Dodaj do ulubionych

Ceramizer jednak działa?

18.07.16, 08:40
Od razu dodam,że nie mam nic wspólnego z tym produktem,ani z tym panem:) i sam tego badziewia nie zamierzam używać

www.youtube.com/watch?v=R90_VTz2mK4
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 10:18
      To po jaka cholere dajesz link do tego...?
      Na piwo Ci dali?
    • loyezoo Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 10:25
      Daje link,bo chcę poznać opinie innych,po obejrzeniu testu (chyba obiektywnego) Ty nazimno, często widzę jesteś malkontentem.Nikt nie każe ci oglądać.

P/S piwo kupuje za swoje,na szczęście nie muszę dorabiać spamowaniem,które jakbyś zauważył w innych wątkach, mocno tempie.
      • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 10:41
        To nie ma nic wspolnego z malkontenctwem.

To jest po prosto taka sama sprzedaz jak sprzedaz srodkow na hemoroidy albo na "zespol niespokojnych nog" nie mowiac juz o kremach dla pan usuwajacych "56,32%" zmarszczek.

Wiara zastepuje niektorym rozum.

• trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:04
          Placebo często pomaga osobom wierzącym ze dostają super lek. To jest fakt. Wiec w tych przypadkach wiara jest lepsza od rozumu.

Wciąż stosuje militec-1, i olej z MOS2,
          • tbernard Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:18
            W przypadku silnika też występuje efekt placebo?
            To może homeopatia też by nie zaszkodziła. Ale koniecznie ta z wyższej półki o wysokiej potencji ;)
            • trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:25
              Nie wiem jak w przypadku silnika - tzn nie wiem jak silna moze byc wiara silnika w udana terapie.
              Ale ludziom placebo pomaga. Sprawdzono to już tyle razy ze nie ma sensu sie z tym kłócić.

A mi militec pomaga w motocyklach i już. Wiara gory przenosi.
              • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:42
                tiny.pl/g9ccc
                • qqbek Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 13:07
                  Znaczy się "szach, mat, pozamiatane".
                  Szczególnie ciekawe są te sekcje, które dotyczą zawartości chloru w preparacie i jego wpływu na przyśpieszenie korozji łożysk.
                  • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 13:15
                    Na koniec:
                    instytucja wydajaca te opinie nie jest internetowa telewizja ani tabloidem motoryzacyjnym.

• qqbek Gwóźdź do trumny. 18.07.16, 13:16
                  Czyli reakcja disiarczku molibdenu z chlorem:
                  2MoS2 + 7Cl2 ? 2MoCl5 + 2S2Cl2
                  Jeszcze jakieś pytania?
                  Tak chlorek molibdenu (V) to substancja stała o silnych własnościach utleniających.
                • trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:19
                  Chcesz dyskutować z moja wiara?
                  Posłuchaj sobie jak brzmi wrzucenie jedynki w 99% boxerow BMW, można na światłach posłuchać przed startem. Mniej więcej tak jakbyś wepchnął młotek na żywca pomiędzy pracujące koła zębate.
                  Po wlaniu militecu w mojej skrzyni wrzucenie jedynki brzmiało jak w japonczyku czyli bezgłośnie.
                  A Ty mi to moja wiarę próbujesz zniszczyć? Jedz sobie na SDM do Krakowa i tam tak spróbuj wyskoczyć z naukowymi opracowaniami...
                  • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:21
                    Strasznie sie emocjonalnie zaangazowales w "te substancje". Zupelnie niepotrzebnie.
                    • trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:27
                      Bo w cos wierzyć w życiu trzeba. A mi został tylko militec-1 :)
                      Wiec nie burz mi ostatniego bastionu.
                      I tak z tego wszystkiego wrócę do domu wezmę strzykawkę i wciśne w Vespe jeszcze 50 ml. Muszę.
                      • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:31
                        A jak ci ta osa wyzionie ducha tuz po zastrzyku?
                        To wloski wyrob, delikatny owad. Przestanie bzykac i bedzie koniec.
                        • trypel Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:41
                          To już druga dawka bedzie
                          Po pierwszej zasuwa 130 po autostradzie.
                          Tylko mi krawat powiewa z tylu
                          Przeżyje i druga i trzecia. Zalana LM wiec nic nie jest jej straszne.
                          • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 17:43
                            Bundeswehra tez podobno zalewa LM.
            • qqbek Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:25
              Nie wiem, ja jeździłem E36 na Liqui Moly i pracował trochę sympatyczniej.
              Nie, żeby to była kolosalna różnica, ale przy 10W40 to i tak żadna różnica w cenie była, to co mi szkodziło?

No, ale jak ktoś wlewa ceramizer, wciera szampon na łysienie, łyka tabletki na odchudzanie, leczy się homeopatią czy kupuje "lewoskrętną witaminę C", "olej z wątroby rekina" czy inne mocno przereklamowane "uju-muju-dzikie-węże" to jest dla mnie kiep, który na własne życzenie daje się cwaniakom golić.
              • nazimno Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 12:35
                W pierwszym momencie myslalem, ze chcesz wcierac ceramizer w lysine.
                Na szczescie masz trzezwy stosunek do tego calego ...

• waga170 Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 18:35
                Tacy handlarze zawsze towarzyszyli ludzkosci. Pamietam dawno temu na targu w Nasielsku byl gosciu ktory krzyczal Ooooodciski, Kuuuurzajki, Naaaagniotki i mial oprawione w ramki okazy tychze, na wacie, cos jak kolekcja egzotycznych motyli. Te "motyle" roznily go od nieprofesjonalnych handlarzy. Nikt nie mial takiego tlumu kupujacych jak on. A sam produkt zapachem przypominal spirytus salicylowy...
    • liczbynieklamia Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 13:04
      Obejrzałem 2 czy 3 filmy tego jegomościa. Składały się z 4 rzeczy: lania wody, podawania powszechnie znanych informacji, błędów merytorycznych i bardzo nieudolnie ukrywanego product placementu. Nie mam zamiaru oglądać tego odcinka, ale obawiam się, że stężenie dwóch ostatnich składników (dobrze zmieszanych) będzie w nim wyjątkowo duże.
    • 4slash Re: Ceramizer jednak działa? 18.07.16, 21:50
      Też to dzisiaj oglądałem. Kiedyś dolałem taki środek do piszczącej skrzyni biegów w 126 BIS ale nie było różnicy i dalej wyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka