Gość: Laweciarz IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 08:10 Ale BRYNDZA-Moja 30letnia laweta powypadkowa z akcyzą i Vatem jest ładniejsza Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: RallyFan Re: Laweciarz IP: 217.153.187.* 29.07.04, 08:36 Twój komentarz jest tak trafiony jak odpowiedź blondynki na pytanie "Jaki to był samochód? -Czerwony" Jak nie potrafisz czytać a tylko przeglądasz obrazki to zwiedzaj galerie zdjęć a nie artykuły z danymi i wrażeniami z jazd. P.S. Co do zdjęć to brakuje ogólnego rzutu opisywanego szeroko spartańskiego wnętrza bo zbliżenie zegarów i kierownicy nie oddaje efektu. Link Zgłoś
Gość: TopGear_Fan Re: Laweciarz IP: 62.29.137.* 29.07.04, 11:05 W cytowanym w teksie programie BBC "To Gear" dosyć mocno nabijali się z produktów firmy Opel (koncern GM) z tym, że w programie testowano model Vauxhall VXR 220. I robił to Jeremy Clarkson, który chronicznie nie cierpi bryk firmy Vauxhall. Ale o dziwo końcowa ocena była pozytywna, (choć z niewybrednymi dowcipami....). W końcowej ocenie wygrał stosunek ceny do osiągów....Niestety dalej ten samochód pozostaje daleko za prawdziwymi wyścigówkami albo inaczej mówiąc Samochodami Sportowymi przez duże S. Link Zgłoś
maciej.preiss Re: Laweciarz 29.07.04, 11:18 > dalej ten samochód pozostaje daleko za prawdziwymi wyścigówkami albo inaczej > mówiąc Samochodami Sportowymi przez duże S. A moze wyjasnisz mi dlaczego? Prosze podaj jakies konkrety... 4,2 do 100 to poziom supersportowy. Konstrukcja tego auta powoduje ze z trudem nadaje sie na ulice. Gdzie widzisz przepasc pomiedzy tym a tzw. "Samochodami Sportowymi", bo ja nie widze? pozdr M Link Zgłoś
greenblack Re: Laweciarz 29.07.04, 19:14 Pewnie miał na myśli sportowe dyzle typu Fabka RS. Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Laweciarz IP: *.lodz.mm.pl 11.08.04, 09:31 Nie lubi moze Vauxhalla, ale juz Holdena (takiego samego jak Omega) z 5,7l chyba V8 bardzo lubi....tak wiec nie jest tak ze uwaza auta GM za totalne gowno....jest jeszcze kilka aut ktore uwaza ze sa ok. A tak naprawde to on uwielbia tylko auta brytyjskie!!!! Link Zgłoś
Gość: Piśmienny Re: Megatest: Opel Speedster Turbo IP: 217.153.187.* 29.07.04, 08:40 Wystawiając komentarz skorzystaj z opcjii "przeczytaj komentowany artykuł" :) Link Zgłoś
Gość: subarofil ISTNE CUDO!!!:)) IP: *.szczucin.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 17:27 czytając ten teścik serce rośnie że są jeszcze takie samochody: żadnych protez, wspomagaczy itp. po prostu mocny silnik i tylni napęd czyli sama esencja sportowego auta. To samochód dla purystów którzy doskonale wiedzą jak wykorzystać jego możliwości:) Szkoda że takich aut już prawie nie ma:(( Przy okazji chciałem wytknąc kilka błędów: dlaczego podajecie obroty przy 100 km/h na szóstym biegu skoro samochód takowego nie posiada, czy też obroty kierownicy w sekundach? Korzystając z okazji pozdrawiam gorąco pana Marcina Kusa, właściciela tego cudeńka (chętnie odwiedzie pana salon). Link Zgłoś
gtv Re: ISTNE CUDO!!!:)) 31.07.04, 06:50 kiedy czytam opis tego opla (duże brawa za test zabawnie i celnie pisany) myśle o mojej zabawce sprzed bagatela ok 40 laty, renault R8 Gordini, też tylny napęd, ale ciężki silnik daleko w tyle, po 2 ( dwa) amortyzatory koni na koło, sama radość z jazdy, no i z posiadania. Wśród sprzedawanego obecnie chłamu (przedni napęd, byle co pod maską, galanteria i elektronika) nie ma już takich opcji jak Gordini, opel oferuje przyjemność z jazdy, jak R8 a nawet dużo więcej, ale nie jest autem na codzień, jak moja niegdysiejsza niebieska panna R8. Gdyby Renault wskrzesił Gordini ( z wiekszym silnikiem)- kupiłbym chętniej niż cokolwiek innego, łącznie z WRX o Evo... Link Zgłoś
Gość: Stanley Bardzo drogi ersatz samochodu. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 11:00 Firma, która do dzisiaj nie nauczyła się budować silników, a w swoim sztandarowym produkcie oferuje zależne zawieszenie, ogólnie jest poważnie technologicznie zacofana proponuje nam samochód, który do niczego się nadaje. Chciałbym go móc porównać z nowym SLK 350 albo 55 AMG ale co tu porównywać. Takie Speedstery to się kleci w garażu na podwórku. A klecą je ci , których nie stać na normalny samochód. I Opel chce za to 200 tys. Przecież gdyby kupować u Opla osobno te pozdespoły i oprzeć się np. o Tigrę to wyszłoby taniej. Jedyną nadzieją dla Opla na przeskoczenie na wyższy poziom jest Saab.. Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Megatest: Opel Speedster Turbo - Rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 05:27 Jeździłęm wersją wolnossącą - rewelacja !! - tego się nie da opisać, zostawia w tyle Z4, S2000 i Boxstera !!! Link Zgłoś
Gość: Maciek Gorzów Re: Megatest: Opel Speedster Turbo IP: *.zmarciniak.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:05 Szczepan zmieściłeś to czerwone cudo w bagażniku... Link Zgłoś