Dodaj do ulubionych

Video testy i recenzje

01.04.15, 09:16
Jest taki jeden portal, na którym z lekkim wschodnim akcentem, pewien wysoki chłopak robi świetne video recenzje samochodów. Praktycznie wyłapuje wszystkie plusy i minusy testowanych pojazdów. Przyznam, że miło się ogląda - rzeczowo i na temat, plus liczby i fakty.
Jak dla mnie w tej chwili numer 1.
Obserwuj wątek
    • apodemus Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 09:30
      Pewnie oberwę za to od "prawdziwych patriotów", ale na jutubie oglądam czasem motoryzacyjny program... rosyjski. Testują też samochody współczesne, ale moim zdaniem najciekawsze są testy wehikułów z czasów głębokiego socjalizmu, w tym najcudaczniejszych konstrukcji radzieckich. Wśród testowanych pojazdów znalazła się kiedyś m.in. Nysa, a w innym - tramwaj. Tyle, że przydaje się tu choćby pobieżna znajomość języka rosyjskiego. Doceniam w tym momencie, że mój rocznik był ostatnim w szkole, który się nań "załapał" :)
    • schweppes1 Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 11:06
      To prawda, Zachar grubo daje radę i również jak dla mnie nr 1 w Polsce.
    • liczbynieklamia Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 11:44
      Autocentrum to klasyczne, oldskulowe testy, których od kilku lat brakowało. Kiedy Top Gear przestało być programem motoryzacyjnym, a zaczęło być show motoryzacyjnym, bardzo wiele innych programów chciało go naśladować, żeby podpiąć się pod jego sukces. Niestety - skromne budżety i brak osobowości zrobiły swoje - nie dawało się tego oglądać. W tym czasie zaginęły klasyczne programy motoryzacyjne, a pytanie czy minivanem da się driftować stało się ważniejsze niż to, czy można nim wygodnie pojechać rodziną na wakacje. Na szczęście widzę, że normalność zaczyna wracać.
    • gzesiolek Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 17:01
      Ja tam akcentu u Zachara nie slysze, ale ja tez bardziej ze wschodu, niz zachodu ;)
      Ale z ac korzystam od dobrych 10lat... a i testy z przyjemnoscia sie oglada... Zwlaszcza, ze robi test 2 metrowca w identyczny sposob jak ja (tylko ze ja mam 187cm)... bo wg cm w testach gazetowych to mozna sobie nie powiem co zmierzyc, a nie przestrzen w samochodzie oceniac... ;)
      • 1realista Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 19:38
        > Ja tam akcentu u Zachara nie slysze,
        hmmm... ja mam niezłą polewkę z jego wymowy. No a wymowa "trzy" jest mistrzowska.

Generalnie Zachar ma najlepsze testy na polskim necie. Pomysłowe, niespotykane, praktyczne. Tak powinni testować samochody.
        • gzesiolek Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 20:52
          Akurat "trzy" to nie "wschodni akcent" tylko maniera podkrakowska... Mam to wokol na codzien to i nie zwracam uwagi... ;)
    • samspade Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 18:01
      To ten co mierzy poziom hałasu wewnątrz? Pół godziny gadania o samochodzie w stylu dawnych programów motoryzacyjnych których nikt nie chciał oglądać.
      • nfplakto Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 18:28
        Sukces przyznaje racje, wiec na marne twoje komentarze.
        • samspade Re: Video testy i recenzje 01.04.15, 18:46
          A co mnie obchodzi sukces czy jego brak? Wyraziłem swoje zdanie. Dla mnie trochę nudne przypominające stare programy. Przeglądam czasem z ciekawości. Przeskakując na interesujące mnie działy (duży plus).
          Plus że wyraża swoje zdanie anie to co marketingowcy mu każą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka