Dodaj do ulubionych

Salon Genewa 2012 rozpoczęty

08.03.12, 20:12
Trzeba przyyznac ze mnostwo ciekawych samochodow zostalo zaprezentowane na Genevie 2012. Niektore tylko fantazyjne modele a niektore praktyczne, ktore beda wprowadzone do produkcji.
Polecam zdjecia Giugiaro Brivido, piekny samochod: www.polonia360.com/Article_640_229_477_genewskie-koncepty--8211-giugiaro-brivido.aspx
Obserwuj wątek
    • Gość: adda Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.12, 20:47
      Ahahah rozwala mnie ta banda pajaców od Seata. Oni chyba jeszcze w latach 90-tych żyją.
    • Gość: fhdh Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.multimo.pl 08.03.12, 20:53
      ten bentley wygląda znośnie ale nich nad tym powyginanym tyłem popracują i1082.photobucket.com/albums/j361/RR2net/f535917f.jpg

już mulsanne prezentował zły kierunek ale to co pokazał ostatnio bentley jeszcze przekroczyło te granice...
    • Gość: dojślandybehalez Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.03.12, 20:59
      I tak dla Polaka golfik 15-letni pierdzący najlepszym autem!
      Przez Kazia i Gienia sprowadzony, z 3 zespawany etc. etc.
    • Gość: fhdh Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.multimo.pl 08.03.12, 21:04
      no i jeszcze volvo jest pozytywnym zaskoczeniem aczkolwiek czuć na kilometr azjatycki design
    • Gość: Wolfgang Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.12, 21:12
      A wy w ogóle to byliście w Genewie, czy tylko UnitedPictures i koledzy? Coraz bardziej bidujecie w tym serwisie, a przecież niedawno test Bentleya był i materiał z Indii. Coś się stało?
    • Gość: lolus Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 21:16
      hahahhaa to są dopiero jaja:

www.motofilm.pl/2012/03/08/przystojni-mezczyzni-genewa-2012/
    • Gość: ser Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.pwc.ca 08.03.12, 21:19
      Szkoda mi seata, szkoda że ta marka jeszcze istnieje toż to VW z innym grilem
    • Gość: fiki Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 22:23
      pies z samochodami, kiedy bedzie seria zdjec "dziewczyny z salonu"?
    • Gość: trollbk Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.aster.pl 08.03.12, 22:28
      Straszny ten Bentley i Dacia. Za to XF,Cruze kombi ,ceed jak najbardziej ok.Niestety zdjęcia z dziwnych kątów np. seata i kii w ogóle nie widać.
    • Gość: jett Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: 213.241.123.* 09.03.12, 00:40
      "Można śmiało powiedzieć, że prototyp EXP 9 F nie wygląda dobrze ani na zdjęciach, ani na żywo, a brak jakiejkolwiek pozytywnej reakcji na to auto potwierdza tylko słuszność naszego wyboru. Bentley EXP 9 F to najmniej udane auto tegorocznego salonu. Mimo charakterystycznego dla marki grilla, ogromnych 23-calowych kół i potężnego, masywnego nadwozia nie jesteśmy w stanie go polubić. Mamy jednak nadzieję, że szefowie Bentleya posłuchają głosu genewskiej (i nie tylko) publiczności, bo z tego kaczęcia łabędź raczej nie wyrośnie."

Bzdura! Wnętrze jest na prawdę dobre.
    • Gość: wombat Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: 193.179.215.* 09.03.12, 06:24
      Ten Bentley wygląda jak bardzo nieudany produkt typu programów typu "Pimp My Ride" - jednym słowem tragedia. Że też nie wstydzą się czegoś takiego prezentować.
      Zdjęcie Seata za dużo nie pokazuje, ale widziałem inne, na których ten samochód nie prezentuje sobą nic ciekawego. Z bólem serca trzeba przyznać, że nawet Skoda Rapid sprzedawana w Indiach wygląda ciekawiej niż to skrzyżowanie nowego Passata (wyjątkowo brzydkiego moim skromnym zdaniem) z Cordobą.
      Przedłużona Panamera wygląda nieco komicznie - zupełnie jak z kreskówki.
      Za to całą reszta bryk z galerii zapowiada się bardzo ciekawie, zwłaszcza cieszy fakt, że Cruze doczekał się wersji kombi.
    • Gość: bandytas Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 08:23
      Przedłużone Porsche Panamera, fuuj... okrutnie ochydny...

• Gość: hmm Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 08:33
      Ciekawy zabieg z toledo zrobić polo sedan. W sumie w gamie koncernu VW brakowało polo sedan w Europie. Niby była cordoba, ale ciućmoki lubiące samochody pokroju Thalii będą mogły dowartościowywać się w aucie koncernu VW
    • Gość: serdel Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 09.03.12, 09:02
      Gdzie Opel Mokka?
    • Gość: joel Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 11:17
      Myślałem, że Fiat 500 L będzie nie do przyjęcia. A tymczasem niczego sobie. Coś nowego po Cabrio i Abarth. Ciekawe jakie będzie zainteresowanie na rynku.
    • Gość: mat Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 11:19
      Protest przeciwko rosnącym cenom paliwa Do wszystkich kierowców. Bardzo dobry pomysł. (koniecznie przeczytaj do końca!) Ceny paliwa poszybowały w górę. Jeszcze trochę i zobaczymy 6 PLN za litr, a potem może i więcej. Poniższa propozycja ma znacznie więcej sensu niż kampanie typu "nie kupuj paliwa w danym dniu", które było przeprowadzane kilka miesięcy temu. Producenci paliw śmiali się jedynie, bo wiedzieli, ze nie będziemy kontynuować akcji krzywdząc samych siebie rezygnując całkowicie z zakupu paliwa. Było to bardziej niekorzystne dla nas niż problem dla nich. Ale myśląc o tamtym pomyśle powstała idea, która może przynieść rzeczywiste korzyści. Przeczytaj proszę i przyłącz się! Przy cenach paliw rosnących każdego dnia my konsumenci musimy podjąć akcję. Jedynym sposobem abyśmy zobaczyli, ze ceny paliwa idą w dół jest trafienie kogoś w portfel poprzez nie kupowanie jego paliwa. I możemy zrobić to BEZ narażania się na niewygody. Oto pomysł: Do końca bieżącego roku NIE KUPUJMY ŻADNYCH PALIW od dwóch największych firm paliwowych: BP i STATOIL. Jeśli nie będą sprzedawały paliwa, będą zmuszone do obniżenia ceny. Jeśli one obniżą ceny, inne firmy będą zmuszone do uczynienia tego samego. Ale aby osiągnąć efekt musimy pozbawić te dwie firmy milionów klientów. Wbrew pozorom jest to całkiem łatwe do osiągnięcia. Czytaj dalej a dowiesz się jak dotrzemy do milionów. Wysyłam tę wiadomość do 30 osób. Jeśli każda z nich wyśle ją do kolejnych dziesięciu (30 x 10 = 300) i każda następna do kolejnych 10 i tak dalej to juz w szóstej kolejce wiadomość ta dotrze do 3 milionów ludzi. Jeśli każda z nich wyśle do kolejnych 10... Wszystko, co należy zrobić to wysłać tę wiadomość do 10 znajomych osób i nie kupować paliwa na stacjach BP i STATOIL. To jest ogólnoświatowa akcja. Ile to potrwa? Jeśli każdy, kto otrzyma tę wiadomość przęśle ją do 10 znajomych dotrzemy do 300 milionów konsumentów w ciągu 8 dni! Założę się, ze nie sądziłeś, ze masz taki potencjał, prawda? W grupie siła i nawet najgrubsza gałąź złamie się, jeśli spadnie na nią wystarczająco duża ilość niezmiernie lekkich płatków śniegu. Jeśli uważasz, ze ta akcja ma sens prześlij dalej tę wiadomość. WYTRZYMAJMY DO MOMENTU AZ CENY PALIWA WRÓCĄ DO NORMALNEGO POZIOMU (ok.4,0 PLN /litr). Razem możemy to zrobić. Prześlij tę wiadomość nie kupuj paliwa na BP i STATOIL. TO TY MOŻESZ USTALIĆ CENĘ!!!
    • Gość: gregor79 Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 11:33
      Po Genewie widać, że rynek motoryzacyjny rośnie w siłę. Wiele ciekawych marek pokazuje swoja innowacyjność. Połączenie Peugeot i Citroena pozwoliło na skonstruowanie Peugeot 208. Dzięki temu wnętrze Peugeot nabrało nowoczesności. Ciekawym rozwiązaniem jest również powiększenie Fiata 500. Jako Large wygląda świetnie.
    • Gość: dynks Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 12:05
      @mat Pan z Orlenu?
    • Gość: do gregor79 Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.multimo.pl 09.03.12, 15:23
      citroen i peugeot od dawien dawna są razem :)

i mi się te peugeoty nie podobają... moim zdaniem styl peugeota powinien być inny... tak sobie bym je wyobrażał:

3.bp.blogspot.com/-TkqRXRJLVY0/TrEQcL1vLlI/AAAAAAAAG84/rIB80VuTx7c/s1600/Peugeot%2B208.jpg

nie wspominając o 508 powinien być zrobiony w tym stylu
      www.moto24.tv/jamnik/img/galeria/1610/peugeot_908_rc_4.jpg

na internecie jest mnóstwo wizji i było dużo pięknych concept carów peugeota dlaczego więc wprowadzali szarego i klocowatego 207? 308 jest ładne ale nie olśniewa brakuje mu czegoś... tak samo RCZ nie olśniewa, a wnętrze jak w dodgu okropna, pseudo skóra/cerata

3008 ma coś w sobie ale nie potrafię tego nazwać brzydki jest ale mi się podoba :) tylko ta szybka z prędkością jest przegięciem...

i ten głupi pomysł z kończącymi się numerkami i zastępowanie ich nowymi z dwoma zerami...

lubię peugeoty ale to raczej przeciętne samochody... wizualnie mają coś w sobie ale tak to przeciętne auta
    • Gość: ageh Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 19:44
      NSX nawet nawet.

-----
      Citroen C-zero www.citroen.pl/citroen-c-zero/
    • Gość: LR RR Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 12:12
      Auta udane to miedzy innymi: Kia Cee'd SW, Jaguar XF, Range Rover Evoque, Lamborghini Aventador.
      Auta nie udane: Fiat 500L, Bentley EXP 9F, Porsche Panamera, Ford B-Max, Dacia Lodgy
    • Gość: Andrew Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: 213.199.241.* 10.03.12, 16:59
      Długo czekałem na Genewę, a to wszystko za sprawą Fiata 500L, i się nie zawiodłem. Według mnie adaptacja maluszka na mini MPV wyszła bardzo korzystnie i segment ten został zasilony o mocną pozycję. Myślę, że Fiat osiągnie spory sukces, bo samochód ma to coś, co przyciąga.
    • Gość: ozyrysh Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.centertel.pl 11.03.12, 13:19
      nie liczyłem iż Fiat zrobi 500 dla rodziny a tu nagle zaskoczenie 500L. Robi wrażenie
    • Gość: barooon Re: Salon Genewa 2012 rozpoczęty IP: *.centertel.pl 11.03.12, 13:24
      Jak dla mnie zaskoczeniem jest 5-drzwiowa 500-etka. Niby pachnie nową Pandą ale prezentuje się ciekawie. Jeszcze większą ciekawość budzi oczekiwanie kiedy 500L dotknie Abarth.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka