octavian-33 02.09.12, 13:16 Jest to wredny prowokator. Każdy jeździ tym czym lubi, na co go stać itd. Podobnie z kobietami, jeden woli blondynkę, drugi brunetkę a trzeci szatynkę. On tego nie potrafi tego zrozumieć. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
zdecydowany4 Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 14:31 Faktycznie to nie ma sensu. Już kiedyś był taki watek. Misiaczek to osobnik wykazujący daleko posunięty niedorozwój fizyczny, psychiczny i intelektualny. W skrócie to autystyk i down. Rozmowa z nim to strata czasu. Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 14:31 octavian-33 napisał: > Jest to wredny prowokator. Każdy jeździ tym czym lubi, na co go stać itd. Podob > nie z kobietami, jeden woli blondynkę, drugi brunetkę a trzeci szatynkę. On teg > o nie potrafi tego zrozumieć. > Pozdrawiam Nie jestem trollem bo piszę ma temat motoryzacji a nie o niebieskich migdałach....i nikogo nie atakuję jak Ty mnie:) Nie napisałem : "Nie kupujcie Dieslów"...Kupujcie co chcecie... Wymieniłem tylko 7 argumentów przeciwko Dieslom żeby zachęcić do dyskusji....a Ty sie czepiasz zamiast napisać o motoryzacji jak ja. Napisz coś mądrego o motoryzacji to pogadamy...a tak to o czym tu z tobą gadać? o misiaczkach i koteczkach? miauuu? hau? Amen. Link Zgłoś
misiaczek1281 aaa już wiem! Diesla macie i was boli co piszę? :) 02.09.12, 14:34 Brakło argumentów? Poboli i przestanie ;-) hehe ;-) Link Zgłoś
2yaris Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 17:06 Ale jest zakrecony na punkcie swojego samochodu, a to jest ok Link Zgłoś
apodemus Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 17:40 Zakręcenie jest OK, ale on nie jest zakręcony, tylko stworzył z Polo obiekt kultu religijnego. To już nie jest OK. Link Zgłoś
frequentflyer Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 20:15 Ja nie uważam, by można się dowiedzieć czegokolwiek ciekawego od kogokolwiek kto używa określeń typu pieniążki, autko, czy w tym przypadku - benzynka. To oznaka jakiejś poważnej aberracji, może nawet pedalstwa. Link Zgłoś
40angel Re: Dlaczego odpowiadacie temu trollowi misiaczko 02.09.12, 21:23 Polo to nie auto tylko odkurzacz troche lepszej klasy niz 126p Link Zgłoś
galtomone Bez jaj - co ma M. do gejow? 02.09.12, 22:19 Ja tam przeciwko gejom nic nie mam! Kto z kim i jak nie ma znaczenia jak dlugo madrze gada/pisze. Link Zgłoś
zgryzliwy1 infantylizm 03.09.12, 04:37 frequentflyer napisał: > Ja nie uważam, by można się dowiedzieć czegokolwiek ciekawego od kogokolwiek kt > o używa określeń typu pieniążki, autko, czy w tym przypadku - benzynka. To ozna > ka jakiejś poważnej aberracji, może nawet pedalstwa. to modelowy przyklad infantylizmu Link Zgłoś
galtomone A to takie proste :-) 02.09.12, 22:17 Lista ignorowanych, dodajesz. Posty wszelkich tak oznaczonych imbecyli sie nie wyswietlaja = nie tracisz nerwow (na czyjas nie uleczalna glupote) i czasu. Jakis czas temu dodalem i teraz sobie korzystam z forum na luzie i z przyjemnoscia... Polecam te metode! Link Zgłoś
samspade Re: A to takie proste :-) 03.09.12, 20:55 Czasami warto przeczytać wypociny trolla. Są naprawdę śmieszne. Link Zgłoś
galtomone Re: A to takie proste :-) 04.09.12, 07:18 Nie warto. On ma bodajze 3 mozliwe wypowiedzi i od ponad roku sie powtarzaja, wiec szkoda czasu. "Nowe traci na wartosci..." "Moje Polo..." "Disel ma DPF , turbo, wtryski a benzyna..." I tyle... jesli czhtales jego inna wypowiedz na inny temat inaczej brzmiaco to naprawde jestes "lucky" :-) Mnie naprawde szkoda czasu na durnia. Link Zgłoś