n0ras 13.07.04, 12:46 Ojcec Rydzyk wreszcie uskładał na służbowe auto. Chcecie wiedzieć jakie? Szczegóły tu: www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130115 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: TO JA Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:58 miejscowe dewizówki lubią takie bryki, a jak wiadomo ks. rydzyk do urodziwych nie należy Link Zgłoś
Gość: TO JA Stary, wymysl jakis inny nick bo ten juz zajety IP: *.honeywell.com 13.07.04, 17:12 Powaznie, jeszcze ktos pomysli ze ja sie pod kogos podszywam. Link Zgłoś
qrakki999 Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika 13.07.04, 12:57 Czy ta informacja jest wiarygodna? Bo spadłem z krzesła. Q Link Zgłoś
wichura Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika 13.07.04, 13:01 ... eeee tam, na pewno z kratką. Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:10 taki Maybach to niezla fura, co ma se chlop zalowac choc ja na jego miejscu wzialbym chyba Murcielago, no ale fakt musi byc limo bo inaczej kiecka by sie przy wysiadaniu podwijala! niedawno widzialem Maybacha w akcji: dwoch latynosow z pootwieranymi szybami (coby ich bylo widac) rozbijalo sie tym po LA Link Zgłoś
harverster_of_sorrow Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika 13.07.04, 13:11 ROTFLMAO!!! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A tak swoją drogą, to teraz przynajmniej babcie oddające połowę głodowej emeryturki na Ojca Dyrektora będą mogły spać spokojnie - wydał je najlepiej jak tylko mógł... ;-P I coś czuję, że apele o pieniążki się wzmogą - taki Maybach sporo pali. No chyba, że z miejsca przerobią go na gaz... Link Zgłoś
niknejm Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika 13.07.04, 13:35 Link mi nie działa. Ale jeśli Rydzyk rzeczywiście zamówił Maybacha, to nie dziwi mnie to. Facet słynie z bizantyjskiego trybu zycia. Dziwię się tylko naiwności babć, które tego magnata finansują ze swych głodowych emerytur. Cóż, ich sprawa. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.fornfyndet.se 13.07.04, 14:02 W szwecji byla i jest tak sekta co sie zwie "Livets ord",na kazaniach w stylu komiwojazerow amerykanskich,przekrzykujacych sie nawzajem kto da wiecej na tace,czesc szwedow zadluzala sie w bankach aby w niedziele na tace polozyc 1000 baksow.Wtedy taki komiwojazer nie ichniejszy ksiadz przekrzykiwal ta rodzina dala 1000 a kto da wiecej i nastepna sie stawiala 1500 kto da wiecej.Ludzie powariowali,musieli wkroczyc psychologowie ich Guru byl zatrzymany i wiecie czym jezdzil jednym z najdrozszych RolsRoys-ow.Pozniej sie ludziska zmadrzyli i kasa im spadla.Tak im w glowach zamecono,ze ludzie uwazali ze tak musza. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: WK Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.ig.pwr.wroc.pl 13.07.04, 17:01 Zupełnie mnie nie interesuje jaki samochód kupił sobie ojciec Rydzyk z dobrowolnych datków lub dochodów z Radia Maryja, które jest słuchane przez swoich słuchaczy. To sprawa tych, którzy mu dobrowolnie dali swoje pieniądze. Natomiast interesuje mnie jakimi brykami jeżdżą za MOJE - podatnika - pieniądze wszelkiej maści pracownicy administracji państwowej i samorządowej. To są tysiące samochodów lepszych marek i to dobrze wypasione. Dobrowolnie bym ich tych bryk nie kupił. I to zasadnicza różnica. Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:35 Urzędnicy swoją drogą przejadają nasze podatki, ale na miejscu kogos z Episkopatu kazałbym chyba oskalpować Rydzyka za takie szastanie pieniędzmi, kiedy w kraju panuje bieda. Babcie babciami, a takie zachowanie stanowi pożywkę dla przeciwników Kościoła, więc ludzie z "zarządu" powinni dbać o image instytucji. Link Zgłoś
Gość: gb Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:17 zasadniczo masz rację, pod warunkiem że państwo (czytaj my podatnicy) nie wyrzuca pieniędzy w błoto - czytaj kk Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:07 Coś jest chyba nie tak z tym linkiem. Nic się nie wyświetla. Link Zgłoś
Gość: Jarek Cenzura? Jak z starych czasów??? IP: 217.17.46.* 13.07.04, 17:22 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/news_message?Category=FRONTPAGE&ThemeID=231&GroupID=814&InReplyTo=50566 Link Zgłoś
Gość: Jarek W przyrodzie nic nie ginie... IP: 217.17.46.* 13.07.04, 17:24 www.3miasto.owner.pl/~okon/lol/obrazki/rydzyk_maybach.jpg Link Zgłoś
niknejm Re: W przyrodzie nic nie ginie... 13.07.04, 18:31 Tja... Dramatyczne apele o finansowe wsparcie... Nie dziwię sie, przecież Maybach to drogi samochód, hi hi ;-)) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Mar on przynajmniej nikomu nie ukradł IP: *.skorosze.2a.pl 13.07.04, 18:37 Nie wiem co to za auto, bo link się nie wyświetla, ale stawiam na jakiś krążwonik typu A8, Niemniej jednak Rydzyk nikomu niczego na to auto nie ukradł - ludzie (w tym moja babka) SAMI MU DAJĄ i wysyłają forsę. Natomiast świnie przy korycie w rodzaju Mulera, Kaśniewskiego i innego Olina wożą swoje tłuste dupy BMW 7 kupionymi za pieniądze tych samych emerytek, które słuchają Rydzyka, ale są to pieniądze ukradzione tymże emerytkom i innym obywatelom w formie podatków. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: on przynajmniej nikomu nie ukradł IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 19:26 Jestes pierdolniety Link Zgłoś
Gość: www nalezy kliknac na Torun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:23 w razie problemow z linkiem j.w. Link Zgłoś
barkas Re: nalezy kliknac na Torun 13.07.04, 20:39 O ja pier...lę. Normalnie nie wierzę. Ale jak widać w pomrocznej wszystko jest mozliwe. Prałacina Jankowski ma "tylko" nową BMW 7, które przy nowym skromnym służbowym autku ojca dyrektora wygląda jak samochód ciecia:) www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130151 Link Zgłoś
Gość: AMG Re: nalezy kliknac na Torun IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 22:29 Kurcze powinni zrobic z tego niezła afere , ale dopóki nie zobacze chociaz fotki jak wielebny ładuje sie do kaplicy na kółkach nie uwierze! Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Służbowe auto ubogiego zakonnika IP: *.astral.lodz.pl 13.07.04, 21:15 Biedny Rydzyk.. Marzył o helikopterze, a musi się zadowolić samochodem, co z tego, że ciut drogim. Link Zgłoś