Dodaj do ulubionych

hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie

IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 17.03.02, 19:49
A ja jeżdżę czarnym BMW seria 7 z trzema paskami na dachu (tak ja Viper, który
ma dwa). Mam również festyniarską iluminację podwozia w kolorze "electric blue"
i rury wydechowe wielkości dział pancernika "Yamamoto".
Ciekawe, kto zgadnie jakej marki mam dres, hę?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.csc.com.pl 17.03.02, 21:32
      ....ludzie, ludzie.....tylko się rozpędzić do godziwej prędkości i walnąć w
      ścianę.....
      • kropka. Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie 17.03.02, 23:33
        a jak ja mam dres odziedziczony po dziecku (granatowy z czerwonymi paskami) to
        jestem dresiara, czy nie? A w ogóle to są dresiary, czy to tylko dla facetów
        zarezerwowane?
        • Gość: pilot13 Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.wil.pk.edu.pl 18.03.02, 08:18
          a ja se kupiłem noramlnie złoty łańcuch na "lewom renke". Jak jade przez miasto
          to łańcuch dynda na ręce wystawionej przez okno.
          Jutro wykręce fotel, żeby siedzieć niżej.
          • Gość: Michal Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.telia.com 18.03.02, 10:19
            kurde tos ta mnie zaskoczyli,mam na zbyciu rekawice magnetyczna,i brzytwe do
            dolenia paly.Zostaly jescze dobre dwa kola o wymiarach 245x30x18R Z
            dwa pozostale rozlecialy sie.Pzdr.Michal
            • Gość: roberto Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 18.03.02, 10:53
              od czego są te koła? chociaż co mi tam - biorę w ciemno!
        • Gość: roberto Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 18.03.02, 11:19
          dres ze Smyka?
          a fe - musi być oryginał, hand made by Babcia Straszkowa!
    • Gość: gacie Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 18:01
      Jak Viper z 3 paskami ? Wiem ! Masz Adidasa z 4 paskami ! Sdiełano we
      Władywostokie !
      • Gość: Michal Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.telia.com 18.03.02, 19:09
        Roberto,ktore wybierasz te wproszku czy te co mozna jeszcze nazwac kolami?
        • Gość: roberto Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 18.03.02, 19:16
          biore wszystko: te w proszku jako letnie.
      • Gość: roberto Re: hej zróbmy alternatywne forum dresiarskie IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 18.03.02, 19:17
        ech, ciągle ta nieuwaga - proszę uważnie przeczytać tekst, bo nie bedę
        powtarzał.
    • Gość: Marek Moje rury IP: 172.18.118.* 18.03.02, 19:11
      Moje rury sa najladniejsze - wygladaja jak dwie traby Jeryhonskie.
      • Gość: Michal Re: To zaszczyt handlowac z Toba IP: *.telia.com 18.03.02, 19:23
        Robercie w zamian za dobry handel z Toba dokladam do interesu pare orginalnych
        BMW adidasow /uzywane/ podobno nalezaly do Pershinga z Pruszkowa.
        Za mala doplata dostaniesz drzwi szklane ,i na dokladke naklejke na przednia
        szybe ALPINE.Pzdr.Michal
        • Gość: roberto Re: To zaszczyt handlowac z Toba IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 18.03.02, 19:30
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> Robercie w zamian za dobry handel z Toba dokladam do interesu pare orginalnych
          > BMW adidasow /uzywane/ podobno nalezaly do Pershinga z Pruszkowa.
          > Za mala doplata dostaniesz drzwi szklane ,i na dokladke naklejke na przednia
          > szybe ALPINE.Pzdr.Michal

Biorę wszystko jak leci - wiesz w domu gromada dzieciaków i w sumie nie przelewa
          się. A te kapcie to jaki rozmiar (ma nadzieje, że rozbrojone). Za naklejkę dzięki
          mam już Boze oj Boze. Natomiast tymi drzwiami to mnie zagiąłeś. Nikt u mnie w
          Pacanowie nie wie o co chodzi. More details pls!
          • Gość: Michal Re: To zaszczyt handlowac z Toba IP: *.telia.com 18.03.02, 19:34
            Robercie to proste , a jak bedzie mozna obejrzec Twoje adidasy i
            dressy.Pzdr.Michal
            • Gość: roberto Re: To zaszczyt handlowac z Toba IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 18.03.02, 19:39
              Jak to, to nie wozi się tego wszystkiego przywiązanego za sznurówki do tylnego
              zderzaka?
              • Gość: Michal Re: To zaszczyt handlowac z Toba IP: *.telia.com 18.03.02, 19:42
                Te wszystkie akcesoria ma sie na sobie,inaczej nie bedziesz drechem.Pzdr.Michal
                • Gość: roberto Re: To zaszczyt handlowac z Toba IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 19.03.02, 11:32
                  Ok, widzę że nawet w tej branży trzeba się ciągle uczyć. Cóż zabieram się do
                  pracy - trening czyni mistrza :))
    • Gość: Orc Sprzedam Golfa GTI IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.03.02, 14:41
      Ściągnięta z Niemiec trójka, w zasadzie nówka, lekko bity - miał czołówkę z
      Leopardem, pechowo napatoczył się pod gąsienicę i Leopard trochę go przejechał.
      Ale nic to, znajomy blacharz w mig wyklepie.
      • Gość: roberto Re: Sprzedam Golfa GTI IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 19.03.02, 14:44
        Dawaj, biorę wszystko. Dorzuć też Leoparda, jeśli też nówka.
        • Gość: Orc Re: Sprzedam Golfa GTI IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.03.02, 15:21
          Mam coś lepszego niż Leopard - beczkę farby z radem. Jak sobie bryczkę
          pociągniesz będzie się cała jarzyć w ciemnościach, kumple zejdą z zachwytu.
          Jeżeli masz złoty łańcuch to ci go mogę galwanicznie uranem albo radem
          pociągnąć, będzie o wiele modniejszy.
        • Gość: De Bos Auto sprzedam! IP: *.elektro.agh.edu.pl 19.03.02, 15:25
          Sprzedam obojetnie komu auto niezarejestrowane (chyba ma jakies tablice),ze
          za..bistym sprzetem grającym marki Panasonix i głośnikami normalnie takimi, że
          bardzo fajoskie basy z nih leco!
          Oprócz tego zestaw "Clean Dress", czyszczący bardzo szybko się przecież
          brudzące paseczki na dresiczku.
          • Gość: roberto Re: Auto sprzedam! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 19.03.02, 15:27
            a "głośniki normalnie takie" to jaka rasa?
            • Gość: Michal Re: Auto sprzedam! IP: *.telia.com 19.03.02, 21:32
              Takie stare zdjete ze slupa,pamietaja szczekanie Hitlera.Magnes wazy tylko
              25kg.Sa plusy majac taka aparature w aucie szczegolnie w zimie.Jest bardzo
              dobry docisk do jezdni osi pednej.Pzdr.Michal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka