vogon.jeltz Re: Pytanie do Misiaczka again 22.01.20, 10:35 Widziałeś księdza, który jeździ nastoletnim Polo i pali w piecu syficznym drewnem z rozbiórki? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Pytanie do Misiaczka again 22.01.20, 11:35 Jezdzenie Polo czy palenie w piecu przez ksiedza to chuj w porownaniu z jednym takim co mnie raz po reku napierdolil linijka. I jeszcze pamietam ze na spowiedzi przez kratke jakiemus ksiedzu napierdalalo zepsutym zebem. Zmadrzalem chyba ciut za pozno…. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pytanie do Misiaczka again 22.01.20, 18:43 E to ja mialem lepszego....mni to na religii taka laska po grzbiecie nawalil.... Jak wychodzac powiedzialem ze ide ojcu powiedziec to mi powiedzial "idz i sie razem z Twoim ojcem powiescie" ... A na pasterce to jak msze odprawial to nie mogl zlozyc rak bo mu sie mijaly taki bym napity... No jak go na wiejskie wesele zaprosili i sie poklocil z jakim partyjnym to wyciagnal pistolet i im sufit podziurawil i zyrandol rozstrzelal zeby nie widzieli jak ucieka.... Przyjechal loksalny postrunkowy MO na WFM-ce, cos tam popisal i na tym sie skonczylo... To by taki ksiadz patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Pytanie do Misiaczka again 22.01.20, 18:50 Zaczynam watpic czy Misiek jest ksiedzem... Odpowiedz Link Zgłoś