Dodaj do ulubionych

Co kupić ?????????????

IP: 158.75.2.* 07.07.04, 11:59
Drodzy fachowcy. Planuję w najbliższym czasie kupić samochód. Mogę na to
przeznaczyć ok. 20 tys zł. Niestety jestem w tym temacie zupełnie zielony.
Doradźcie co najlepiej kupić za tą cenę. Z góry dzięki za dobre rady.

Zielony
Obserwuj wątek
    • Gość: sknera Re: Co kupić ????????????? IP: *.epsa.pl 07.07.04, 12:42
      matiz może być. gaz też da się założyć i przy wsiadaniu nie przeszkadza. jak
      kupisz 3-4 latka zostanie ci kasa na imprezy.
    • remo29 Re: Co kupić ????????????? 07.07.04, 12:50
      Mogę ci sprzedać mojego swifta (1.3 '98). Jak chcesz, to i gaziora możesz zamontować (to sedan więc wejdzie ci zbiornik wielkości małej cysterny). W tym budżecie zmieścisz się i z autem, i z gazem i nawet ubezpieczeniem.
      pzdr
    • x-darekk-x Re: Co kupić ????????????? 07.07.04, 12:52
      e tam remo, za 20 to ja bym pewnie pchnal mojego swifta, tyle ze z sierpnia
      2002 roku. :)
      • remo29 Re: Co kupić ????????????? 07.07.04, 13:06
        > e tam remo, za 20 to ja bym pewnie pchnal mojego swifta, tyle ze z sierpnia
        > 2002 roku. :)

Hehe, ale ze schowkiem na rękawiczki zamiast bagażnika (hatchback o ile dobrze pamiętam, nie?), z silnikiem kosiarki (1.0?) a gdzie kaska na oblewanie nabytku? :))
    • x-darekk-x Re: Co kupić ????????????? 07.07.04, 12:56
      a tak na powaznie to zalezy wszystko od tego jak masz zamiar ten woz uzywac.
      jezeli tylko sam i na krotkich trasach to bralbym cos malego i jak najnowszego
      (sc, matiz, swift i inne taniochy). jezeli jednak masz dorodna malzonke, trojke
      rozwrzeszczanych malych banditos i 3 rotweilery, to trzeba bedzie sie rozejrzec
      za jakas zadbana astra classic combi. a moze potrzebujesz auto do rozwozenia
      towaru do klientow i zastanawiasz sie miedzy lublinem a dostawczym hyundaiem?

???

ale jak dotad nie powiedziales nic o przeznaczeniu wozu.
      • Gość: Zielony Re: Co kupić ????????????? IP: 158.75.12.* 09.07.04, 10:02
        Dzięki za radę. Myślę raczej o czymś tanim w utrzymaniu. Rodzinkę mam niedużą
        (3os).

Zielony
        • qrakki999 Re: Co kupić ????????????? 09.07.04, 10:12
          Do 20 tys powinieneś znaleźć też zadbaną Skodę Felicie ok 2000 rok
          Myślę, że auto jest godne zastanowienia ze względu na koszty utrzymania,
          przestrzeń w środku, w przeciwieństwie do Matizów i SC ma bagaznik:), 5 d
          oczywiście, bez problemu znajdziesz nieautoryzowany serwis gdzie poradzą sobie
          z przeglądem. Silnik 1,3 doskonale radzi sobie z gazem. Materiały
          eksploatacyjne oryginalne są tańsze niż u Fiata a możesz tez wybierać w
          zamiennikach. Takim autem zrobiłem na spółę z ojcem a potem już sam ponad 200
          tys km i sprzedałem tylko dlatego, że nie chiała się mnie słuchać, wyrwała się
          i wjechała pod ciężarówkę:/

Pzdr.
          Q
    • Gość: Lolas Re: Co kupić ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:10
      Gość portalu: Zielony napisał(a):

> Drodzy fachowcy.

ROTFL ;-)
      • Gość: Jan Osik Re: Co kupić ????????????? IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.07.04, 11:07
        Heh, drodzy dlatego, że ich cenisz czy dlatego, że drogo cie będą kosztować ich
        porady?
    • Gość: major zeman Re: Co kupić ????????????? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:16
      alfa romeo 164 3.0 v6 rocznik 94 swietne auto z dusza i temperamentem ,
      nizapomniane przezycia z jazdy, i bardzo pojemne. polecam. Troche pali , mozna
      gaz wstawic ale rzedowka alfy swietnie brzmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka