Dodaj do ulubionych

ESP jest ok

08.02.15, 21:56
Przygoda z dzis , poślizg i esp pomoglo by " nie wpaść w rów"
fajnie ze jest!
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: ESP jest ok 08.02.15, 22:40
      w moich poprzednich autach wlaczaly sie rozmaite kontrolki asr, esp czy co tam innego bylo. w obecnym aucie wyswietla sie info: systemy antyposlizgowe wlaczone (jak odpalam na mrozie albo jak jade po sliskiej nawierzchni - tu tez wyswietla sie na czerwono wielkie auto z zygzakami jak jade po lodzie) i nie wiem wlasciwie co mam
      • mariusz-ef Re: ESP jest ok 09.02.15, 08:06
        Czasami trzeba wyłączyć esp (i to nie tylko po to by polatac bokami w zaretach), więc nie jest najlepiej jeśli nie orientujesz.się co masz w samochodzie.
        Wykopanie się z zaspy zimą, albo wyjazd pod ogłoszona oblodzona. Górę z.włączonym esp jest czasami niemożliwy.

Zauważyłem Twój debiut n
        ba na forum. Robisz sporo szumu wokół siebie. Szkoda ze oprócz szumu niewiele innego wnosisz.
        ......kiedyś coś tu napiszę.......
        • thea19 Re: ESP jest ok 09.02.15, 09:56
          w moim pierwszym aucie mialam guziczki do wylaczania, w astrze nie pamietam a tym pazdzierzu to mam milion guziczkow ale od tych systemow to zadnego. tylko na wyswietlaczu pojawiaja sie ostrzezenia i czasem kontrolka sie zaswieci. w gorach dawalo rade po lodzie bez zarzucania ale nie szalalam.
    • agios_pneumatos Re: ESP jest ok 09.02.15, 07:21
      bambo.pl napisała:

> Przygoda z dzis , poślizg i esp pomoglo by " nie wpaść w rów"
      > fajnie ze jest!

Co to jest 'ESP'?

:)
      • bambo.pl Re: ESP jest ok 09.02.15, 07:46
        Electronic Stability Program - elektroniczny program stabilizacji
        • bambo.pl Re: ESP jest ok 09.02.15, 07:50
          Wymyslil Tadeusz Różewicz- Nasza mała
          stabilizacja” ...
          • agios_pneumatos Re: ESP jest ok 09.02.15, 20:30
            bambo.pl napisała:

> Wymyslil Tadeusz Różewicz- Nasza mała
            > stabilizacja” ...

Tu już lepiej. Z tym pierwszym nie miałem do czynienia. Jak dostaję do użytku kupę blachy to pierwsze pytanie brzmi jak odwrócić jej kastrację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka