loyezoo 18.07.16, 08:40 Od razu dodam,że nie mam nic wspólnego z tym produktem,ani z tym panem:) i sam tego badziewia nie zamierzam używać www.youtube.com/watch?v=R90_VTz2mK4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 10:18 To po jaka cholere dajesz link do tego...? Na piwo Ci dali? Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 10:25 Daje link,bo chcę poznać opinie innych,po obejrzeniu testu (chyba obiektywnego) Ty nazimno, często widzę jesteś malkontentem.Nikt nie każe ci oglądać. P/S piwo kupuje za swoje,na szczęście nie muszę dorabiać spamowaniem,które jakbyś zauważył w innych wątkach, mocno tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 10:41 To nie ma nic wspolnego z malkontenctwem. To jest po prosto taka sama sprzedaz jak sprzedaz srodkow na hemoroidy albo na "zespol niespokojnych nog" nie mowiac juz o kremach dla pan usuwajacych "56,32%" zmarszczek. Wiara zastepuje niektorym rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:04 Placebo często pomaga osobom wierzącym ze dostają super lek. To jest fakt. Wiec w tych przypadkach wiara jest lepsza od rozumu. Wciąż stosuje militec-1, i olej z MOS2, Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:18 W przypadku silnika też występuje efekt placebo? To może homeopatia też by nie zaszkodziła. Ale koniecznie ta z wyższej półki o wysokiej potencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:25 Nie wiem jak w przypadku silnika - tzn nie wiem jak silna moze byc wiara silnika w udana terapie. Ale ludziom placebo pomaga. Sprawdzono to już tyle razy ze nie ma sensu sie z tym kłócić. A mi militec pomaga w motocyklach i już. Wiara gory przenosi. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 13:07 Znaczy się "szach, mat, pozamiatane". Szczególnie ciekawe są te sekcje, które dotyczą zawartości chloru w preparacie i jego wpływu na przyśpieszenie korozji łożysk. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 13:15 Na koniec: instytucja wydajaca te opinie nie jest internetowa telewizja ani tabloidem motoryzacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Gwóźdź do trumny. 18.07.16, 13:16 Czyli reakcja disiarczku molibdenu z chlorem: 2MoS2 + 7Cl2 ? 2MoCl5 + 2S2Cl2 Jeszcze jakieś pytania? Tak chlorek molibdenu (V) to substancja stała o silnych własnościach utleniających. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:19 Chcesz dyskutować z moja wiara? Posłuchaj sobie jak brzmi wrzucenie jedynki w 99% boxerow BMW, można na światłach posłuchać przed startem. Mniej więcej tak jakbyś wepchnął młotek na żywca pomiędzy pracujące koła zębate. Po wlaniu militecu w mojej skrzyni wrzucenie jedynki brzmiało jak w japonczyku czyli bezgłośnie. A Ty mi to moja wiarę próbujesz zniszczyć? Jedz sobie na SDM do Krakowa i tam tak spróbuj wyskoczyć z naukowymi opracowaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:21 Strasznie sie emocjonalnie zaangazowales w "te substancje". Zupelnie niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:27 Bo w cos wierzyć w życiu trzeba. A mi został tylko militec-1 :) Wiec nie burz mi ostatniego bastionu. I tak z tego wszystkiego wrócę do domu wezmę strzykawkę i wciśne w Vespe jeszcze 50 ml. Muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:31 A jak ci ta osa wyzionie ducha tuz po zastrzyku? To wloski wyrob, delikatny owad. Przestanie bzykac i bedzie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:41 To już druga dawka bedzie Po pierwszej zasuwa 130 po autostradzie. Tylko mi krawat powiewa z tylu Przeżyje i druga i trzecia. Zalana LM wiec nic nie jest jej straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:43 Bundeswehra tez podobno zalewa LM. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:25 Nie wiem, ja jeździłem E36 na Liqui Moly i pracował trochę sympatyczniej. Nie, żeby to była kolosalna różnica, ale przy 10W40 to i tak żadna różnica w cenie była, to co mi szkodziło? No, ale jak ktoś wlewa ceramizer, wciera szampon na łysienie, łyka tabletki na odchudzanie, leczy się homeopatią czy kupuje "lewoskrętną witaminę C", "olej z wątroby rekina" czy inne mocno przereklamowane "uju-muju-dzikie-węże" to jest dla mnie kiep, który na własne życzenie daje się cwaniakom golić. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:35 W pierwszym momencie myslalem, ze chcesz wcierac ceramizer w lysine. Na szczescie masz trzezwy stosunek do tego calego ... Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 18:35 Tacy handlarze zawsze towarzyszyli ludzkosci. Pamietam dawno temu na targu w Nasielsku byl gosciu ktory krzyczal Ooooodciski, Kuuuurzajki, Naaaagniotki i mial oprawione w ramki okazy tychze, na wacie, cos jak kolekcja egzotycznych motyli. Te "motyle" roznily go od nieprofesjonalnych handlarzy. Nikt nie mial takiego tlumu kupujacych jak on. A sam produkt zapachem przypominal spirytus salicylowy... Odpowiedz Link Zgłoś
liczbynieklamia Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 13:04 Obejrzałem 2 czy 3 filmy tego jegomościa. Składały się z 4 rzeczy: lania wody, podawania powszechnie znanych informacji, błędów merytorycznych i bardzo nieudolnie ukrywanego product placementu. Nie mam zamiaru oglądać tego odcinka, ale obawiam się, że stężenie dwóch ostatnich składników (dobrze zmieszanych) będzie w nim wyjątkowo duże. Odpowiedz Link Zgłoś
4slash Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 21:50 Też to dzisiaj oglądałem. Kiedyś dolałem taki środek do piszczącej skrzyni biegów w 126 BIS ale nie było różnicy i dalej wyła. Odpowiedz Link Zgłoś