Gość: RF IP: 57.66.193.* 28.09.04, 08:08 Tak piszą na interii. Kolejny list skopanego klienta przez ASO. Link Zgłoś Obserwuj wątek
remo29 Re: SKODA TEŻ SIĘ PSUJE. 28.09.04, 08:26 Myślę, że interia zaczęła ciekawy cykl i jakby się do tego przyłożyć, to może zrobić wiele - dla nas klientów - dobrego. Bo my tutaj możemy sobie pogadać, ponarzekać, pokomentować, ale tak naprawdę nic bez sądu nie jesteśmy w stanie zrobić. A sądy to wiadomo jakie są. Tak więc publikować listy i domagać się odpowiedzi od dealerów. To włączy im kontrolkę "aha! Jesteśmy w ukrytej kamerze". To i inne forum jak i grupy dyskusyjne (niemówiąc o Internecie) to spore miejsce wymiany informacji, do ktorego zagląda masę ludzi. Jeśli dealerem jest pan Henio w white-skarpetks to niwwiele do niego dotrze drogą korespondencyjną na linii Henio-Klient, ale jak zadzwonią dziennikarze, to już inna sprawa. Link Zgłoś
remo29 społecznie wklejam link 28.09.04, 08:27 ...ponieważ napiętnuję wszelkie niechlujstwo, cwaniactwo i złodziejstwo motoryzacja.interia.pl/news?inf=546795 Link Zgłoś
Gość: RF Re: społecznie wklejam link IP: 57.66.193.* 28.09.04, 10:56 I o to chodzi, na naszej naiwności żeruje banda cwaniaków więc ostrzegajmy się przed nimi nawzajem i po pewnym czasie może zaczną nas traktować jak należy. Bezrobocie w naszym kraju spowodowało, że wielu pracowników jest zatrudnionych po znajomości a nie wg posiadanych kwalifikacji i oto mamy skutki w wielu branżach. Do tego burdel prawny w tym kraju daje okazję dla różnych oszustów legalnie robić z ludzi tzw. balona. Link Zgłoś
Gość: RF Re: społecznie wklejam link IP: 57.66.193.* 28.09.04, 10:56 Dziękuję za link, nie umiem tego robić. Link Zgłoś
Gość: JK Re: SKODA TEŻ SIĘ PSUJE. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 19:40 Nie ma samochodu (marki), który się nie psuje. I nie ma chyba ASO, który działa tak jak powinien (sądząc po wypowiedziach różnych ludzi w różnych miejscach). Od dawna wyznaję pogląd, że wszystko zależy od konkretnego egzemplarza, a nie od firmy. I dotyczy to właściwie wszystkiego począwszy na samochodach, przez sprzęt wszelkiej maści (AGD, RTV) do całkowicie pierdółkowatych produktów. Jeśli chodzi o te wady wymienione w linku to chyba człowiek trochę przesadza. Wierzę, ze różne nieszczęścia mogły mu się przytrafić, ale bez przeginania. Gdzie on jeździ (i jak?), że rozwala sobie samochód o krawężniki? Jeżdżę samochodem parę lat, mam też trochę znajomych Octavii i nikt nie narzeka. Wszyscy wjeżdżamy na krawężniki normalnie, bez problemów. Fakt, robię to powoli, ale wjeżdżam powoli także samochodami innych marek. Myślę, że człowiek jest mocno rozgoryczony (może ma powody), ale swoich błędów nie powinien zwalać na samochód. Kolejna sprawa to serwisy. Podobne problemy miałam z Oplem. Też w kilku ASO nie potrafiono zlokalizować i usunąć usterek. Na szczęście nie były one takie straszne. Link Zgłoś
Gość: TakMaByc Re: SKODA TEŻ SIĘ PSUJE. IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:14 Gość portalu: RF napisał(a): > Tak piszą na interii. Kolejny list skopanego klienta przez ASO. "tez" sie psuje !!!!! tak to mozna powiedziec o samochodach np.Toyoty Link Zgłoś