Dodaj do ulubionych

Serwisowanie Lexa

10.09.15, 09:55
Kumpel z poprawczaka rozważa zakup Lexa LS-400 używki. Gdzieś jednak wyczytał, że w Polsce występują spore problemy ze skomplikowanym serwisem tego modelu i trzeba jeździć do Niemiec. Serwisy Toyoty ponoć w ogóle nie chcą się tykać czegoś więcej niż wymiany oleju. Trochę mi się to wydaje niedzisiejsze ale kto wie. Lex IS250 to trochę inna półka ale kiedy jakiś czas temu przyszło mi to okresowo użytkować, to serwisy Tojki bez gadania brały.
Ktoś się orientuje jak to jest?
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Serwisowanie Lexa 10.09.15, 10:45
      Jak zyc, jak zyc, panie premierze...
      To tylko dlatego, ze po poprawczaku i nie stac go na nowke?
      • szymi_mispanda moj pradziadek tez chce kupic... 10.09.15, 10:58
        ...LS-a jakiegos - do tej pory tez nie wiedzial gdzie i za co go bedzie serwisowac

ale podobno wasza premier kopacz obiecala ze w przyszlym roku emeryci co malo maja dostana jednorazowo po 300 pln brutto

dziadek ma 1100 brutto miesiecznie, co prawda nie wie czy dozyje ale juz sie cieszy - kupi teraz na kredyt a serwis zrobi w przyszlym roku za te 300 brutto
        • toreon Re: moj pradziadek tez chce kupic... 10.09.15, 11:06
          Jak to nasza premierzyca? A twoja nie? Za rękę poprowadzi nas przez te mętne europejskie wody wprost do dobroodbytu.
          300 to chyba mają dostać emeryci z pensją >900 więc nie ma co się podniecać.
          Już nie mogę się doczekać bycia emerytem

PS. pytanie o serwis lexa było wbrew pozorom na powaznie
        • nazimno ...nie wiem, co Ci poradzic... 10.09.15, 11:10
          Moze niech dziadek zalozy w doniczkach jakas uprawe ziol do kadzidla albo niech sobie kupi malego chemika i niech produkuje tabletki na potencje i niech sprzedaje to w internecie, bo ja bym na obietnice tych wysokich elit, zracych osmiorniczki (inne paskudztwa tez), nie liczyl.

Oni dlatego to przesuneli do przyszlego roku, bo do tego czasu czesc emerytow juz nie bedzie
          potrzebowac niczego poza swieczka, zapalana przez rodzine.

Trzeba przyznac, ze politycy mysla perspektywicznie i sa przewidujacy.
    • nazimno Wystarczy sie zarejestrowac: 10.09.15, 11:13

customerportal.lexus-europe.com/login/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka