misiaczek1281 31.10.17, 12:00 no nareszcie...mam nadzieję że zachorowalność na raka spadnie:) Koniec kopciuchów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loyezoo Re: Nadchodzi koniec epoki Diesla 31.10.17, 12:38 Jak to ktoś dobrze, gdzieś wspomniał,Toyota nigdy nie robiła dobrych diesli (w większości przypadków) za to była w zasadzie prekursorem w hybrydach,więc po co ma produkować coś,czego nie umie? I tak się składa,że w tym artykule nie wspomniano ,że Toyota nadal będzie robić diesla dla Land Cruisera,Hiluxa i Proace. Poza tym,będzie wstawiała diesle do samochodów dla klientów flotowych...także ten.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Nadchodzi koniec epoki Diesla 31.10.17, 12:46 loyezoo nieprawda...1.4 D4D to bardzo udany Diesel...trwały ,oszczędny ,bez dwumasy i przed 2008 r. bez DPF... Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: Nadchodzi koniec epoki Diesla 31.10.17, 13:54 Czytasz ze zrozumieniem? Napisałem "w większości przypadków" ,a 1.4 jest tylko tego potwierdzeniem,że był nielicznym wyjątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Nadchodzi koniec epoki Diesla 31.10.17, 12:45 Czytanie ze zrozumieniem ciężka sztuka. Pewnie przy rozpalaniu swojego trującego pieca się zmęczyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Nadchodzi koniec epoki Diesla 31.10.17, 12:47 samspade nie...piec rozpala się sam...zmęczyłem się czytając twoje pierdoły bez związku z tematem:) Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Nadchodzi koniec epoki Diesla 31.10.17, 12:52 Ale smrodzisz trolu. A nie zmęczyłeś się pisząc pierdoły? Nawet nie czytasz tego co linkujesz. Ty dla kasy trolujesz czy tylko dla zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Nadchodzi koniec epoki Diesla 31.10.17, 14:35 poruszam temat Diesli...a ty? zero w temacie....to się nazywa trollowanie w czystej postaci Odpowiedz Link Zgłoś