Gość: mp3player.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 07:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: el doctor Re: 10 najtańszych terenówek - zaSUVać po drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 08:19 z tego co wiem, to trąbka Eustachiusza nie bierze udziału w odbieraniu czy rozpoznawaniu dźwięków. Przez nią wyrównywane jest ciśnienie między czymś tam, a czyms tam. Pozdrowionka Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: 10 najtańszych terenówek - zaSUVać po drogach IP: *.p.lodz.pl 09.09.04, 09:17 zapomieliscie o subaru forester: najtansza wersja kosztuje 20500 euro czyli po kursie 4,4 wynosi 90200 PLN Link Zgłoś
Gość: mu fan 6 cyfrowa cena... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 10:17 to rzeczywscie zniechęca..ale 96.800 to pełen luuuuz:) Link Zgłoś
Gość: tymekdr Re: 10 najtańszych terenówek - zaSUVać po drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:32 subaru forester to nie terenowka...tylko kombi z napedem 4x4. chociaz nie watpie w jej zdolnosci terenowe... Link Zgłoś
Gość: macko cos na stronie UAZa nie umiem tych terenowek znale IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:30 sc :/ mozecie pomoc ? Link Zgłoś
Gość: macko Re: cos na stronie UAZa nie umiem tych terenowek IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:38 sorry, znalazlem :P Link Zgłoś
Gość: Piotr najtańsze terenówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 17:02 Na liście najtańszych powinien być umieszczony też Subaru Forester,którego cena minimalna wynosi około 88 000zł.Jest to bardzo fajny samochód o sportowym charakterze. Link Zgłoś
Gość: alex suzuki jimny IP: *.stacje.agora.pl 11.11.04, 18:04 Jimny jest super. Mały, ale kierowca i pasażer mają luz, nawet można się na dłuższej trasie jakoś ułożyć. W terenie jest jak piłeczka. Jedyny minus to paliwożerność i drogie cześci zamienne. Szkoda, że nie sprzedają u nas jimny disla. Pali, z tego co podają, nieco ponad 6 l. Nie podają jednak gdzie, na trasie, czy w mieście. Jednak nawet to nieco ponad 7 l., przy jeździe po mieście to sukces. W końcu to 1500 ccm. Z drugiej strony, podobno, ten silnik od „renówki” jest bublem i dealer nie pakować się w kłopoty. Z trzeciej strony disle są droższe o jakieś 10 tys. od benzyniaków i w tym momencie to już nie tak atrakcyjna opcja, biorąc pod uwagę, że grand vitara kosztuje 69 tys. Ale to benzyniak i do tego pijus. No niby można go zagazować, ale po gwarancji, czyli po 3 latach. Niby można negocjować z dilerem, podobno, nie wiem. Można by też w takim razie zagazować Jimny, ale przy gabarytach jego bagażnika, to był by koniec. W takim razie suma sumarum pozostaje opcja ryzyk fizyk, czyli disel kupiony na „łeście”. W cenie rzędu, ok. 60 tys. Jednak można i taniej, używanego. Tu pojawia się kolejny pomysł, kupić zdrowego zagazowanego Samuraja. Ale jakoś osobiście nie mam opcji na stare fury, tym bardziej terenówki, bo nie wiadomo, co jakiś wariat tym samochodem świrował. Czyli disel nówka, albo prawie, na „łeście”. Tak mi wyszło. elo Link Zgłoś
Gość: alex samuraj IP: *.stacje.agora.pl 11.11.04, 18:15 Zapomniałem dodać, że Samuraja disla robi podobno Hiszpańska firma Santana. To też może być ciekawe. Link Zgłoś