Dodaj do ulubionych

Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczkowi?

02.09.12, 13:16
Jest to wredny prowokator. Każdy jeździ tym czym lubi, na co go stać itd. Podobnie z kobietami, jeden woli blondynkę, drugi brunetkę a trzeci szatynkę. On tego nie potrafi tego zrozumieć.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zdecydowany4 Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 14:31
      Faktycznie to nie ma sensu. Już kiedyś był taki watek. Misiaczek to osobnik wykazujący daleko posunięty niedorozwój fizyczny, psychiczny i intelektualny. W skrócie to autystyk i down.

Rozmowa z nim to strata czasu.
    • misiaczek1281 Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 14:31
      octavian-33 napisał:

> Jest to wredny prowokator. Każdy jeździ tym czym lubi, na co go stać itd. Podob
      > nie z kobietami, jeden woli blondynkę, drugi brunetkę a trzeci szatynkę. On teg
      > o nie potrafi tego zrozumieć.
      > Pozdrawiam

Nie jestem trollem bo piszę ma temat motoryzacji a nie o niebieskich migdałach....i nikogo nie atakuję jak Ty mnie:)
      Nie napisałem : "Nie kupujcie Dieslów"...Kupujcie co chcecie...
      Wymieniłem tylko 7 argumentów przeciwko Dieslom żeby zachęcić do dyskusji....a Ty sie czepiasz zamiast napisać o motoryzacji jak ja. Napisz coś mądrego o motoryzacji to pogadamy...a tak to o czym tu z tobą gadać? o misiaczkach i koteczkach? miauuu? hau?
      Amen.
      • misiaczek1281 aaa już wiem! Diesla macie i was boli co piszę? :) 02.09.12, 14:34
        Brakło argumentów? Poboli i przestanie ;-) hehe ;-)
    • 2yaris Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 17:06
      Ale jest zakrecony na punkcie swojego samochodu, a to jest ok
      • apodemus Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 17:40
        Zakręcenie jest OK, ale on nie jest zakręcony, tylko stworzył z Polo obiekt kultu religijnego. To już nie jest OK.
    • frequentflyer Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 20:15
      Ja nie uważam, by można się dowiedzieć czegokolwiek ciekawego od kogokolwiek kto używa określeń typu pieniążki, autko, czy w tym przypadku - benzynka. To oznaka jakiejś poważnej aberracji, może nawet pedalstwa.
      • 40angel Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 21:23
        Polo to nie auto tylko odkurzacz troche lepszej klasy niz 126p
      • galtomone Bez jaj - co ma M. do gejow? 02.09.12, 22:19
        Ja tam przeciwko gejom nic nie mam!
        Kto z kim i jak nie ma znaczenia jak dlugo madrze gada/pisze.
      • zgryzliwy1 infantylizm 03.09.12, 04:37
        frequentflyer napisał:

> Ja nie uważam, by można się dowiedzieć czegokolwiek ciekawego od kogokolwiek kt
        > o używa określeń typu pieniążki, autko, czy w tym przypadku - benzynka. To ozna
        > ka jakiejś poważnej aberracji, może nawet pedalstwa.

to modelowy przyklad infantylizmu
    • galtomone A to takie proste :-) 02.09.12, 22:17
      Lista ignorowanych,
      dodajesz.
      Posty wszelkich tak oznaczonych imbecyli sie nie wyswietlaja = nie tracisz nerwow (na czyjas nie uleczalna glupote) i czasu.

Jakis czas temu dodalem i teraz sobie korzystam z forum na luzie i z przyjemnoscia...

Polecam te metode!
      • samspade Re: A to takie proste :-) 03.09.12, 20:55
        Czasami warto przeczytać wypociny trolla. Są naprawdę śmieszne.
        • galtomone Re: A to takie proste :-) 04.09.12, 07:18
          Nie warto. On ma bodajze 3 mozliwe wypowiedzi i od ponad roku sie powtarzaja, wiec szkoda czasu.

"Nowe traci na wartosci..."
          "Moje Polo..."
          "Disel ma DPF , turbo, wtryski a benzyna..."

I tyle... jesli czhtales jego inna wypowiedz na inny temat inaczej brzmiaco to naprawde jestes "lucky" :-)

Mnie naprawde szkoda czasu na durnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka