marekggg 23.06.15, 10:18 www.galwaydailynews.com/2015/01/15/scientists-confirm-link-bmw-ownership-asshole/ wiem ze paru sie wkurzy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno ...wszystko po to, aby reklamowac Saaba... 23.06.15, 11:18 Ciekawe, jaki gen odkryja u saaaaaaaaboooooowcoooowwww... ... i gdzie on bedzie wetkniety. Odpowiedz Link Zgłoś
killer-tom Re: no w koncu o posiadaczach BMW :-) 23.06.15, 12:49 Moja teoria jest taka, że tzw. assholes potrafią się wybić na rynku i dobrze zarobić, dlatego stać ich na fajny samochód. A że kupują częściej Bełemwu to dlatego, że przeważnie są fajniejsze od Merca, Lexa, Infiniti... Nie ma reguły co do marki. Ma być fajny i mieć mocny silnik. Na przykład nasz forumowy Uber Asshole - Szymi - jeżdzi w polszy Lexem IS-F ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek O proszę... 23.06.15, 14:48 ...a rzetelne badania (brytyjskich firm ubezpieczeniowych) od lat wskazują na to, że najbardziej niebezpiecznie na drodze zachowują się właściciele Volvo. A "niesławne" BMW, Mercedesy czy Lexusy plasują się w środku stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno jezdza przeciez "najbezpiecznijszymi" 23.06.15, 15:17 Nie musza nie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
hgggvgghh Re: O proszę... 23.06.15, 16:15 statystycxnie zachowuja sie niebezpiecznie bo za kierownica siedza polprzytomne baby ktore nie umiejs jezdzic z wyjacymu bachorami na tylnymvsuedzeniu . w kazdych badaniach najtrtrudniejsza jest interpreracja wynikow. pisalem wielokrotnie uzytkownucy bmw sa mocno specyficzni . na minus oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: O proszę... 23.06.15, 16:26 "Pisałem wielokrotnie"... w wykonaniu użyszkodnika zarejestrowanego dziś :D Odpowiedz Link Zgłoś
hgggvgghh Re: O proszę... 23.06.15, 16:30 jakas podjarana zdzira z innego forum mnie non stop banuje. normalnie jakas psycho fanka wiec nik nowy ale postac za nikiem stara Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: O proszę... 23.06.15, 18:21 Urzekla mnie twoja historia, tak naprawde chwycila za serce. Podlinkuj prosze te statystyki na ktore sie powolujesz. Umieram z niecierpliwosci by je poznac a tym samym prawde o mnie samym. Oswiec mnie dobry pasterzu. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: O proszę... 23.06.15, 21:16 taaa a te wyjace bachory to se same palcem zrobily i one tylko tych bab som. idiota, troglodyta i szowinista. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: no w koncu o posiadaczach BMW :-) 23.06.15, 17:57 Najgorsza rzecza jest ignorancja - nie wazne czy mowia dobrze czy zle, najwazniejsze ze mowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniarakieta93 Re: no w koncu o posiadaczach BMW :-) 29.06.15, 11:08 polecam przetestowac bmki przed zakupem np w www.transporters.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx www.transporters.pl - dno kompletne, nie polecam 29.06.15, 11:55 Nie polecam dennej firemki promującej się prymitywnym spamem - widocznie kretyni spamerzy od nic nie umieją lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlekki Re: no w koncu o posiadaczach BMW :-) 30.06.15, 15:47 Wygląda to na desperację tej małej firemki Transporters. W ciągu godziny w trzech różnych miejscach pojawiły się trzy zbliżone wpisy na temat tej firmy. Po stylu pisania nie trudno poznać, że podejmowane są próby pseudoreklamy. Link nr 1: www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=4&p=617160&sid=a8b900b986a9897d1db20a4fb723c660 Link nr 2: forum.gazeta.pl/forum/w,20,158005324,158060373,Re_no_w_koncu_o_posiadaczach_BMW_.html Link nr 3 www.forumtransportu.pl/Forum,,4821 Są znani z zadawania sobie pytań i sami na nie lubią sobie odpowiadać. Przykład: www.rybnik.com.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=5820 Wpisy z dnia 29.06. a) godzina 10:08: "witam, czy możecie polecić jakąś firmę na terenie śląska zajmującą się wynajmem długoterminowym samochodow?? Potrzebuje dobre auto na przyjazd osoby w celach biznesowych. Oprócz Transporters z rybnika jest coś jesszcze?" b) godzina 10:39: witam, co prawda tematyka tyczy sie wiekszych aut ale czy zna ktos jakąś firme na terenie Śląska oferującą luksusowe samochody na wynajem na okres np miesiąca? Potrzebuje załatwić takie do firmy i mam nóż na gardle. Póki co pozytywne opinie wyczytałem o Transporters, zna ktoś? c) godz. 11:09: polecam przetestowac bmki przed zakupem np w www transporters pl Odpowiedz Link Zgłoś
xvqqvx I dlatego... 30.06.15, 18:32 kretyni spamerzy z dennej firemki dostali to, na co zasłuzyli. Odpowiedz Link Zgłoś