hukers 03.06.20, 20:01 Misiak, wyczytałem, na forum, że grasz w szachy. Może pykniemy partyjkę na chess.com. Ze mnie żaden arcymistrz, także bez obaw, 29 wygranych, 28 przegranych, dwa remisy. Jakby ktoś inny chciał zagrać, to tez zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga170 Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 20:10 Ja chetnie zagram. W szachy grac nie umiem, ale wlasnie obejrzalem "Mistrz zawsze traci. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 20:20 Nie masz cwaniaka nad warszawiaka. Z Tobą Waga to się mogę wódki napić, a nie grać w szachy... Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 20:33 Pare razy w szachy wygralem. Bo gralem znaczonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 20:37 Dyscypliny Ci się mylą. W szachach mogłeś jedynie naznaczyc królową. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 20:49 I co bedzie jak ci Misio konia zwali? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 20:57 Jak zbije konia, to jeszcze pół biedy, gorzej jak mi stuknie królową Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 23:04 engine8 napisał(a): > I co bedzie jak ci Misio konia zwali? XD Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 22:37 Jaki masz nick na chess? Możemy zagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Tylko dla szachistów 03.06.20, 23:41 klemens1 napisał: > Jaki masz nick na chess? Możemy zagrać. misiaczek1281:) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 08:56 waga170 napisała: > klemens1 napisał: > > > Jaki masz nick na chess? Możemy zagrać. > > misiaczek1281:) Co ciekawe, są podobne: misiaczek1337 misiaczek11227 misiaczek12321 wszyscy z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 09:15 A mnie chodzilo tylko o to ze gdzie sie nie obrocisz, otworzysz lodowke, a tam sie pojawi jakis misiaczek:) Ja mialem zestaw szachow od chrzestnego chyba na siodme urodziny. Ojciec byl szachista, oczywiscie amatorem, a rozgrywalismy potem codziennie kilka partii. Z biegiem czasu moja Mama zauwazyla ze chyba wygrywam bo Ojcu "noga lata". Jak byl przycisniety do muru to potrzasal noga jak Jaruzelski w rozmowie z Papierzem. Pozniej juz gralismy tylko z bratem. Kiedys duzo pozniej nad jeziorem Balaton lokalny wiejski rowerzysta zobaczyl ze gramy w szachy przed namiotem no to sie zglosil. Ja i brat razem przeciwko oberwancowi. Okazalo sie ze moze sie z nami dogadac po czesku. Jak juz nas w paru ruchach rozpierdolil, zdziwionemu Ojcu powiedzial: Mlade su. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 18:51 klemens1 napisał: > Jaki masz nick na chess? Eniomoricone. Najczęściej gram 15/10 min. Ranking ok. 800. Godz. najlepiej po 23.00, bo wcześniej z czasem słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 13:00 Wyczytałeś, że on się chwali, że gra w szachy. Jeżeli do reguł szachowych podchodzi tak, jak do dyskusji, to możesz być pewny, że to będzie "gołębia partia" :) (Bo chyba wiesz, jak się gra w szachy z gołębiem?) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 18:57 qqbek napisał: > Wyczytałeś, że on się chwali, że gra w szachy. > > Jeżeli do reguł szachowych podchodzi tak, jak do dyskusji, to możesz być pewny, > że to będzie "gołębia partia" :) > > (Bo chyba wiesz, jak się gra w szachy z gołębiem?) Wyczytałem, że gra i to nawet od Ciebie. A z gołębiem to pewnie rozwali figury skrzydłami i nasra na szachownicy Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 13:21 Ja mogę zagrać. Tylko jakbym przegrał to nie pisz o tym tu na forum, please Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 18:54 toreon napisał: > Ja mogę zagrać. > Tylko jakbym przegrał to nie pisz o tym tu na forum, please Ok. Nick "eniomoricone". Najlepiej po 23.00, bo wcześniej to rzadko bywam Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Tylko dla szachistów 04.06.20, 13:30 > Misiak, wyczytałem, na forum, że grasz w szachy. Znajomość zasad przesuwania figur to jeszcze nie umiejętność gry w szachy - tak jak jeżdżenie samochodem marki VW Polo nie oznacza bycia fanem czy choćby znania się na motoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś