al.1 05.06.22, 22:37 Niżej instrukcja jak można własnymi siłami - bez pomocy drukarki :) - wyprodukować sobie bębny hamulcowe. Na miejscu odlewnia i hala maszyn-y obróbki skrawaniem. Manufacturing Process of Truck Brake Drum | How to Produce Brake Drum in Local Factory - Skill Horse Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga173 Re: Bęben hamulcowy 06.06.22, 02:23 Ja sobie wyprodukowalem beben, tez bez drukarki, po prostu przez dziesieciolecia chlajac piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Bęben hamulcowy 19.06.22, 22:29 waga173 napisał: > Ja sobie wyprodukowalem beben, tez bez drukarki, po prostu przez dziesieciolecia chlajac piwo. Też mam ten problem. Jak się nie opamiętam, to potrafię wypić bez problemu sześć piw. Wlazłoby i więcej ale narzucam sobie reżim. Jak piję dużo piwska to wtedy nie jem nic. W ten sposób ratuję brzuszysko, a oprócz tego siłownia co drugi dzień. Niżej awers i rewers mojej koszulki, której założenie jest w pełni usprawiedliwione. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Bęben hamulcowy 19.06.22, 23:03 Gustowna narzuta ;) W tej "piwo" to chyba ci się rękawek już odpruć próbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Bęben hamulcowy 19.06.22, 23:28 qqbek napisał: > Gustowna narzuta ;) > > W tej "piwo" to chyba ci się rękawek już odpruć próbuje. Ależ skądże. Jest cały. Odpowiedz Link Zgłoś