Dodaj do ulubionych

Gdzie jest admin TIGES_WIZ

13.06.14, 12:39
Moze juz czas zaczac aktywnie wywalac posty typowo spamerskie?
Dlugo jeszcze?

Tiges_Wiz - ty tu wogole jeszcze zagladasz czy tez jhuz kazdy moze dowonla bdure tu publikowac???
Obserwuj wątek
    • jureek Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 13.06.14, 15:56
      A co Tobie do tego, gdzie on jest? Niby z jakiej racji miałby się Tobie tłumaczyć i to jeszcze publicznie. Istnieje jeszcze świat realny i życie pozaforumowe i nawet, jeśli ktoś jest adminem społecznym, to nie ma obowiązku siedzieć na forum 24 godziny na dobę.

• galtomone Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 13.06.14, 19:28
        Nie pytam gdzie jest fizycznie (to chyba oczywiste) ale jego moderatoska dzialansoc na foruym ciezko zobaczyc.
        Ja wiem, ze on to robi za free I z sypatii.... ale... nikt mu nie kaze.
        Zmienily sie uklady, nie ma czasu, trudno - nich poprosi o pomoc, na pewno ktos sie znajdzie.
        Ale skoro nadal nie zrezygnowal, to moglby czase reagowac.

A reklam ostatnio tu sporo.
    • qqbek Z tigesa taki admin jak z kociej piczy gwizdek. 13.06.14, 16:14
      Tiges to społeczny moderator forum a nie zatrudniany przez gazetę administrator portalu.

Trochę szacunku więc.
      Facet poświęca swój czas i (nie wątpię) zdrowie na moderowanie tego i kilku innych forów, a ty galtom go jeszcze poganiasz i łajesz
    • bimota Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 13.06.14, 16:43
      MASZ NA MYSLI SWE WYNATURZENIA ? :p
    • buraque Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 13.06.14, 19:14
      galtomone napisał:

> Moze juz czas zaczac aktywnie wywalac posty typowo spamerskie?

mam to samo odczucie z tym, że powinien zabrać się również za ciebie, bo uwielbiasz tu spamować

możesz mu pomóc wklejając swoje przemyślenia nie dotyczące tematyki forum gdzieś indziej
      • galtomone Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 13.06.14, 19:27
        Ranisz moje uczucia - hlip :-( (ale tylko na niby wiec sie nie doluj!).
        • des4 Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 13.06.14, 20:13
          odpocznij sobie na forum, codzienne dyzury, setki wpisów, dziwsiątki zakładanych wątków, nie robią ci dobrze

zajmij się dziećmi, babą, pójdź na spacer zamiast teoretyzować o samochodach

rencista czy emeryt?
    • buraque Re: Nie polecam hideipvpn.pl 14.06.14, 13:53
      praktiss napisał:

> Nie polecam hideipvpn.pl skoro nie potrafi wykupić sobie zwykłej reklamy a jedy
      > nie nachalnie reklamowac się wpisami do losowo wybranych wątków forum.

nic dodać nic ująć, jak zwykle najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja!" inny złodziej
      • galtomone Re: Nie polecam hideipvpn.pl 14.06.14, 19:02
        Wydaje mi sie, czy własnie nazwałeś mnie złodziejem?
        • tiges_wiz Re: Nie polecam hideipvpn.pl 14.06.14, 19:30
          ten twój cały hidevpn, to darmowy nie jest, więc jest to spam.
          proszę usunąć z sygnatury.
          • galtomone Prosze bardzo :-) 15.06.14, 08:14

• babaqba2 Re: Prosze bardzo :-) 15.06.14, 17:13
              Tak a propo niczego. Mam to h.i.d.e.i.p.v.p.n od dwóch lat (czy trzech?) ale H.u.l.u nie da się na tym od dawna oglądać, siakoś dranie potrafią wyczuć podstęp i zablokować. W związku z powyższym usługa jest do bani. Niby to tylko parę dolarow miesięcznie, ale płacone za nic to jednak bezsensowna strata. Ciekawe czy z tego konta też jestem zablokowany na forum? Czym sobie zasłużyłem na to wyróżnienie?
              • galtomone Tak bardziej na serio... (jesli pytasz) 15.06.14, 20:33
                Nie boj nic - wlacz smartdns I juz.
                Wszyscy dostawcy VPN maja obecnie ten klopot, hulu aktywnie wylacza dostep przez vpn do swojego serwisu.
                W przypadku hideipvpn smartdns dziala bez problemow (jakos nie zwrocili na to uwagi), ale gdybs korzystal tylko z vpn (jak u wiekszosci dostawcow), to niestety jest klopot.

Podobnie bylo z tvcatchup.com z UK (tv na zywo z UK). do niedawna aktywnie zwalczali VPN - od jakiegos czasu plena olewka wiec I bbc I itv (jak ktos np. mecze chce ogladac) dzialaja bez problemu.
        • buraque Re: Nie polecam hideipvpn.pl 14.06.14, 20:21
          galtomone napisał:

> Wydaje mi sie, czy własnie nazwałeś mnie złodziejem?

to skrót myślowy, jesteś spamerem
      • waga170 Re: Nie polecam hideipvpn.pl 14.06.14, 21:26
        > nic dodać nic ująć, jak zwykle najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja!" inny zło
        > dziej
        Moj sasiad jak sie raz zesral w zatloczonym tramwaju to pierwszy krzyczal cholera jasna kto sie zesral prosze wysiadac z tramwaju!
    • tiges_wiz Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 14.06.14, 15:01
      masz funkcje kosza jak się z czym nie zgadzasz i wtedy pojawią się admini zawodowi.
      ja sam tnę zazwyczaj spam, lub przeginki w stylu bluzgania na kogoś lub oftop.
      Możesz też napisać maila na adres nazwa_uzytkownika@gazeta.pl

i tak, admin społeczny to nie admin zawodowy.
      • galtomone Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 14.06.14, 19:00
        Żebysmy sie dobrze zrozumieli :-). Ja ci jestem w 150% za chec czyszczenia forum, ale to co sie w cioagu ostatnich dni zaczelo pojawiac, przekroczylo pewne granice.
        • tiges_wiz Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 14.06.14, 19:12
          dobrze się ukrywali ;), ale jest posprzątane.
    • tiges_wiz Re: Gdzie jest admin TIGES_WIZ 14.06.14, 15:04
      i jeszcze jedno - spam to jest niechciana informacja handlowa.
      reszta to co najwyżej flood lub flame war.
    • analny_wybawca do galtoma 15.06.14, 13:44
      Przyganiał kocioł. Z ciebie galtom jest naczelny spamer tego forum, co chwilę zakładasz jakieś bzdurne wątki o pierdołach czy podniecasz się kolejnymi odcinkami topgir.
      • galtomone a ty sie top gir 15.06.14, 20:39
        nie podniecasz????

Z tym podniecaniem moze nie doslownie, ale akurat top gir bym sie nie czepial.

A co do watkow , roznych.

Na tym foru, 99% osob to facec o dosc ronuch/podobnych zainteresowaniach (przesled wieksze watki na jakie tematy zbacza dyskusja).
        Kazdy awatek nie do konca zwiazny z bezposednia tmatyka forum staram sie oznaczac, by ktos taki jak ty nie musial klikac I czytac.

Jesli dla ciebie to to samo co polecanie (sztuczne) firm, nie z ktorych sie korzysta tylko ktore sie reklamuje......

Nawet hideipvpn.pl to moze I reklama - ale fakt jest faktem, od 2008 r korzystam z tej uslugi codzienjie I moge ja otwarcie I z czystym sumieniem polecic na tle innych. Dlaczego zatem mam tego nie robic?
        Nie ma linku (pozycjonowanie google wiec nie dziala) jest tylko inf. , mozna zapytac , sprawdzic za darmo... Nie widze problemu. Przynajmniej ja na tym forum jestem a nie pojawiam sie tylko w cely wrzucenia linka do watku z przed 5 lat.
        • buraque Re: a ty sie top gir 15.06.14, 21:07
          galtomone napisał:

> Nawet hideipvpn.pl to moze I reklama - ale fakt jest faktem, od 2008 r korzysta
          > m z tej uslugi codzienjie I moge ja otwarcie I z czystym sumieniem polecic na t
          > le innych. Dlaczego zatem mam tego nie robic?

może i jestem spamerem, ale są tu dużo gorsi, o! patrzcie! tam są i się kryją...!

ośmieszasz się człowieku i dalej spamujesz w sygnaturce
        • analny_wybawca Re: a ty sie top gir 15.06.14, 22:46
          nie, nie podniecam się, bo mam swój łeb i g...o mnie obchodzi zdanie starego anglika. A spamer jesteś pierwszej wody, bo zakładasz wątki o byle czym i hurtowo, może od września jak wrócisz do szkoły to się uspokoisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka