12.06.14, 22:35
Po wakacjach jazda próbna. :-)
Obserwuj wątek
    • waga170 Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 07:16
      Sto lepszych samochodow na rynku ale nie, bedzie jakies tam z najnizszej polki ale BMW.
      Koniecznie wez biale. Zycze udanych wakacji, troche szkoda ze sie tak zle zakoncza.
      • do.ki Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 07:56
        Nie rozumiem dlaczego dwojka jest z najnizszej polki. Rozgladam sie powolutku za samochodem dla malzonki, ktory z zalozenia ma byc mniejszy. Na pewno nie bedzie czarny, bo niepraktyczny. Bialy niestety tez nie, bo choc ja bardzo lubie biale auta, to zona ma inne zdanie.

PS: nie musisz podawac stu lepszych, podaj choc 5 przykladow, a powiem ci dlaczego one niekonieczne sa "lepsze".
        • waga170 Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 08:11
          To trzeba bylo napisac ze dla malzonki.
          Dla malzonki albo corki na 18-te urodziny bedzie OK.

PS: Zajezdzilem kilka BMW (przez pewien czas mialem 3 jednoczesnie i to nie byly jakies dwojki) i sporo innych samochodow i mam wyrobione zdanie, ale to jest moje zdanie. Nie bede zakochanemu kotu tlumaczyl ze mnie kocice nie rajcuja.
          • bunkum Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 14.06.14, 05:30
            > PS: Zajezdzilem kilka BMW (przez pewien czas mialem 3 jednoczesnie i to nie byl
            > y jakies dwojki) i sporo innych samochodow i mam wyrobione zdanie, ale to jest
            > moje zdanie.

Pierdolisz.
            Nie miales i nie jezdziles. I zdania nie masz prawa miec.
            • waga170 Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 14.06.14, 16:29
              > Pierdolisz

BMW ktore do dzis wspominam to pewna Big Mexican Woman.
        • swan_ganz Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 09:15
          podaj choc 5 przykladow, a powiem ci dlaczego one niekonieczne sa "lepsze".

Infiniti G 50 Hybrid AWD
          Dlaczego? Cena niewiele wyższa o tego BMW a auto większe, lepiej wyposażone w te wszystkie trzyliterowe systemy (a z pierdylion ich tam jest w standardzie..) i przede wszystkim świetnie działający, sprawdzony cztero-kamerowy system ułatwiający parkowanie co dla kobiet jest bezcenne.. Na monitorze wewnątrz auta widzisz swoje parkowanie tak jakbyś przed kompem siedział... Idealna zabawka...
          Spalanie tego konkretnego modelu (3,5 L benzyna + silnik elektryczny) to w mieście 7 L ale jak trzeba depnąć to masz czym bo masz do dyspozycji 360 kucy a zważywszy na te wasze porąbane prawo dotyczące emisji CO2 to auto z tym silnikiem łapie się w najniższej normie...
          Standard wykonania i materiały do tego użyte to zupełnie inna, lepsza niż w BMW półka jakościowa..
          W PL to auto kosztuje 213.000 .. Ile ma kosztować ta beta którą chcesz fundnąć Najlepszej Zonie świata?
          • do.ki Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 09:25
            1) nie ma byc wieksze
            2) cena jest mniej istotna od spalania na papierze, bo od tego licza sie podatki. Podatki to to najdrozsze w aucie.
            3) kto kupi uzywane infiniti? A BMW kazdy
            4) BMW w mojej wsi na dzien dobry daje doktorom 10% upustu. :-)
            • swan_ganz Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 10:26
              Doki...? Ty nie chcesz tu dobrych rad tylko potwierdzenia słuszności dokonanego już wyboru... Powiedz po prostu szczerze, że już zanabyłeś odpowiedni dresik i tylko tej bety ci brakuje do pełnego lansu..
              Ja takie rzeczy potrafię zrozumieć... :-)

ps. a bryka rzeczywiście fajna
              • do.ki Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 12:09
                Swan,

nic nie jest zdecydowane. Zainteresowalem sie BMW przede wszystkim ze wzgledu na i3, ktory jako drugie auto bylby dla nas idealny gdyby nie cena z ksiezyca i niewielki zasieg. Ta dwojka to moze byc jakis kompromis, oczywiscie w wersji hybrydowej. No i jezeli alternatywa jest hybrydowy Auris... :-(
                • swan_ganz Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 14:44
                  Zainteresowalem sie BMW przede wszystkim ze wzgledu n
                  a i3, ktory jako drugie auto bylby dla nas idealny gdyby nie cena z ksiezyca i niewielki zasieg.

i3 to rzeczywiście fajna bryka... Generalnie nie zwracam żadnej uwagi na mijane samochody ale ten akurat mocno przykuł moją uwagę... Sprawdziłem potem w domu co widziałem i mogę się z tobą zgodzić co do marnego zasięgu tego auta ale co do ceny to raczej nie.. W PL ma kosztować (albo już kosztuje bo chyba go można kupić) coś koło 130 tysięcy co zważywszy na koszt zwykłego paliwa nie wydaje się kwotą zbyt mocno wygórowaną... A już szczególnie w twoim przypadku w którym energie masz za darmo czyli i niejako jeździć żona tez będzie prawie za darmo (czyli za koszt serwisu..).

Z zakupem meleksa jeszcze chwile poczekam z dwóch powodów; mały zasięg latem (działająca klima) oraz jeszcze mniejszy zasięg zimą .. Jak poprawią osiągi to na pewno wyżyłuję się na jakiegoś fajnego meleksa... Może też tesla obniży ceny swoich aut do tego czasu bo najchętniej to właśnie ich model bym sobie kupił bo te ich auta wyglądają zupełnie tak samo jak by to prawdziwe samochody były...
                  • do.ki a propos i3 13.06.14, 15:06
                    Tesla niedawno obnizyla ceny. Tesla S ma w Holandii cene katalogowa €69000, a pewnie jeszcze cos sie utarguje...

ale co innego mnie zaintrygowalo w i3. Jechalem ostatnio za takim (powolutku przybywa ich na ulicach) i wygladalo to jakby tylne lampy byly wykonane w technologii Edisona. Gdyby tak bylo, to porazka...
            • loyezoo Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 10:56
              Nie widzę najmniejszego problemu ze sprzedażą Infiniti,ba nawet czasem szybciej się sprzeda jak Bmw.Bo? Bo Infiniti jeździ niewiele (w porównaniu z BMW) a jest duża grupa osób chcąca mieć coś wyróżniającego się z tłumu.
              • do.ki Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 13.06.14, 12:07
                loyezoo napisał:

> Nie widzę najmniejszego problemu ze sprzedażą Infiniti,ba nawet czasem szybciej
                > się sprzeda jak Bmw.Bo? Bo Infiniti jeździ niewiele (w porównaniu z BMW) a jes
                > t duża grupa osób chcąca mieć coś wyróżniającego się z tłumu.

Oczywiscie, ze sa tacy, sam tak mam. Tylko ze oni kupuja nowe, nie uzywane.
      • nazimno Re: Czy jednak cos ze fiutem nie tak? 14.06.14, 08:37
        Jak wyglada teoria o fiucie, gdy bmw jezdzi
        laska (prawdziwa babka)?

Pytam czysto naukowo.

• octavian-33 Re: BMW- Bardzo Mały Wacek to w temacie małych fiu 14.06.14, 09:44
      tów. To świadczy o kierowcach BMW albo ich mężach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka