Dodaj do ulubionych

Mini Cooper

22.05.14, 12:23
Witam!
Czy znajdują się tu może posiadacze takiego oto auta: Mini Cooper Zastanawiam się nad zakupem i chciałbym poznać opinie na jego temat.
Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • vogon.jeltz Re: Mini Cooper 22.05.14, 13:15
      Szpanerska zabawka dla dużych dzieci.
      Twardy i niewygodny.
      Nieergonomiczny i dość paskudny w środku.
      Bagażnik praktycznie nie istnieje.
      Drogi w eksploatacji.
      Dużo pali.
      Niektórzy twierdzą, że pedalski (mnie to nie rusza, ale dla kogoś może mieć znaczenie).
    • jamesonwhiskey Re: Mini Cooper 22.05.14, 13:19
      z poczatkow produkcji silniki mialy jakas wade
      nie wiem czy akurat ten 1.6 ale cos tam bylo
      z opinia ze zabawka czy cos sie nie zgadzam
      samochod raczej dla kobiety
    • michie83 Re: Mini Cooper 22.05.14, 13:28
      bierz coopera S - będziesz miał sporo radochy (bardziej sportowa wersja:)
      • loyezoo Re: Mini Cooper 22.05.14, 13:57
        Przecież to spamerska reklama.
        • vogon.jeltz Re: Mini Cooper 22.05.14, 14:03
          > Przecież to spamerska reklama.

Ale to bez sensu. Ktoś reklamowałby swoje ogłoszenie na kloacznym forum gazeta.pl? Myśli, że znajdzie tu zainteresowanego? Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś wrzuca tu spamerskie linki do stron firm, bo pozycjonowanie w guglach i te sprawy, ale ogłoszenie, które za parę tygodni po prostu zniknie? Po co?
          • galtomone Re: Mini Cooper 23.05.14, 14:32
            A co sprzedjacemu szkodzi wkleic linka gdzie sie da?
            W najgorszym razie nie trafi na chetnego a jak bedzie miec fuksa to akurat.
            Koszt akcji 0 zl.
            • vogon.jeltz Re: Mini Cooper 23.05.14, 14:55
              No ale to trzeba założyć sobie konto, poświęcić trochę czasu, spreparować jakiś durny tekst z cyklu "co sądzicie o..." (zauważ, że nikt nie wrzuca tu ogłoszeń wprost). A wiadomo, że ktoś, kto chce kupić samochód, nie będzie szukał na forum.gazeta.pl tylko na otomoto, obelixie (dawniej tablicapeel) czy gratce. Dla mnie to trochę absurdalne.
              • galtomone Moze sie myle... 23.05.14, 14:58
                Jaby nie patrzec to tylko moje podejrzenie oparte jedynie o Glebokie Przekonanie ;-)
                • citizenwhite Re: Moze sie myle... 23.05.14, 15:12
                  galtomone napisał:

> Jaby nie patrzec to tylko moje podejrzenie oparte jedynie o Glebokie Przekonani
                  > e ;-)

Widze, ze zaczynam byc klasykiem poniekad:P
                  • vogon.jeltz Re: Moze sie myle... 23.05.14, 15:17
                    O przepraszam bardzo, Głębokie Przekonanie[TM] to jest mój tekst ;-)
                    • citizenwhite Re: Moze sie myle... 23.05.14, 15:19
                      vogon.jeltz napisał:

> O przepraszam bardzo, Głębokie Przekonanie[TM] to jest mój tekst ;-)

Ale o mnie mowa, wiec jestem jego wspoltworca, by nie powiedziec ze natchnieniem:P
                      • vogon.jeltz Re: Moze sie myle... 23.05.14, 15:36
                        > Ale o mnie mowa, wiec jestem jego wspoltworca,
                        > by nie powiedziec ze natchnieniem:P

Nie pochlebiaj sobie ;-) Tego sformułowania używałem na długo przed tym, niż wlazłeś mi na celownik ;-)
                        • citizenwhite Re: Moze sie myle... 23.05.14, 15:39
                          vogon.jeltz napisał:

> > Ale o mnie mowa, wiec jestem jego wspoltworca,
                          > > by nie powiedziec ze natchnieniem:P
                          >
                          > Nie pochlebiaj sobie ;-) Tego sformułowania używałem na długo przed tym, niż wl
                          > azłeś mi na celownik ;-)

Nie kus, bo wezme sobie do serca i zapracuje na twoja pelna uwage:P
                  • galtomone Re: Moze sie myle... 23.05.14, 15:18
                    Musze Cie rozczarowac, ale nie.
                    Kolega vog. tego okreslenia uzywa juz od dluzszego czasu w stosunku do argumentow z ktorymi sie nie da dyskutowac lub na nie odpowiadac.
                    Dotycza one Glebokiego Przkonania lub np. kontrargumentacji, ktora stwierdza (od gornie) ze cos jest z dupy wziete - bo tak.
                    • citizenwhite Re: Moze sie myle... 23.05.14, 15:20
                      galtomone napisał:

> Musze Cie rozczarowac, ale nie.
                      > Kolega vog. tego okreslenia uzywa juz od dluzszego czasu w stosunku do argument
                      > ow z ktorymi sie nie da dyskutowac lub na nie odpowiadac.
                      > Dotycza one Glebokiego Przkonania lub np. kontrargumentacji, ktora stwierdza (o
                      > d gornie) ze cos jest z dupy wziete - bo tak.

Ahh no to dzien zrobil sie szary i deszczowy, juz myslalem, ze to tylko do mnie bylo skierowane:P
    • citizenwhite Re: Mini Cooper 23.05.14, 11:13
      Auto dla laski lub waginosceptyka. Ceniony tez przez nazelowanych korposzczurow w rurkach (krypto waginosceptycy). Dodatkowo przez fakt, ze robiony bodaj przez BMW (albo Merca, nigdy nie pamietam kto ma Smarta a kto Mini) trzeba za pazdzierz placic jak za zboze. Kup sobie prawdziwy samochod;)
    • lazy.eye Re: Mini Cooper 23.05.14, 14:25
      Podoba mi się (z zewnątrz). Byłoby całkiem fajne miejskie auto gdyby nie cena dla snobów i pedałów.
      • vogon.jeltz Re: Mini Cooper 23.05.14, 14:56
        > Byłoby całkiem fajne miejskie auto

Hardly. Tam nawet torbę z zakupami czy plecak z rzeczami na trening ciężko do bagażnika zmieścić ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka