Dodaj do ulubionych

LINK 4 - jakieś doświadczenia... ???

IP: 195.85.249.* 17.06.04, 17:53
Obserwuj wątek
    • zubr_zalogowany Re: LINK 4 - jakieś doświadczenia... ??? 17.06.04, 18:01
      ciekawe!
      przylaczam sie do pytania

wg obiegowych opinii sa nierzetelni

a czy ktos juz likwidowal tam szkode z AC lub OC?
      jak bylo?
      • Gość: A Re: LINK 4 - jakieś doświadczenia... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 18:23
        w TV było o nich - naciagacze.. w skrócie: podwarzaja nawet opinie POlicji
        • Gość: robert Re: LINK 4 - jakieś doświadczenia... ??? IP: *.chello.pl 18.06.04, 00:10
          Czy sa gorsi od najgorszych, czyli od PZU SA? Sprobujcie od nich wyciagnac ubezpieczenie. Moja
          sprawa trwa juz rok. Zadnych efektow nie widac.

NIgdy juz nie ubezpiecze niczego w PZU SA. Nigdy ...
    • mavio1 TRAGEDIA 18.06.04, 00:15
      Współczuję ludziom, którzy uwierzyli w reklamę.
      Kiedy rok temu kupiłem nowe auto, zastanawiałem się, czy nie wybrać Link4,
      przecież tak tanio... Zadzwoniła do mnie jakaś namolna kobieta i się pyta jaki
      mam samochód. Powiedziałem, a ona na to, że za 2 dni zadzwoni o jakiejś
      godzinie z konkretną ofertą. Po 2 tygodniach zadzwoniła z ofertą, ale na inny
      samochód. Po miesiącu ktoś inny zadzwonił z ofertą na właściwy wóz. I jeszcze
      wielki pan konsultant się zdenerwował, gdy powiedziałem, że nie skorzystam!
      A co do samej oferty - była o 1000 zł droższa od pakietu w innej firmie.
      • Gość: Mr. G Re: TRAGEDIA a gdzie nie tragedia IP: 195.85.249.* 18.06.04, 08:16
        Tak sie składa że będe właśnie kupował swój pierwszy samochód, co byście w
        takim razie polecili jako firmę ubezpieczeniową ???,
        Generalnie to ceny OC i AC dla samochodu uzywanego klasy średniej (8-letni) są
        chore dla kogoś kto startuje w tym temacie np w Alianz OC i AC prawie 6000 tyś
        w Warcie około 4500 podobnie w PZU... w hestii samo OC to kwestia rzędu 2500
        tyś, dzwoniłem do link-a, zostałe skrupulatnie przepytany i krzyknęli 2500 za
        OC AC i NW - są tani pytanie jak jest później w przy[padku kradzieży albo
        stłuczki... Ale czy z każdym towarzystwem nie jest podobnie....
        • Gość: Mariusz Uniqa IP: 80.241.130.* 18.06.04, 09:40
          Wszyscy znajomi polecaja ostatnio Uniqe. Mozesz tez sprobowac pakiet w
          Compensie.
    • wichura Re: LINK 4 - jakieś doświadczenia... ??? 21.06.04, 09:33
      Wiele banków, sprzedając auta na kredyt z cesją AC, nie wyraża zgody na
      ubezpieczenie w LINK'u. Może coś w tym jest?
    • pszachna Re: LINK 4 - jakieś doświadczenia... ??? 21.06.04, 12:09
      problem link4 polega na tym że nie dają się naciągać !!
      kiedyś jak miałeś znajomego w pzu lub warcie to mogłeś pare złotych zarobic na
      lewych stłuczkach i itp oszustwach
      a kto za to płacił ? inni składkowicze !!
      link4 nie daje sie naciągać i dlatego jest tańszy
      poza tym dzieki link4 reszta konkurentów powtórnie przeliczyła składki
      i dzięki temu wszyscy zyskali
      jest większa konkurencja i masz duzo wiekszy wybór
      • Gość: doswiadczony. tanszy? HA-smiech na sali. Link jest NAJDROZSZY. IP: *.saint / 195.117.38.* 21.06.04, 13:42
        tanszy? HA-smiech na sali. jest NAJDROZSZY. Co wiem po porownaniu ofert na moje
        auto z kilku ubezpieczalni. i to byl duzo drozszy od najtanszego ponad 50 %.
        • konrad.boryczko Zalezy 21.06.04, 14:06
          Rok temu ubezpieczylem sie w Linku (przyznaje sie bez bicia). Dla mojego
          samochodu i mojego miasta PELNY PAKIET w Linku byl o 1/3 tanszy niz u
          konkurencji. Lada moment zaczne przeszpiegi, moze w tym roku konkurencja bedzie
          tansza.
          Natomiast samo OC w Linku wcale nie bylo najtansze, ale taka opcja mnie nie
          interesuje. Takze sie nie smiej :)
          Pzdr.
          • Gość: Doswiadczony Re: Zalezy IP: *.saint / 195.117.38.* 21.06.04, 14:45
            Mnie tez sama opcja OC nie interesuje.
            Ale jesli roznica cenowo wyglada tak ze ktos mi oferuje full za 2000 a link 4
            full za 3200 to .... nie mam wiecej pytan
            • konrad.boryczko Re: Zalezy 21.06.04, 14:57
              U mnie konkurencja zaczynala od 1700 a konczyla na Ksiezycu. Link natomiast
              wyliczyl 1088. Poniewaz doswiadczenia i obserwacje wlasne wykazuja, ze z KAZDYM
              ubezpieczycielem sprawa o wieksze odszkodowanie ociera sie o sad, to wybralem
              Linka. I jeszcze zaplacilem w dwoch ratach. Niby mala rzecz, a milo:))
              Dlatego powtarzam: wszystko zalezy.
              Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka