Dodaj do ulubionych

Cytryna C3 - tempomat

31.10.18, 14:05
witam,

otrzymalem w wypozyczalni C3 z tempomatem. niestety instrukcja obslugi jest tylko po hiszpansku. Czy wie ktos jak to urzadzenie dziala? Rocznik mysle ze 2017-2018. Cos mi sie ustawia - bo albo ogranicznik predkosci, albo tempomat, ale nie trzyma predkosci przy zadnym usatwieniu.
Pozatym wnetrze brzydkie ze szok.

dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • loyezoo Re: Cytryna C3 - tempomat 31.10.18, 14:49
      Poważnie? service.citroen.com/ACddb/ google twoim przyjacielem jest
      • marekggg Re: Cytryna C3 - tempomat 31.10.18, 19:40
        dziekuje bardzo, ale niestety tego sie na tablecie z androidem nie da ogladac. a problemem nie jest tu akurat francuski, ktorym wladam biegle. pozostaje hiszpanska instrukcja obslugi bolidu C3 Puretech z 60 km. tyle mialem ostatnio w felicji 30 lat temu.
        • trypel Re: Cytryna C3 - tempomat 31.10.18, 20:15
          68
          Tyle ma najsłabszy puretech
          Ale dużo to to nie jest, w starej c3 miałem 75 i to był mul.
          Nie masz gdzieś miedzy fotelami włącznika tempomat/ogranicznik?
          Miałem jakiś czas temu jakiegoś nowego francuza z wypożyczalni i tam to dali. Tam sie włączało a potem sterowało przy kierownicy.
          • marekggg Re: Cytryna C3 - tempomat 31.10.18, 21:42
            nic nie ma miedzy siedzeniamy. jest jakas tam trzecia wajcha po lewej stronie po kirownica. poczytam hiszpanska instrukcje i bedzie ok
          • marekggg Re: Cytryna C3 - tempomat 31.10.18, 21:42
            nic nie ma miedzy siedzeniamy. jest jakas tam trzecia wajcha po lewej stronie po kirownica. poczytam hiszpanska instrukcje i bedzie ok
        • mykonid Re: Cytryna C3 - tempomat 31.10.18, 23:32
          Dlaczego nie? Ja to na telefonie oglądam. Jedyny problem to taki, że strona jest zrobiona jak ich samochody, tzn dziwnie:/
      • waga170 Re: Cytryna C3 - tempomat 01.11.18, 02:23
        Zauwazam pewna prawidlowosc:
        Masz cipke potrzebujesz tamponu
        Masz siusiaka, potrzebujesz tampomatu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka