only_the_godfather 27.09.21, 11:14 Ściągłeś tutaj te porypane egrażyny to teraz pozbądź się ich stąd, bo zaczyna być gorzej niż z misiaczkiem. Narobiłeś syfu to posprzątaj to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only_the_godfather Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 11:24 lajtova napisał(a): > Odwal się od bywalca gamoniu. > Matka tak do ciebie mówiła jak wołała na obiad?współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 11:25 Nie, ja tak do ciebie osiołku mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 11:22 Ja tak tylko przypomnę, że poleźli na tą e-grażynę też i inni. Bezpośrednio za bywalcem to tylko Marek z Rzeszowa przyszedł i dość szybko się znudził. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 11:25 Nikt za nas nie posprząta. Sposób jest banalny, nie karmić trola, to działa zawsze, tylko trzeba trochę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 11:59 Grażyny o ile dobrze pamietam zaprosil Galtomonek. Za mna krecila sie shell ale zadnych januszkow czy lajtowych nie zapraszalem. Mam od dawna te indywidua zablokowane, co Wam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 12:00 a teraz do trollowni wrzucam x49xx Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 12:19 Ok, przyjęłam do wiadomości, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 13:34 bywalec.hoteli napisał: > Za mna krecila sie shell ale zadnych januszkow czy lajtowych nie zapraszalem. > Mam od dawna te indywidua zablokowane, co Wam polecam Nazwałeś mnie upierdliwym trollem i zablokowałeś, po tym jak ci udowodniłem że nie umiesz pisać prawidłowo po polsku. wrzucam cię do trollowni zablokowanych. jesteś upierdliwym trollem i tyle forum.gazeta.pl/forum/w,567,171641070,171641070,Sasiedzi.html?p=171642803 Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 14:29 To nie wina bywalca, przynajmniej nie tylko, choć już ze 3 miesiące temu go za to ochrzaniłem... Trzeba na luzie olewać, lub przytakiwać... Same się znudzą i sobie pójdą... Z drugiej strony tak się zastanawiam co tam musi być na e-grażynie skoro ich tutaj ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: do bywalca hoteli 27.09.21, 23:37 gzesiolek napisał: > Z drugiej strony tak się zastanawiam co tam musi być na e-grażynie skoro ich tu > taj ciągnie... Je (puryzm językowy). Dets rajt. Odpowiedz Link Zgłoś
kreinto Re: do bywalca hoteli 28.09.21, 07:39 Nadzieja je ciągnie a przecież wszyscy wiemy czyja to matka. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: do bywalca hoteli 28.09.21, 08:35 Baby jak to baby - ciągnie je do facetów, proste. Weźmy kluby samochodowe czy motocyklowe - niby męski świat a baby się tam kręcą i ciągnie je do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: do bywalca hoteli 28.09.21, 08:45 bywalec.hoteli napisał: > Baby jak to baby - ciągnie je do facetów, proste. A ciebie co ciągnie na forum emama? forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=bywalec.hoteli&title=&forum=emama Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: do bywalca hoteli 20.02.23, 06:02 No właśnie .Podwójne wątki zakłada tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś