Dodaj do ulubionych

Madry gej?

31.10.18, 08:03
Jeszcze sie skonczy ze w wyborach prezydenckich zaglosuje na geja Bierdonia I to nie ironia bo poglady ogolne na polityke ma podobne do moich:

cyt.

"Ostatnie lata rządów Prawa i Sprawiedliwości nieźle dały nam w kość. … wmawiają nam, że Polska nie potrzebuje nowych polityków ani nowej formacji politycznej. Mówią, że wystarczy jedna, jedyna i ukochana Platforma Obywatelska. Nie zgadzam się"

www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,24104671,robert-biedron-polityka-oszalala-rzadzi-nami-strach-przed.html#s=BoxOpLink
Jak ja bym chcial zeby PIS poszedl won - to oczywiste (choc dla mnie 99% problemu z PIS to fatalna polityke zagraniczna bo wewnetrznie zrobili troche dobrego m.in. program socjalne.

Ale rownie bardzo chcialbym zeby won w cholere poszedl Rudy z ta cala platforma I cala pseudo elita III RP razem z tymi roznymi dziennikarzami III RP lisami, Zakowskimi, Olejnikami, calym tym TVNem I tym wszystkim co tak usilnie broni III RP.

Wiec moze Biedron?
Obserwuj wątek
    • duze_a_male_d_duze_m Re: Madry gej? 31.10.18, 08:36
      Ale jakim zapleczem on dysponuje. Ci co się do niego dokleją będą nie lepsi. Poza tym za dobry z niego człowiek. Chyba potrzebujemy twardszego faceta, lub kobiety.
      • trypel Re: Madry gej? 31.10.18, 09:17
        mysląc cały czas o zapleczu jestesmy skazani na istniejące ekipy i uklady. I ich regularne zmiany co 4 lata.
        • nazimno Re: Madry gej? 31.10.18, 09:46
          "Wy, ktorzy tutaj... - porzuccie wszelka nadzieje".
          /cytat/
        • duze_a_male_d_duze_m Re: Madry gej? 31.10.18, 10:48
          Pojedynczych zawodników jest cała masa, pokazują ich kilku w tv i wielu w internecie.
    • toreon Re: Madry gej? 31.10.18, 09:42
      Jasne
      Prezydent-celebryta znany na całym świecie z tego że gej i to jeszcze w takim katolickim kraju
      Już widzę poważanie ze strony np. Orbana czy Trumpa
      Z drugiej strony gdybym miał do wyboru trójcę Tusk/Maliniak/Biedroń to faktycznie kusząca by była ostatnia opcja.
    • galtomone Re: Madry gej? 31.10.18, 10:53
      Pelna zgoda.
      Resztki PO i PiS nich sie lacza w formacje centro - prawicowo - katolicka
      Ale przydlaby sie wreszcie nowoczesna centro - lewica.

I jakis konsensus w zakresie polityki zagranicznej.
      Wreszcie decyzja co do Euro i szybsza, glebsza integracja z EU - Polska w jadrze bedzie miec wiecej do powiedzenia niz teraz a bedac czescia rdzenia EU bedziemy znacznie bezpieczniejsi niz nawet jako czlonek NATO
    • bimota Re: Madry gej? 31.10.18, 10:59
      A "POGLADY" POEGAJA NA TYM, ZE SIE KRYTYKUJE PIS... A CZEMU NIE NA BĘGOWSKĄ ?
    • bigzaganiacz Re: Madry gej? 31.10.18, 11:40
      byle szydery za granica nie robil , mozliwe nawet zblizenie w stosunkach z francja
      generalnie ok
    • przyjemny_gosc Re: Madry gej? 01.11.18, 17:02
      To samo.
      Też Biedroń ma mój głos, mimo, że gej.
      Ale i tak wiadomo, że wygra Duda.
      • bigzaganiacz Re: Madry gej? 01.11.18, 22:12
        i tak wiadomo, że wygra Duda

Ale ze co ?
      • galtomone Nie żartuj 02.11.18, 07:08
        przyjemny_gosc napisał:

> Ale i tak wiadomo, że wygra Duda.

Nawet gdyby nie miał kontrkandydata to nie jest pewne, ze wygra!
    • jeepwdyzlu Re: Madry gej? 01.11.18, 22:46
      Qrwa Szymi który to pedalski wątek zakładasz? Dziesiąty?
      Masz problem.
      No chyba, że pogodzisz się sam z sobą...
      Bądź dzielny.
      Jeep
      • galtomone Re: Madry gej? 02.11.18, 07:16
        To ta propaganda homoseksualna i promocja orientacji... Szymek sie zapisuje do gejów :-)
        Wreszcie rozumiem strach heteroseksualnej prawicy.... Nie sadziłem, ze te marsze i tęcze na koszulkach mogą tak skutecznie działać.

Czas zacząć myśleć jak się ratować!!!!
      • nazimno Re: Madry gej? 02.11.18, 07:49
        Ja mysle, ze szymi robi sobie jaja z galtomonka
        i jego "anal-iz".
        To galtomonek jest problemem z zakladaniem
        rozhisteryzowanych watkow o tej tematyce
        i wyraznych do niej sklonnosciach.
        Zslosne to jest.
        • yasiaq Re: Madry gej? 03.11.18, 17:13
          Nie chciałbym nikogo obrazić ale jesteście nie na czasie. Moda na homoseksualizm wprawdzie nie przemija ale w troszkę bardziej cywilizowanym świecie idzie się już krok dalej w kierunku "świadomej " pedofilii tzn takiej która jest całkowicie naturalna i jest wciąż błędnie klasyfikowana jako choroba. Po co więc wchodzić w delikatnie czerstwy temat typu prezydent gej skoro to już było i można by rzec, że wieje nudą..Warto też wspomnieć, że już car Aleksander 3ci wiedząc ,że Piotr Czajkowski lubi chłopców zauwazył ,że geniusz jest wart tego małego poświęcenia mówiąc chłopców mamy wielu a czajkowskiego tylko jednego..We współczesnym świecie podobnie rzecz ma się z nieszczęsnym polańskim, w USA gdzie rządzi dzicz już by go posadzili ale w Europie jest więcej zrozumienia dla geniuszu i tego ,że czymś go trzeba nakarmić.. Dlaczego więc Polska ma być wiecznie zapóźniona? Oto wykład z uniwersytetu w Wurzburgu na potwierdzenie moich słów.. www.youtube.com/watch?v=EJLd6l4-t9A
          • bimota Re: Madry gej? 03.11.18, 17:34
            A NAZYWANIE WSZYSTKIEGO PEDOFILIA NIE JEST CHOROBA ?
          • bwv1080 Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 19:40
            yasiaq napisał:
            > Oto wykład z uniwersytetu w Wurzburgu na potwierdzenie moich słów..

Ogólnie bredzisz. A także kłamiesz.
            To nie by wykład Uniwersytetu Würzburg, lecz wykład w ramach konferencji TEDx. Uniwersytetu było tylko wnętrze. To po pierwsze.

Po drugie nie chodziło o rzekome "błędne klasyfikowanie pedofilii jako choroba", lecz właśnie o uznanie pedofilii jako choroby, aby skutecznie poddać terapii osoby dotknięte i zredukować liczbę przestępstw i ofiar. Bo w populacji pewien odsetek osobników miał, ma i mieć będzie skłonności pedofilskie. Ale przy właściwej pomocy może pozostać przy skłonnościach, ale bez obracania ich w czyny.

Czyli nie potwierdzenie slow, lecz dokładne przeciwieństwo tego, co insynuujesz.

Po trzecie insynuujesz Czajkowskiemu pedofilię. Dowodów czy nawet poszlak nie masz oczywiście żadnych, ale to tak przyjemnie obrzucić trupa goownem. Bo trup nie odrzuci. A czym sam się ufajdasz, to twoje. Koprofilie uważam za bardzo nieapetyczna dewiacje, ale skoro tak lubisz... Na twoje szczęście koprofilia nie jest karalna.
            • yasiaq Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 20:06
              Ogólnie to sam bredzisz. Wykłady na uniwersytecie jakimkolwiek zawsze odbywają się w ramach czegoś, jak nie wykładów to koferencji budynek sam z siebie wykładów nie robi...Tak czy siak ze zrozumieniem treści masz kłopot ale to akurat nie dziwi ponieważ 95 procent tutejszych januszów nie rozumie co czyta , co słyszy, nawet nieszczęsne radia tubylcze puszczają specjalnie spreparowaną papkę pseudomuzyczną przeplecioną chamskimi głośnymi reklamami a janusze tego słuchają. Mieścisz się więc w lokalnym standardzie..lekarz smiało mógłby orzec ,że jak na tutejsze standardy chłop z ciebie zdrowy , nie kombinuj więc za bardzo jak czegoś nie łapiesz nie ma potrzeby się tak pultać , pamiętaj, że złość piękności szkodzi
              • nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 20:40
                To ciekawe z jaka troska srodowiska
                naukowe zajmuja sie cierpieniami
                pedofilow, ignorujac konsekwencje
                tego pedofilstwa wobec ich ofiar,
                ktore niszcza cale zycie bezbronnego
                dziecka.

No coz - "nauka wymaga ofiar".
                PS
                Daj sobie spokoj z tym milosnikiem
                Bacha, yasiaq. Nich sobie podyskutuje
                z galtomonkim az do osiagniecia
                nirwany.
                • bwv1080 Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 20:58
                  nazimno napisał:
                  > To ciekawe z jaka troska srodowiska
                  > naukowe zajmuja sie cierpieniami
                  > pedofilow, ignorujac konsekwencje
                  > tego pedofilstwa wobec ich ofiar,
                  > ktore niszcza cale zycie bezbronnego
                  > dziecka.

O, następny koprofil wbrew lepszej wiedzy babrze się w goownie i usiłuje ubabrać innych.
                  • yasiaq Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 21:19
                    nawet skojarzenie z tym koprofilem ..delikatnie mówiąc dosyć odległe od tematu. Zanim użyjesz słowa przeczytaj w słowniku co ono oznacza, jak to mówią nie zaszkodzi..a może pomóc..
                    • bwv1080 Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 21:56
                      yasiaq napisał:
                      > nawet skojarzenie z tym koprofilem ..delikatnie mówiąc dosyć odległe od tematu.
                      > Zanim użyjesz słowa przeczytaj w słowniku co ono oznacza, jak to mówią nie za
                      > szkodzi..a może pomóc..

To oczywiste. To oznacza osobę z lubością babrzącą się w ekskrementach i starającą się tymi ekskrementami ubabrać i innych. To, co właśnie robicie.
                      • nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 22:09
                        ...jestes zalosnym dupkiem, bwv

• nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 21:40
                    Ty juz sam sie posr...
                    ...a ja g... sie nie zajmuje.
                    Spadaj.
                  • nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 03.11.18, 21:46
                    i jeszcze jedno, bwv,
                    przykro mi, ze sie toba "ubabralem"
                    jak to zrecznie ujales...
              • galtomone Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 09:12
                yasiaq napisał:

> Ogólnie to sam bredzisz. Wykłady na uniwersytecie jakimkolwiek zawsze odbywają
                > się w ramach czegoś,

Owszem. Tyle, ze ty dokonales siwadomie/nieswiadomie manipulacji

> Oto wykład z uniwersytetu w Wurzburgu na potwierdzenie moich słów..

Bo to brzmi, jakby cos bylo linia/oficjalnym stanwiskiem samego uniwersytetu.
                A tak nie jest.

Czy jesli zajecia z plywania dla doroslych odbywaja sie w szkole podstawowej (zewnetrzna firma wynajmuje basen popoludniami) - tak sie sklada, ze chodze na takie treningi - to mozna napisac, ze szkola podstawowa "uczy plywac" doroslych... (w domysle - przy dzieciach)?
                • szymi_mispanda Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 09:23
                  Nie jak ten caly uniwersytet daje wszedzie uzywac swoje wlasne oficjalnie logo a nawet ma strone w internecine powiazana z tymi TEDexami:

www.tedxuniwuerzburg.de/

Dodatkowo Pani prezenterka jest jednoczesnie studentka tegoz uniwersytetu.

A jeszcze dodatkowo jej imie Miriam - co to za imie? Z jakiegos kregu kulturowego?

Zeby bylo jasne - mnie ta cala wasza sprzeczka o pedalach, pedofilach I sraniu kolo ch...a lata - ale … to co napisalem powyzej - ja osobiscie nie wierze wogle w zbiegi okolicznosci. Nigdy.
                  • nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 10:18
                    i uszczesliwi swoja wiedza caly swiat...

www.tedxuniwuerzburg.de/speaker/mirjam-heine/
                    • szymi_mispanda Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 10:31
                      widzialem juz ta podstrone o niej I pare wiecej.

wiesz, ja podejrzewam ze ona to nawet moze ma dobre checi - to jest w tym najgorsze bo jak widzisz przeciwnika ktory cie atakuje to wiesz co robic.

ale obecna sytuacja w roznych sferach zycia cwyliwizacji lacinskiej przypomina mi taka scene ze jest wielki statek na oceanie, plynie przez sztorm, tajfun

I w jakis magiczny sposob sie tak zlozylo ze nie ma kapitana - starego doswiadczonego wygi morskiego, nie ma bosmana, I nie ma sternika

natomiast na mostku klebii sie tlum 20-30-40 letnich debilek po studiach dziennikarskich, pscyhologii (Miriam jak juz w ta strone to dlaczego nie psychiatria kliniczna, zabraklo inteligencji?)

I teraz my wszyscy jestesmy na tym statku I wszystkie te dziewuszki dobrze chca - I to one beda przeprowadzac nasz statek przez sztorm

a nie 70 letni kapitan z 50 latami doswiadczenia na morzu, ze swoim wienym bosmanem I sternikiem - oni to nie "bo ma byc rownouprawnienie, a poza tym bosman jest gruby a sternikowi smierdzi spod pachy"

• jeepwdyzlu Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 12:12

I teraz my wszyscy jestesmy na tym statku I wszystkie te dziewuszki dobrze chca - I to one beda przeprowadzac nasz statek przez sztorm

a nie 70 letni kapitan z 50 latami doswiadczenia na morzu, ze swoim wienym bosmanem I sternikiem - oni to nie "bo ma byc rownouprawnienie, a poza tym bosman jest gruby a sternikowi smierdzi spod pachy"
                        -----
                        Szymi qrwa zamiast nam dupę zatruwać - może bys ciut schudnął???
                        I kup dezodorant.

J.
                        • nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 12:21
                          Kiedys przez przypadek trafilem na opinie pewnej nowoczesnie nawiedzonej laski,
                          ze na nia dzialaja tylko naturalne meskie feromony.

Czyli te dezodoranty z rossmanna mozna uzyc conajwyzej na przepedzenie pchel z labradora.
                        • szymi_mispanda Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 12:34
                          ja dezodorantu uzywam - ale ja nie chce byc kapitanem. branie odpowiedzialnosci za pasazerow albo wogle za kogokolwiek poza samym soba to nie dla mnie. A mase to ja jeszcze zwieksze.

ale przykladem grubego ktory ta ideologia zniszczyla jest Harvey Weinstein - gosc ku... stworzyl wytwornie Miramax, wyprodukowal zajebiste filmy akcji ktore bawily cale pokolenie

I teraz jakas stare ku... "tweeta" puscila ze on ja molestowal I gosc ponosi konsekwencje

ja sie pytam gdzie jest ku... prawomocny wyrok sadu potwierdzajacy ze on jakas szmate zgwalcil?

jak nie ma to wypie...c
                • szymi_mispanda Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 10:23
                  a propos

wysluchalem tej kretynki w calosci

dla mnie to sie wpisuje wcale nie pod obrone konkretnie pedofilow - ale to jakas chora ideologia istniejaca tylko niestety w krajach wysokorozwinietych

ona jest dosyc skomplikowana ale tak jak ja to rozumiem to jest dazenie do stworzenia spoleczenstwa zunifikowanego tz. nieosiagalnym oczywiscie biologicznie nirwana I celem tej ideologii jest zeby na swiecei stworzyc jakies spoleczenstwo hybryd laczacych w sobie cechy damskie, meskie I wszelkie inne ale nieodroznialnych od siebie

stad z jednej strony jakies bzdety o niekaraniu pedfili tylko pomaganiu im w domysle zeby im obnizyc poped wobec dzieci

z drugiej strony prowadzano od lat mentalna kastracja mezczyzn - zakrojona na szeroka skale we wszystkich dziedzinach zycia od promocji chudosci, chodzenia w rurkach, po proby przeforsowania ustawodawstwa takiego ze np kierowca ktory przekroczy predkosci dozwolone np 2x popelnia przestepstwo I idzie do wiezienia

kto czytal cos o psychologii ten wie ze to beda glownie mezczyzna w wieku reprodukcyjnym I majacy najwiecej testosterone w populacji - bo to oni sa sklonni do podejmowania ryzyka

tak wiec to nie chodzi o lewactwo czy prawactwo

to jest znacznie szersza ideologia wyprodukowania spoleczenstwa osobnikow przypominajacych obojniaki - pozbawionych typowo meskich cech bo to ulatwii konktrole nad nimi, ale pozbawionymi tez typowo damskich cech bo tak naprawde kazdy kto choc troche zna kobiety to wie ze one lubia byc do pewnego stopnia zdominowane

odrwocenie rol spolecznych ma sluzyc temu zeby zarowno mezczyzna nabrali cech kobiecych ale tez vice versa

po co to wszystko?

w mojej ocenie podejrzewam ze chodzi tylko I wylacznie o pieniadze - ma to byc spoleczenstwo obojniakow zamjmujacych sie tylko praca biurowa nie majaca wiele sensu, a potem zakupami niepotrzebnych gadzetow paroma godzinami snu I od nowa

maja tez sie nie buntowac, nie podejmowac ryzyka, byc potulni I nieagresywni

tak zeby jeden promil jajbogatszych skupiajacy prawie calosc bogactw wytworzonych na tej planecie czul sie bezpieczenie zeby przypadkiem nie nadeszla jakas nowoczesna rewolucja francuska albo pazdziernikowa
                  • nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 10:51
                    To wszystko tworzy baze do manipulacji
                    spolecznej. Do tego potrzebny jest
                    potulny, podatny na naciski, i bezkrytycznie akceptujacy te metody tlum.
                    Na podobnej zasadzie do wladzy dochodzily dyktatury polityczne.

Tu chodzi o dyktat mentalny i eliminacje
                    etyki o pochodzeniu religinym,
                    ktora jest istotna przeszkoda.
                    • szymi_mispanda Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 11:02
                      tak. wiem. stad np agora codziennie publikuje dwa artykuly o pedofili wsrod ksiezy.

Jakis specjalnie religijny nie jestem ostatni raz w kosciele chyba 2-3 lata temu na wielkanoc, ale juz mnie ta jebana nagonka na kosciol wku...a

jakos sobie nie przypominam zeby mnie kiedykolwiek ksiadz molestowal, albo kazal placic pod przymusem.

ta religia chrzescijanska I wprowadzona przez nia etyka chrzescijanska sa jednym z trzech filarow cywilizacji lacinskiej - w wielkim skrocie chrzescijanstwo wprowadzilo zasade ze kazdy jest "istota boza" I ma jakies elementarne prawa zagwarantowane czy jest zebrakiem czy krolem

I to nasza cywilizacji odroznia od starozytnego rzymu ktory byl pod wieloma wzgledami cywilizacja stojaca tak wysoko jak my - mial juz pryncypia prawne I logike arystotelesianska jako fundamenty ale nie mial etyki chrzescijanskiej I dlatego zupelnie normalne bylo ze na ulicy w bialy dzien pan wsrod przechodniow podcinal gardlo swojemu niewolnikowi I na nikim nie robilo to wogle wrazenia.

a teraz sa sily ktorym strasznie to chrzescijanstwo przeszkadza - tylko ok, w takim razie pokazcie co macie do zaoferowania w zamian?

jak czytam gazete to mam wrazenie ze mamy wyzec sie etyki chrzescijanskiej majacej 2tys lat, a w jej miejsce oferowana jest etyka jakis 20-40 letnich idiotek po mniemanologii stosowanej majacych w tytulach zawodowych nieznane mi okreslenia "coach personalny", "blogerka" itp.
                      • nazimno Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 12:02
                        Na tej samej stronie, co forum auto, jest wlasnie link:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,167071792,167071792,Do_czego_sluzy_ojciec.html

PS
                        Dyskusja pod podanym linkiem to tylko maly element mozaiki ilustrujacej szerszy temat
                        jakim jest ewoluowanie zawartosci mozdzkow kobiet podatnych na manipulacje mentalnosci.
                      • bwv1080 Re: Glupi prawak-koprofil 04.11.18, 12:41
                        szymi_mispanda napisał(a):
                        > Jakis specjalnie religijny nie jestem ostatni raz w kosciele chyba 2-3 lata tem
                        > u na wielkanoc, ale juz mnie ta jebana nagonka na kosciol wku...a

To nie jest nagonka, tylko rzeczywisty wymiar. Przy skali problemu rzędu choćby 5 % duchownych razy dziesiątki tysięcy duchownych wychodzą tysiące ofiar. Organizacja od zawsze starała się sprawy zamieść pod dywan, ale w końcu czara się przelała.

> jakos sobie nie przypominam zeby mnie kiedykolwiek ksiadz molestowal, albo kaza
                        > l placic pod przymusem.

Nie przypominam sobie, żebym miał włamanie w domu. Ta cala przestępczość to lewacka propaganda w celu ustanowienia państwa policyjnego.

Nie zabili mnie w wypadku drogowym. Wypadki drogowe to bujda.

> ta religia chrzescijanska I wprowadzona przez nia etyka chrzescijanska sa jedny
                        > m z trzech filarow cywilizacji lacinskiej - w wielkim skrocie chrzescijanstwo w
                        > prowadzilo zasade ze kazdy jest "istota boza" I ma jakies elementarne prawa zag
                        > warantowane czy jest zebrakiem czy krolem

Jak zwykle bredzisz. Pierwszy kodyfikowany przykład wprowadzenia praw człowieka dla wszystkich, uwolnienia niewolników i wolności religijnej miał miejsce pol tysiąca lat _przed_ nasza era. Cyrus II Wielki, Persja.

Chrześcijańskie panowanie przez wieki to okres regresji praw człowieka. Chrześcijaństwo nie miało żadnych problemów z uciskiem, wyzyskiem czy nawet zabijaniem niewolników, szczególnie innych ras. Z wyzyskiem i uciskiem własnych chłopów pańszczyźnianych (czyli de facto tez niewolników) tez nie.

Zmiany tego stanu nie powstały na łonie chrześcijaństwa, lecz były dziełami administracji świeckiej, niekościelnych filozofów lub wynikami ruchów ludowych. Kościół nie był nigdy zainteresowany zmianami status quo i ograniczaniem dochodów ze zniewolonych owieczek.

> I to nasza cywilizacji odroznia od starozytnego rzymu ktory byl pod wieloma wzg
                        > ledami cywilizacja stojaca tak wysoko jak my - mial juz pryncypia prawne I logi
                        > ke arystotelesianska jako fundamenty ale nie mial etyki chrzescijanskiej I dlat
                        > ego zupelnie normalne bylo ze na ulicy w bialy dzien pan wsrod przechodniow pod
                        > cinal gardlo swojemu niewolnikowi I na nikim nie robilo to wogle wrazenia.

Znowu bredzisz i fantazjujesz. I wywracasz historie do góry nogami.

> a teraz sa sily ktorym strasznie to chrzescijanstwo przeszkadza - tylko ok, w t
                        > akim razie pokazcie co macie do zaoferowania w zamian?

Jest na tej planecie dość krajów i kultur z własnymi strukturami etyki. I nie jest tam pod względem etyki gorzej, a w wielu aspektach nawet lepiej.

Było dość badan. W żadnym nie stwierdzono pozytywnego wpływu chrześcijańskiej religijności na uczciwość, redukcje złodziejstwa, dobroczynność itp. Wręcz przeciwnie, kraje z ludnością przeważająco katolicka cechował większy współczynnik złodziejstwa i łapówkarstwa, niż kraje laicko-protestanckie, czy praktycznie zupełnie zlaicyzowane.

> jak czytam gazete to mam wrazenie ze mamy wyzec sie etyki chrzescijanskiej maja
                        > cej 2tys lat, a w jej miejsce oferowana jest etyka jakis 20-40 letnich idiotek
                        > po mniemanologii stosowanej majacych w tytulach zawodowych nieznane mi okreslen
                        > ia "coach personalny", "blogerka" itp.

Rozkoszne. Peany na "etykę chrześcijańską" (BTW straszne contradictio in adiecto) prawi osoba mająca te zasady w dupie. Ciekawym, co powie zadeklarowany ku...szonek tego forum na jedną z podstawowych zasad chrześcijańskich "nie cudzołóż"?
                        • wtop.ek tłuścioch odleciał 04.11.18, 19:18
                          >I dlatego zupelnie normalne bylo ze na ulicy w bialy dzien pan wsrod przechodniow pod
                          > cinal gardlo swojemu niewolnikowi I na nikim nie robilo to wogle wrazenia.

Na to ja napiszę tak

I dlatego zupelnie normalne bylo ze w Savannah, Georgia A.D. 1860 na ulicy w bialy dzien biały pan wsrod przechodniow podcinal gardlo swojemu czarnemu niewolnikowi I na nikim nie robilo to ogóle wrażenia.

Prawda, tłuściochu?

• bimota Re: Glupi prawak-koprofil 05.11.18, 14:52
                    to jest znacznie szersza ideologia wyprodukowania spoleczenstwa osobnikow przypominajacych obojniaki - pozbawionych typowo meskich cech

ZNACZY JAK SIE KOMUS PODOBA DOJZALA 13-LATKA, TO NIE JEST FACETEM TYLKO OBOJNAKIEM ?

TA CALA "PEDOFILIA" TO WYLACZNIE KEWESTIA UMOWNA. KIEDYS NP. KROLOWIE NORMALNIE SIE ZENILI Z DZIEWUSZKAMI I NIE PRZYPOMINAM SOBIE DONIESIEN, BY KOSCIOL CZY KTOKOLWIEK WTEDY PROTESTOWAL...

A TRAUME TO WYWOLUJA TE WSZYSTKIE PSYCHOLOZKI I FEMINISTKI WMAWIAJAC DZIECIAKOM, ZE IM SIE JAKAS KRZYWDA STALA. PRZYNAJMNIEJ W NIEKTORYCH PRZYPADKACH...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka