Dodaj do ulubionych

Oj, chciałbym...

11.10.17, 20:34
www.spidersweb.pl/2017/10/porsche-passport.html
- by było mnie stać
- by program był dla mnie dostęny
- by był oferowany przez dużo rożnych marek w ramach jednej platformy.

Miodzio, stała opłata i jeżdżę sobie jednym autem 2 dni innym tydzień, jeszcze innym miesiąc (może mnie urzekło?), nic mnie nie interesuje... rewelacja.

Szkoda, że trzeba się obudzić :-(
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Oj, chciałbym... 11.10.17, 23:06
      1. Bardziej chwyt marketingowy niż program. Kogo stać na 3k kapusty na sam samochód miesięcznie, ten już ma 911 w garażu.
      2. Jako chwyt marketingowy udany - pobudza wyobraźnię... "co by było gdybym mógł". A potem przychodzi plan leasingu i najtańsze Porsche nadal jest w zasięgu... no i zanęcony "programem" łykasz przynętę aż po spławik... choć sam jeździłeś Macanem i twierdzisz, że wcale nie jest to taka rewelacja.
      • galtomone Re: Oj, chciałbym... 12.10.17, 07:22
        Marudzisz.
        Ale jak cie stac na 3k miesiecnie... to po cholere ci jedno porsze i po cholere ci 5 na podjezdzie + problem.
        Tak przywoza ci na co masz ochote i juz.

Poza tym, nie chcesz - nie korzystaj :-) Nikt nie zmusza - ja bym korzystal
    • engine8 Re: Oj, chciałbym... 12.10.17, 04:32
      E tam u nas jest lepszy Klub... Znam jednego co jest czlonkiem (Discovery) - jedynie wystarczy na kilka godzin w weekendy.

www.fasttoysclub.com/the-cars/los-angeles/
      www.fasttoysclub.com/fast-toys-club-membership/
      • galtomone Re: Oj, chciałbym... 12.10.17, 07:24
        U nas tez to jest (albo cos podobnego). Nie pamietam jak sie nazywa, ale znajomy ma Mustanga i przynalezy.
        Maja jakies dobrne oplaty i kolese z rooznymi autami tego typu sie nawzajem , miedzy czlonkami , wymieniaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka