hukers 10.11.22, 23:49 No, muszę powiedzieć, że myślałem, ze juz gorzej być nie może, a to się dopiero rozkręca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: OT/ Smaszcz-Janachowska 11.11.22, 00:09 z takimi tematami to wypierdalaj na egrażynę :D Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT/ Smaszcz-Janachowska 11.11.22, 00:16 Zofia pisuje na grażynie jako przepio? forum.gazeta.pl/forum/w,567,174332178,174332178,Smaszcz_Janachowska.html Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Smaszcz-Janachowska 11.11.22, 00:21 bywalec.hoteli napisał: > Zofia pisuje na grażynie jako przepio? > forum.gazeta.pl/forum/w,567,174332178,174332178,Smaszcz_Janachowska.html Proszę pisać w tym wątku tyłko o Smaszczu i Janachowskiej. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Smaszcz-Janachowska 13.11.22, 23:33 W ramach eksperymentu psychologiczno-socjologicznego, wlazłem na e-babę, znalazłem najbardziej chodliwy wątek (prawie tysiąc wpisów) i przekleiłem go słowo w słowo, na nasze forum. Jest to chyba jakis wątek plotkarki, bo ta Janachowska to zdaje się żona jakiegoś bogatego futbolisty amerykańskiego a Smaszcz to pewnie jej chłopak. Niewazne, nie chce mi się sprawdzać. W każdym razie, zgodnie z przypuszczeniami, pies z kulawą nogą się tym wątkiem nie zainteresował, oprócz oczywiście naszej ebaby - Bywalca. Gratulacje dla forumowiczów, co by nie mówić, pewnie poziom jednak trzymamy i o dupie maryny nie rozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT/ Smaszcz-Janachowska 14.11.22, 00:12 teraz to tak sciemniasz a wcześniej sam wypieki na mordzie miałeś co mnie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Smaszcz-Janachowska 14.11.22, 00:21 bywalec.hoteli napisał: > teraz to tak sciemniasz a wcześniej sam wypieki na mordzie miałeś co mnie dziwi Ściemniam, miałem wypieki. Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT/ Smaszcz-Janachowska 14.11.22, 00:55 hukers - zauważyłem ze ostatnio się do mnie bezinteresownie przypierdalasz, a sam jestes płotkarz, babiarz i odnajdujesz się wśród ebab Odpowiedz Link Zgłoś