Gość: karol IP: *.187.49.219.porchlight.ca 01.07.04, 02:04 posiadacze tych wozow prosze o opinie,jak sie spisuja i itp;. Link Zgłoś Obserwuj wątek
yalung Re: toyota corolla 1.8 -opinie i wnioski? 02.07.04, 18:05 jak widać, nikt nie używa tych samochodów, a w każdym razie nie chce podzielić się wiedzą. prosiłem o opinie nt. Corolli 1,9 D4D i nie doczekałem się... szkoda, bo właśnie zamierzam kupić taki samochód, 2-3 letni pozdro y Link Zgłoś
Gość: M4b Re: toyota corolla 1.8 -opinie i wnioski? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.07.04, 20:32 Witam Corollka 1,8 to rzadki samochód, ze względu na fakt że jest to pioruńsko drogi TSport. Wersje 1,4 lub 1,6 są bardzo popularne (sam taka mam)i opinie o nich na pewno by sie pojawiły. Pozdrawiam Link Zgłoś
cracovian 1998 Corolla LE 02.07.04, 22:23 Nasza Corolka na stale zyje sobie teraz w Meksyku, dobrze sie spisuje choc zaraz po 65 tys. mil wyszly z nia dwa problemy opisane dokladnie tutaj: autos.msn.com/research/vip/Reliability.aspx?modelid=2825&src=vip Jest jakis problem problem z polaczeniem czujnika bocznych poduszek i lampka kontrolna czesto sie zapala. Zalali nam rowniez (w Meksyku leja paliwo tylko pracownicy PEMEXu) paliwem ten "charcoal canister". Nie wiem czym to grozi i jakie ma znaczenie, ale lampka "check engine" sie z tego powodu przed tygodniem zapalila :-( Zapytam sie dilera w ten weekend czy to powazna sprawa. A tak poza tym to super samochodzik. 2003 wzwyz sa jeszcze fajniejsze i wiecej konikow (130) maja. Link Zgłoś
yalung Re: 1998 Corolla LE 03.07.04, 12:40 ... i wszystko by się zgadzało, tylko że wersje amerykańskie to zupełnie co innego niż samochody europejskie... wersja o której mówię to www.topcar.be/detail.asp?lang=fr&CarId=13805 tak czy inaczej dziękuję i czekam na więcej y. Link Zgłoś
bambus_us Re: toyota corolla 1.8 -opinie i wnioski? 04.07.04, 17:29 Ja mialel okazje jezdzic przez kilka dni 2004 Corolla .Na tanie auto jest nawet ,nawet.Co mnie tylko denerwowalo ,to na autostradzie przy predkosci 100 km/h ,przy wcale nie duzym wietrze czuc jak autko znosi troche.Chyba ta corolla jest troche za wysoka.Czytalem zreszta takie takie uwagi o Corolli , a takze o Camry.Ale do jazdy po miescie polecam ,po za tym produkuja ja w miescie w ktorym mieszkam. Link Zgłoś