dealer i producent zarabia na nim krocie. Życzę wszystkim udanych zakupów, niskiej awaryjności i fantazji. Jeździjcie tym, co się wam podoba i na co was stać:)
    • djkriz Re: Salon Genewa 2012| Nowe Audi A3 17.03.12, 15:10
      Czytam te wszystkie komentarze i z niektórych śmiać mi się chce jakie bzdury opowiadają. Większości osób wypowiadających się tutaj nie stać na takie auto jak RS4, przypuszczam jak by każdy miał gotówkę na takie cacko to inaczej by pisał.
      Mi tam nowa RS4 pasuje i zamierzam ją kupić!! Pluto ocenia obiektywnie i to mi sie podoba.
      Nie jeden z Wam siadając do takiego samochodu jak nowe RS4 "sikał by" z radości i zachwytu a potraficie tylko krytykować.
      Pozdrawiam WSZYSTKICH. Jak już je kupie (jeżeli będzie mi to dane) odezwe się i podziele się emocjami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka