Dodaj do ulubionych

Chce kupić Lanosa..........pomóżcie!!

IP: *.crowley.pl 16.07.04, 22:35
mam mało kasy a chcę kupic autko troche większe od uno. wiem od mechaników
że lanos jest dość niezawodny ale dużo pali. co zrobić? wziąc czy nie?
chciałbym Lanoska z 98, 99, 2000. Kupić ? Ile można żądać?
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo auto do 17 tys złotych! IP: *.crowley.pl 16.07.04, 22:36
      tyle moge wysupłać na raty.
      • Gość: fele Re: auto do 17 tys złotych! IP: *.trajan.pl / *.trajan.pl 16.07.04, 22:41
        kupuj pan i matiza kogo to obchodzi
        • Gość: bolo cieciu.......... IP: *.crowley.pl 16.07.04, 22:54
          cieciu nie wymadrzaj się. jak nie potrafisz doradzic lub zwyczajnie
          odpowiedziec na pytanie to nie zabieraj głosu.
    • Gość: długopisem Re: Chce kupić Lanosa..........pomóżcie!! IP: 81.190.173.* 17.07.04, 11:23
      Pewnie, że kupuj. Też miałem zamiar coś takiego kupić bo tanie, duże, fajnie się
      prowadzi i podobno mało awaryjne. Ale znalazłem kilka wątków, które podważają tą
      tezę. Jeśli masz kupić to z rocznika 97-98 z 1.5 i przebiegiem max. 100tys. nie
      więcej. Chyba, że będziesz jeżdzić tylko do kościoła.
    • Gość: Grzegorz Re: Chce kupić Lanosa..........pomóżcie!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.07.04, 13:20
      Jeżdże Lanim 1,4 LPG z 2001 i jestem zadowolony. Jest to samochód służbowy tak
      więc w kwestii spalania nie będę się wypowiadał (ale możłiwe jest nawet 8,5l
      gazu - mi pali ok 10l gazu). Przesiadłem się z Poldka 1999 i w komforcie i
      radości z jazdy jest przepaść. Nie mam wprawdzie wspomagania kierownicy, ale i
      do tego się można przyzwyczić. Moje auto ma wypadkową przszłość (można poznać
      po źle spasowanych blachach), ale jeździ się nim naprawdę fajnie. Polecam,
      polecam, polecam - dużo auta za małe pieiądze. Mój z gazem na wiosnę kosztował
      20 tys - 62 tys przebiegu. Naprawdę ok....
    • krzysiek72 Re: Chce kupić Lanosa..........pomóżcie!! 17.07.04, 21:28
      Przymierzam się do sprzedaży lanosa (sedan)z 1999 r. w pełnej opcji (klima ABS
      dwie poduszki elektryka.... ) Przebieg 60 tys Jeżeli możesz poczekać 2-3 tyg.
      to się może dogadamy.
      • Gość: bolo ale, ale.. IP: *.crowley.pl 17.07.04, 22:33
        interesuje mnie gaz i raty. gaz można zamontować ale co z ratami? albo z
        autkiem w rozliczeniu?
        • krzysiek72 Re: ale, ale.. 17.07.04, 23:03
          Niestety...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka