hien61 04.04.12, 12:56 Witam, Czy ktos w forumowiczow moze mi pomoc w uzyskaniu informacji , ktore z firm na rynku oferuja assistance bez powiazania wykupienia OC? Pozdrawiam Arek Link Zgłoś Obserwuj wątek
apodemus Re: Assistance samochodowe 04.04.12, 15:23 IMO assistance jest powiązane z AC a nie z OC, więc prawie każda oferować powinna. Link Zgłoś
adrian_ktostam Re: Assistance samochodowe 04.04.12, 18:19 Niektóre firmy oferują assistance na kraje EU w cenie nowego samochodu w ramach gwarancji, np Subaru Link Zgłoś
archonix Re: Assistance samochodowe 08.04.12, 22:25 mbank ma, u mnie najlepsze bo jest na osobe nie na samochod. Kosztuje 18 zl miesiecznie na europe koszt holowania do 1500 zl. Na sama polsce 6 lub 12 zl Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Assistance samochodowe 22.04.12, 21:17 hien61 napisał: > Witam, > Czy ktos w forumowiczow moze mi pomoc w uzyskaniu informacji , ktore z firm na > rynku oferuja assistance bez powiazania wykupienia OC? > > Pozdrawiam > Arek My się orientowaliśmy to dość dobrą ofertę na dobre warunki z pakietu Assistance mają w Generali. My akurat jesteśmy zainteresowani całym zestawem AC OC i Assistance i u nich taki zestaw ma spore zniżki co mnie cieszy :D Link Zgłoś