Gość: JCV IP: 37.31.81.* 27.03.12, 18:17 Polecam wszystkim, najlepsze źródło wiedzy motoryzacyjnej dostępne w Polsce. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zzz Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 18:41 proponuję zmienić tytuł czasopisma na 'Burak Trends' Link Zgłoś
Gość: wiki Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.12, 18:45 mogli tam napisać o zbliżającej się premierze nowego golfa napisali o nim w tygodniku auto świat Link Zgłoś
Gość: kozbix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 20:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: asd Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.raciborz.vectranet.pl 27.03.12, 21:28 wiki na Golfa jeszcze napewno przyjdzie czas, narazie jest sporo nowości które warto opisać jak CC czy UP, jednym słowem w VW cały czas sie coś dzieje Link Zgłoś
Gość: GTI Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 18:19 ABT jak zwykle ostatnio wieśniaczy nowego ładnego Volkswagena (tym razem Up!) Kiedyś ta firma słynęła z umiarkowanego w stylu tuningu wizualnego i zaawansowanych zmian technicznych które poprawiały osiągi VW. Teraz dodają jakieś spoilery, malunki, itp. a mechaniką mało kto sie przejmuje. Wolę zatem seryjne Volkswageny które przynajmniej nic nie udają ;-) Link Zgłoś
Gość: zed Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 13:29 taki JCV ma mózg wyprany przez takie propagandowe bredy, to jak się potem dziwić, że farmazony na forum wypisuje Link Zgłoś
Gość: Smoku Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 07:07 Proponuje wszystkim fanom VW prostą przyjemność na weekend. Udajcie się do najbliższego dealera Volkswagena i zróbcie sobie jazdę próbną jakimkolwiek dostępnym modelem testowym. Ja tak robię regularnie i poza wersjami których nie ma w testówkach jeździłem już chyba wszystkimi autami dostępnymi na rynku ;-) Niedawno szef dużego salonu VW udostępnił mi do jazdy testowej swojego prywatnego VW Scirocco 2,0 TFSI (taką miałem dobrą bajerkę;-) Link Zgłoś
Gość: Mercedes Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 13:07 To nadal tylko VieśWagen , burakowóz dla plebsu z widłami do gnoju w logo , ulubiony syf burakow , wiesniakow, dresow i marginesu społecznego na całym świecie , tym samym tylko w innym opakowaniu i z innym logo ( krowi łańcuch vel cztery zera dla wiochmena ) jest pseudo - premium audi . Link Zgłoś
Gość: Adam Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.12, 07:38 cenię tego typu prasę (choć nie kupuję bo droga, przeglądam w Empiku) za to że pokazuje niekiedy stare modele VW doprowadzone przez pasjonatów do perfekcji, często zmodyfikowane w dobrym (jak dla mnie) guście. To miłe że VW ma tylu fanów Link Zgłoś
Gość: Ore Re: VW Trends | Nowy numer w sprzedaży IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 07:15 widzę że nowy up teraz będzie rządził wśród tunerów volkswagena, sprzeda się w setkach tysięcy więc i zarobić będzie można na klientach chcących głębszej niż fabryczna personalizacji Link Zgłoś