Dodaj do ulubionych

Nowy lider polskich dróg.

03.08.04, 22:04
Rzadko jeżdżę po Polsce dlatego jadąc ostatnio na wczasy nad morze zauważyłem
na naszych drogach niepokojące zjawisko- konkurenta dla Lanosa. Piszę
oczywiście o Fabii. Tego gówna jeździ już prawie tyle co Lanosów. Nie wiem
tylko co jest tego przyczyną. Porównując ceny nie mogę tego zrozumieć. Tańsza
jest i Fiesta i Punto nie mówiąc już o koreańczykach. Może wy wytłumaczycie
to chore zjawisko?
Obserwuj wątek
    • wlk.brytania Re: Nowy lider polskich dróg. 03.08.04, 22:07
      Punto i Fiesta...Madrego zawsze przyjemnie posluchac.
    • Gość: eskimos Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.37.11.vie.surfer.at 03.08.04, 22:18
      Piszę
      > oczywiście o Fabii.

Czy chodzi ci o "Rodzinną Skode Fabie" ?
      i czy do bagażnika Punto czy Fiesty wejdzie tyle dzieci ?
      a jakie echo !!!!!!!!
    • Gość: seriously uncool Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.media4.pl 03.08.04, 22:25
      to namiastka VW dla tych których nie stać na gołe polo za 49 000 :-))))
      zauwaz że zwykle skody prowdzą wąsacze, przysięgam, zawsze z żoną mamy polewkę
      z takich kierowców w wypucowanych rodzinnych skodzinkach :-)
      • Gość: mickiewicz Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.katowice.msk.pl / 62.233.185.* 05.08.04, 10:28
        Gość portalu: seriously uncool napisał(a):
        zawsze z żoną mamy polewkę
        > z takich kierowców w wypucowanych rodzinnych skodzinkach :-)

Glebokie wyrazy wspolczucia z powodu inteligencji zony:((
    • Gość: Max Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:13
      Też ryje z tych czerwonych ryjów w kapeluszach przy samej szybie. Polska to
      kraj buraków. Faktycznie tego gówna jeździ od ch...
    • Gość: srabia Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.08.04, 21:52
      ludzie to głupi sa-nie postaraja sie poszukac dobrej oferty tylko jak stado
      baranow widzac ze jakies szmatlawe fabie czy inne chujstwa z ptaszyskiem na
      masce po ulicach zapierdalaja to mysla ze tak ma byc bo przeciez tyledziesiat
      tysiecy debili nie moze sie mylic!
      jak wrocilem z zagranicy i sie dowiedzialem ze w ten sposob rozumowali moi
      starzy wplacajac na fabie to nastepnego dnia po uprzednim opierdoleniu ich do
      wiwatu dalem im kafla zaliczki ktora wplacili zeby przestali pierdzielic o
      straconej kasie, wsadzilem do porzadnego auta i pojechalismy zamowic fieste,
      ktora wyszla taniej!!!! i gdzie tu logika w kupowaniu tej kurweskiej szmatlawej
      marki???
      • Gość: kw Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.04, 22:05
        Dlaczego ludzie kupują Seaty Ibiza? Przecież to Fabia z innymi blachami?
        Dlaczego ich tak nie ośmieszacie, mądrale?
        • zoriusz Re: Nowy lider polskich dróg. 05.08.04, 08:51
          Liderem polskich dróg, szanowni "specjaliści obserwatorzy rzeczywistości", są
          szroty po kilku dzwonach sprowadzane z zachodu. One oczywiście mają jedynie
          słuszne prestiżowe logo na masce. Prestiżu dodają im też montowane w stodołach
          pierdzidła czasem wory na śmieci. Kupują je przeróżne matołki bez
          wykształcenia, które nachapały się w dziwny sposób trochę pieniążków i muszą
          całość wydać na "furę" - aby się dowartościować przed lokalnymi ćwokami.
          Inni liderzy polskich dróg to okratowani pajace świrujący na ulicach całkiem
          nowymi autami. Wśród nich są też fabie. Ci kolesie nie mają wąsów, co chyba
          jednak w waszych oczach podnosi ich prestiż. Nie mają też kapeluszy. Wielu
          innych rzeczy i przymiotów też nie mają.
          Ale dalsze wywody na ten temat są bezprzedmiotowe.
          Nie zrozumiecie tego.
          Idźcie już do swoich prestiżowych "fur", elito polskiego narodu.
          • Gość: fan Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.crowley.pl 05.08.04, 20:16
            oo! h.i.p.???
        • apacz9 Re: Nowy lider polskich dróg. 05.08.04, 10:17
          Tak stary, a golf to Octavia z innymi blachami....
        • Gość: pan leon z poczty Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.media4.pl 05.08.04, 23:57
          to poczytaj wątek o dresie z seata, sam się ośmiesza, więc nie ma o czym pisać,
          a skodziarze bronią zaciekle wątpliwego wizerunku skodzinki
    • Gość: Kirk Re: Nowy lider polskich dróg. IP: 193.158.30.* 04.08.04, 23:14
      Ciezki pojebie, gratuluje spostrzegawczosci. Niesamowicie gleboki ten twoj
      komunistyczny wywod. W normalnych krajach nikt nie patrzy na to, czym jezdzisz.
      Liczy sie ilosc zer na koncie. Ale widac nalezysz do typow, ktorzy podgladaja
      sasiadow i ciesza sie, jak im sie ktos do domu wlamie, tepy ryju. Kupuj
      egzotyczne samochody i badz orginalny, zdechniesz tak samo, jak Ci od Fabii.
      • Gość: kw Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.04, 00:57
        > kirk
        może byś sprecyzował do kogo odnosisz swoje uwagi?
        • Gość: Do kw Re: Nowy lider polskich dróg. IP: 193.158.30.* 05.08.04, 09:51
          Szanowny Kolego,
          moje uwagi kieruje do zalosnego durnia, ktory zalozyl ten glupi watek.
          • Gość: zaloguj się Re: Nowy lider polskich dróg. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:20
            Rozumiem danielku, że rzadko jeździsz po Polsce bo tatuś nie daje ci fury.
            Muszę Cie zmartwić, nie tylko w Polsce jeździ dużo "szmatławych Fabii". Po
            Chorwacji i Słoweni jeździ ich o wiele więcej niż u nas, nie mówiąc już o
            naszych południowych sąsiadach. Co do charakterystyki posiadaczy Fabii -
            faktycznie mam rodzinę, ale nie mam wąsów i nie jestem stary - mam 30 lat, a
            także nie mieszkam na wsi tylko w 250 tys mieście (od urodzenia)I nie jestem
            burakiem w przeciwieństwie do Ciebie.
            • lekkozdystansowany Re: Nowy lider polskich dróg. 05.08.04, 11:22
              Panowie lepiej żeby po Polsce jeżdziły nowe Fabie niż stary złom zza zachodniej
              granicy lub nie daj Boże masa 30letnich starych dużych i małych Fiatów
              i20letnich Polonezów toż to to jest dopiero zagrożenie dla bezpieczeństwa.
              • wlk.brytania Re: Nowy lider polskich dróg. 05.08.04, 13:45
                Serdecznie dziwie sie posiadaczom Fabii,ze daja sie prowokowac idiotom
                wypisujacym te makabrycznie glupie watki.
    • chaladia To proste... 05.08.04, 22:59
      Skoda ma (przynajmniej w Warszawie) doskonały serwis. A Ford, Fiat i Daewoo to
      dno dna i 40 metrów mułu. W firmie mojej Małżonki mieli Fordy i już z nich
      zrzygnowali, jeżdżą teraz Toyotami. U mojego Pracodawcy wciąż Fordy służą, ale
      nie ma miesiąca bez "afery". W lipcu koleżance rozleciał się rozrząd w dzień po
      planowej wymianie w ramach kolejnego przeglądu. Naprawa zajęła TYDZIEŃ. Fiata
      moja Małżonka miała lat 7 (CC Sporting). Nie zdarzyło się, by przejeździł
      15.000 km od przeglądu do przeglądu bez konieczności odwiedzenia warsztatu
      gdzieś w międzyczasie. Zwiedziliśmy wszystkie chyba ASO w Warszawie i nie
      byliśmy zadowoleni z żadnej. Za to wymienili nam chyba pół smaochodu... O
      Daewoo to wogóle lepiej nie pisać.
      Tymczasem ja sam jeżdżę już którąś Skodą (obecnie Fela 1,6, żeby mnie nikt nie
      podejrzewał o posiadanie Fabii) i do 105.000 km samochód nie miał innych
      napraw jak przy okazji przeglądów co 15.000 km. Pomijam wymianę skorodowanej
      klapy tylnej u blacharza, ale to już taka uroda Feli.
      W Warszawie naprawdę trudno by było wskazać nieuczciwy lub niekompetentny
      serwis Skody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka